Pati najbardziej czarna jaką posiadam to MapiraFiligranowa27 pisze:Cudowne i pięknie pachną, a w kolorze czarnym lilię posiadasz?;)
Prawda, że piękna?

Henryku też czekam na wiosnę, bo zawsze tyle niespodzianek czeka.hen_s pisze:Znowu pięknie u Ciebie - nachwalić się nie mogę. I na parapecie i w ogródku masz wspaniałe rośliny, ślicznie kwitnące. Byle do wiosny...
Brawo!

Kasiu mam nadzieję, że taki kolor znajdzie się też wśród innych kwiatów, chociaż poprzeczka ustawiona dość wysoko.labka1 pisze:Śliczne poprawiacze...ale nie tu tego właściwego..wiesz... koloru żebym odleciała

Za to popatrzeć i powspominać..przeuroczo..
U mnie śniegu dowaliło...wreszcie..a mróz -12...nie -20 więc jest całkiem znośnie...i ładnie za oknem..bo śnieg bielutki...i ciągle prószy..

Lilii ciąg dalszy, będę Was nimi katować do bólu.

taki kontrast dla tej bieli za oknem... zdjęcia roślinnych pięknotek to coś, co oprócz życzliwych ludzi, humoru, informacji i porad na tym forum uwielbiam najbardziej- więc ja chcę jeszcze
 taki kontrast dla tej bieli za oknem... zdjęcia roślinnych pięknotek to coś, co oprócz życzliwych ludzi, humoru, informacji i porad na tym forum uwielbiam najbardziej- więc ja chcę jeszcze  

.Bo oczywiście skończyło się chyba na ok 15 odmianach
 .Bo oczywiście skończyło się chyba na ok 15 odmianach  
  .Bo moczyłam w wodzie i te drugie aż woda wyschła
 .Bo moczyłam w wodzie i te drugie aż woda wyschła  .Zobaczymy.Na razie czekam...
 .Zobaczymy.Na razie czekam...