Ogródek u Edzi
Re: Ogródek u Edzi
Witaj
ale u Ciebie jest pięknie...czy sama projektowałaś ogród. Wszystko wygląda idealnie
Pozdrawiam 
Edyto, witam niedzielnie 
Bardzo fajna ta firletka, wyróżnia się na tle innych kwiatów.
Jak dziś spędzasz niedzielę? U mnie zero stopni!
Pozdrawiam ciepło,
A
Bardzo fajna ta firletka, wyróżnia się na tle innych kwiatów.
Jak dziś spędzasz niedzielę? U mnie zero stopni!
Pozdrawiam ciepło,
A
Aniu, witam Cię serdecznie i zapraszam
. Ogródek to w 100% nasze pomysły i wykonanie, mniej lub bardziej udane. Myślę, że udało mi się stworzyć razem z moim m. taki zakątek, w którym każdy członek naszej 4-osobowej rodzinki czuje się dobrze.
Aguniu, witam i pozdrawiam gorąco
. Czasami firletka aż drażni moje oczy, tak się wyróżnia. Ale to jeden z pierwszych moich zakupów, daje sobie u mnie radę i kwitnie obficie, więc miejscówkę u mnie ma zapewnioną. Dziś u mnie zapowiada się rodzinna, leniwa niedziela. Pogoda nie zachęca do spacerów, po wczorajszym słonku nie ma śladu.
Aguniu, witam i pozdrawiam gorąco
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Właśnie zauważyłam, że mnóstwo trawnika Ci zostało-pewnie się długo nie będzie marnował
Ramy ogrodu wyglądają wspaniale, a w środku można jeszcze pobrykać z nasadzeniami
Ramy ogrodu wyglądają wspaniale, a w środku można jeszcze pobrykać z nasadzeniami
Ewa, witam serdecznie u mnie
. Trawnik w tym sezonie dostanie ostatnią szansę, albo zacznie wyglądać jak trzeba (chcielibyśmy pochodzić po nim na bosaka i nie stękać, że coś kłuje), albo w ruch pójdzie łopata
. A tak na serio trawnik robi u nas także za boisko, miejsce zabaw dla dzieci- musi go trochę być.
- ewamaj66

Moje dzieci to już stare konie, ale boisko do siatkówki zajmuje mi nadal sporo miejsca
Kiedyś będzie tam różanka-chłopstwo jeszcze o tym nie wie 
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edyciu jak się cieszę ,że otwarłaś swój wątek masz co pokazywać ...ogródek przemyślany ,zadbany ...piękny
Kolorystyka bardzo bliska mojemu
Będę zaglądała i kibicowała wszelkim poczynaniom w nowym sezonie
Miłego dnia
Kolorystyka bardzo bliska mojemu
Będę zaglądała i kibicowała wszelkim poczynaniom w nowym sezonie
Miłego dnia
marzenia się spełniają! Dana
Ewa, mój m. do nowych rabat jest raczej negatywnie nastawiony. W lato mnie jednak mile zaskoczył i załatwił założenie płotku na dachu, tłumacząc "jak będziesz chciała tą rabatę przy ścieżce, to ci nie będzie spadający z dachu śnieg łamał roślin"
Dana, dziękuję za przesympatyczny wpis
. W sezonie wiele nie planuję, raczej chciałabym się skupić na pielęgnacji tego co do tej pory posadziłam. Ale nie mówię nie nowym rabatkom
. Życzę miłego popołudnia!
Dana, dziękuję za przesympatyczny wpis
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Edyto
bardzo sie cieszę że otworzyłaś wątek ,masz co pokazywać,pozdrawiam i czekam na więcej 
E@K66, witam serdecznie u siebie
i dziękuję za miłe słowa na temat mojego ogródka. Zdjęć z poprzedniego sezonu nie mam dużo, ale jeszcze coś do pokazania się znajdzie
.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko, fajnie, że założyłaś wątek! Masz już całkiem dojrzały ogród! Bardzo ciekawe kompozycje i różnorodność roślin czynią go bardzo atrakcyjnym dla zwiedzających
Piekne drzewa wybrałaś, jarzębiny cudnie się wybarwiają jesienią...Masz sporo trawnika, fajnie, że planujesz jego uszczuplenie na rzecz kolejnych kwiatowych rabatek, zapewne będą kolejne
Twoja działka zbliżona rozmiarami do mojej, a jednak wydaje się znacznie większa...tyle przestrzeni! Wspaniale.
Jakie plany na wiosnę?
Pozdrawiam serdecznie!
Twoja działka zbliżona rozmiarami do mojej, a jednak wydaje się znacznie większa...tyle przestrzeni! Wspaniale.
Jakie plany na wiosnę?
Pozdrawiam serdecznie!
Edytko, ogród masz piękny i ta przestrzeń
miejsce zadbane dopięte na ostatni guzik , miło się ogląda takie ogrody .
Kasia, tija ależ się cieszę, że mnie odwiedziłyście. Dziękuję za wszytkie komplementy
.
Kiedy patrzę na zdjęcia swojego ogródka to też wydaje mi się większy niż w rzeczywistości, ale to tylko złudzenie optyczne. Za domem mamy mini sad, co oznacza, że za kilka lat zrobi się tam dużo cienia. Strona południowa i zachodnia jest w zasadzie obsadzona. W tym sezonie muszę zregenerować trawnik, w przyszłości planuję małą rabatkę z różami, które dadzą sobie u mnie radę z moim mroźniejszym klimatem.
Kiedy patrzę na zdjęcia swojego ogródka to też wydaje mi się większy niż w rzeczywistości, ale to tylko złudzenie optyczne. Za domem mamy mini sad, co oznacza, że za kilka lat zrobi się tam dużo cienia. Strona południowa i zachodnia jest w zasadzie obsadzona. W tym sezonie muszę zregenerować trawnik, w przyszłości planuję małą rabatkę z różami, które dadzą sobie u mnie radę z moim mroźniejszym klimatem.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witam Edytko bardzo ładnie zagospodarowany teren, trawka i rabatki wypielęgnowane , ja też miałam mieć większość trawnika na mojej działce lecz nie sposób się oprzeć pięknym kwiatom jakie oglądam na forum,mój M też się zarzekał że trawniczka nie popuści, pomału mięknie i na zimę trawniczek pomniejszył się o dwie rabatki jedna będzie na róże a druga na hortensje 
- ewamaj66

Już jest ładnie
A na szaleńcze odtrawniczanie przyjdzie czas