Cześć
wiecie, że z rana jest ? 10C ?? całkiem sporo tych minusików?
Asiu-daffodil mam dwie Giardine rosną obok siebie. Zakochałam się w niej u Ani An-ka.
W moich warunkach ta róża bez okrycia wymarza. Spróbowałam zabezpieczyć jej gałązki i zobaczymy, co będzie na wiosną. Chyba na pnącą różę również nie liczę.
Ewciu-majowa wczoraj wiatr już osłabł i nawet słonko sie pokazało, ale w nocy aż -10 C?.
Ula-usa1276 zamówiłaś Amber Queen będziesz zadowolona z tego pięknego słoneczka.
Majeczko-edulkotku do wiosny bliżej?.

ale u mnie jest jeszcze zima pełna gębą?
Elwi-Ejka jak tam z niej pnąca ?.

Pytasz co robię ? tnę ją jak rabatówkę? a później narzekam, że słabo kwitnie? Ania-An-ka poradziła mi nie ciąć pędów. Tak zrobiłam zobaczymy czy będzie więcej kwiatów.
Aniu-Annes 
? dziękuję Ciekawa jestem co powiesz o swojej różyczce?

czy to
jest Aleksandra Princesse. Chyba już kiedyś o tym wspominałyśmy.
Moniczko-Rozetka?. pierwszy raz zrobiłam jej palteczko. Wcześniej cięłam do wysokości kopczyka.
Aniu-sweety hahaha?.ha widzę cię i zapraszam do cienia?

Wiesz jak tam pachnie pośród tych kwiatów sama przykucam i podziwiam je od dołu.
Natalko ? Fraszka ?

dziękuję
Celinko, ??. wykonalne?..

ćwicz silną wolę.
Polować warto, to jest bardzo fajna sprawa ganiać po stronach internetowych w poszukiwaniu tej jedynej ?..

.
Mufeczko wiosną poćwiczymy, to i efekty zobaczymy?..
Giardina w moim wydaniu to pikuś?. zawędruj do Ani-an-ka (wcześniejszy wątek) Tam chwyta i to bardzo.
Ilonko2715 Pashminka rośnie w drugim ogrodzie i to blisko?.
Nie pozbyłam się jej w taki sposób jak z to robię z paskudami?. (te idą na śmietnik) , a tylko przesadziłam.
Ja również, to zauważyłam, że podobają nam się te same róże. Nie mam Rosomane Janon, to Celinka jej szuka? Poczytałam o niej, mi się również podoba? może jeszcze będzie w F.
Kasiu-robaczku 
?.. Giardine dwa sezony cięłam ją jak różę rabatową?? teraz na zimę dostała palteczko. Jak będzie miała zielone pędy, powinna kwitnąć tak ładnie jak u Ani.
Sama jestem ciekawa czy mi nie zmarznie.
Justynka ? justi 
hej?. fajnie, że pomachałaś łapką?.
Nie przeszkadzam, ale kciuki mocno trzymam.
Moje ubranka również stoją w całości. Wiatry były jak wszędzie mocno wiejące.
Co jest, że u Krysi-Ignis, czy Mufeczki w ubiegłym roku ubranka po deszczu wiatr poszarpał. Co może być powodem nie wiem.
Umilacze dobra rzecz?.. kolejne panny, które zakwitły w pierwszych dniach lipca?
Spirit of Feedom
Cindellera
Pa..... miłego dnia ............ zabrakło mi uśmieszków