Witam wszystkich serdecznie.
 Witam wszystkich serdecznie.Jestem na tym forum od niedawna, ale siedzę codziennie i przeglądam Wasze wspaniałe ogrody, niektórzy pokazują jak od podstaw je budowali - jestem pełna podziwu

Ja z mężem prowadzę mała szkółkę bylin i na razie nie mamy czasu aby stworzyć własny ogród,rabaty, skalniaki, a poza tym mamy małe dzieci, więc dużo czasu musimy także poświecić im
 Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zaczniemy tworzyć nasz własny ogródek, na pewno na bieżąco będziemy robić zdjęcia aby podzielić się z Wami, tym co stworzymy.
  Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zaczniemy tworzyć nasz własny ogródek, na pewno na bieżąco będziemy robić zdjęcia aby podzielić się z Wami, tym co stworzymy.Na razie mamy ogród typu mateczniki na szkółce, mamy wiele ciekawych bylin , dlatego też chciałabym pokazać Wam, jak to mniej więcej wygląda

Jak się poznaliśmy, to mąż już zajmował się prowadzeniem szkółki. Tak więc chcąc nie chcąc, musiałam pokochać byliny
  Jak się poznaliśmy, to mąż już zajmował się prowadzeniem szkółki. Tak więc chcąc nie chcąc, musiałam pokochać byliny  bo ja czasem nie umiem
  bo ja czasem nie umiem