dziękuję za pamięć .Spacer po Twoim ogrodzie to sama przyjemność.Zastanawiam się jeszcze nad tarczownicą.Muszę pomyśleć o sąsiedztwie dla Hortensji.
 dziękuję za pamięć .Spacer po Twoim ogrodzie to sama przyjemność.Zastanawiam się jeszcze nad tarczownicą.Muszę pomyśleć o sąsiedztwie dla Hortensji. 

A na tym zdjęciu z szałwią omszoną, na drugim planie są drzewka z jasnymi listkami , co to takiego? Pomyślałam o dereniach , ale....nie chcę dać ciała
  A na tym zdjęciu z szałwią omszoną, na drugim planie są drzewka z jasnymi listkami , co to takiego? Pomyślałam o dereniach , ale....nie chcę dać ciała  A łubiny super zaaranżowane w Twoje cudne rabatki. To piękny kwiat (łubin), mój hodowałam od nasionek. Uwielbiam łubin w każdym kolorze, teraz wiem, że jeszcze białego muszę sobie zaprosić do ogrodu. I dać go więcej na rabaty
 A łubiny super zaaranżowane w Twoje cudne rabatki. To piękny kwiat (łubin), mój hodowałam od nasionek. Uwielbiam łubin w każdym kolorze, teraz wiem, że jeszcze białego muszę sobie zaprosić do ogrodu. I dać go więcej na rabaty  Pięknie się w wazonie prezentuje
 Pięknie się w wazonie prezentuje 

cudowne piwonie nawet ta nn jest piękna u Ciebie.
 cudowne piwonie nawet ta nn jest piękna u Ciebie.  Tylko podziwiać i szacunek za tą różnorodność w wielkiej ilości.
 Tylko podziwiać i szacunek za tą różnorodność w wielkiej ilości.

piwonie też mam takie stare odmiany ale nn co mi w niczym nie przeszkadza
 piwonie też mam takie stare odmiany ale nn co mi w niczym nie przeszkadza  a i nowych deczko się znajdzie ...Już niedługo będziemy się cieszyć  ich zapachem !
 a i nowych deczko się znajdzie ...Już niedługo będziemy się cieszyć  ich zapachem !

, zbieraj nasionka na przyszły rok, ja mam jednego, odmianę Iron Maiden ale sadzony jesienią więc mam nadzieję że po zimie odbije i zobaczę w tym sezonie jego kwiaty, ale mój ma być czerwony a Twój ma śliczne kolorki
 , zbieraj nasionka na przyszły rok, ja mam jednego, odmianę Iron Maiden ale sadzony jesienią więc mam nadzieję że po zimie odbije i zobaczę w tym sezonie jego kwiaty, ale mój ma być czerwony a Twój ma śliczne kolorki  

.
 .