....przez ten wątek wpadłem po same uszy w "liliowcomanię

...i te Twoje pełne ...to teraz moje wielkie "chciejstwo"
 ...i te Twoje pełne ...to teraz moje wielkie "chciejstwo"   

...na pewno coś z liliowców  przygarnę w tym roku do ogródka....niestety nie będą to takie okazy jak Twoje, bo budżet na wiosenne zakupy już trochę rozplanowany, ale na pewno coś mniej odmianowego trafi do mnie ...już czekam na wiosnę...choć za oknami jeszcze spory mróz
 ...na pewno coś z liliowców  przygarnę w tym roku do ogródka....niestety nie będą to takie okazy jak Twoje, bo budżet na wiosenne zakupy już trochę rozplanowany, ale na pewno coś mniej odmianowego trafi do mnie ...już czekam na wiosnę...choć za oknami jeszcze spory mróz
 Catherine Hawn,
 Catherine Hawn, Double Firecracker,
   Double Firecracker, Double Lazure,
   Double Lazure, Double River Wye,
   Double River Wye, Forty Second Street,
   Forty Second Street, Frances Joiner,
   Frances Joiner, Kwanso,
   Kwanso, Double Dream,
   Double Dream, Double Banderolo,
   Double Banderolo, Double Challenge,
   Double Challenge, , Doublelicious,
, Doublelicious, Condilla,
   Condilla, Siloam Double Classic,
   Siloam Double Classic, Złota Laguna
   Złota Laguna
 Night Embers bardzo chimeryczny, kwitnie co dwa lata,
   Night Embers bardzo chimeryczny, kwitnie co dwa lata, Voodoo Dancer młodziutka sadzonka myślałam, że nie zakwitnie,
   Voodoo Dancer młodziutka sadzonka myślałam, że nie zakwitnie, Double Dippity Do
   Double Dippity Do Cappuccino ?
   Cappuccino ?

Grzegorzurozumiem o czym piszesz , co rok coraz trudniej odłożyć na nowe liliowce , też tak mam .fumikko pisze:e-genia...te dla mnie...i te Twoje pełne ...to teraz moje wielkie "chciejstwo"

...na pewno coś z liliowców przygarnę w tym roku do ogródka....niestety nie będą to takie okazy jak Twoje, bo budżet na wiosenne zakupy już trochę rozplanowany,

Więc ....dobrze że  podobają mi się te tańsze pełne
  Więc ....dobrze że  podobają mi się te tańsze pełne  . Choć skończy się pewnie za kilka lat tak jak z winem czy oliwkami . W miarę picia...jedzenia smakują tylko te bardziej wytrawne
 . Choć skończy się pewnie za kilka lat tak jak z winem czy oliwkami . W miarę picia...jedzenia smakują tylko te bardziej wytrawne