Ekologia - co zmienić?
Re: Ekologia - co zmienić?
Witam, ja przeszedłem do etapu wojewódzkiego w OWE (olimpiada wiedzy ekologicznej). Ktoś brał kiedyś udział?
- Waleria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sty 2007, o 11:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
maxmar123 ! Mam pytanko do Olimpijczyka: Jakie sa trzy naczelne zasady ekologii? Ostatnio trafilam na jedną z tych zasad, a brzmi to mnie wiecej tak, że powinno sie każdą rzecz używać do jej całkowitego zużycia. Ja to stosuję już chyba od paru dobrych lat w odniesieniu do wyrobów z włokien naturalnych. Sfatygowane obrusy, pościel jest przerabiana na ściereczki do kuchni, poplamione, niespieralne sciereczki wędruja na działkę do jednorazowego uzytku i tam lądują na komposcie.
Obecnie jednak wiekszość rzeczy jest z dodatkiem włókien sztucznych, więc warto takie rzeczy, które się opatrzyły, znudziły, wystawiać na darmowych forach, gdzie wszystko jest za darmo, płaci się tylko za przesyłkę.
Obecnie jednak wiekszość rzeczy jest z dodatkiem włókien sztucznych, więc warto takie rzeczy, które się opatrzyły, znudziły, wystawiać na darmowych forach, gdzie wszystko jest za darmo, płaci się tylko za przesyłkę.
Waleria
Witam, Pytanie brzmi? Jakie sa trzy naczelne zasady ekologii?
Nie wiem, nie mam wiedzy na ten temat. przykro mi

Nie wiem, nie mam wiedzy na ten temat. przykro mi

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2014, o 12:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Walerio może głupie pytanie-jak znaleźć takie forum gdzie można oddać niezniszczone rzeczy?Masz jakieś sprawdzone?
Ja też bym chętnie dołączyła do takiego Forum .
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Walerio dziękuje 

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.