Mój kawałek marzeń cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko przy takich widokach to wszystkie drobne smuteczki muszą pierzchnąć..... bajka 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzień dobry popołudniowo, prawie weekendowo;)
Dzionek rano zapowiadał się całkiem nieźle, świeciło piękne słoneczko ale teraz już sobie poszło
i pada śnieg...
Ja korzystając z okazji ferii, mam wolne w poniedziałek i wtorek;)... także chcę je dobrze wykorzystać;)
Madzia
Co do traw, to zakupiłam Spartynę... tylko obawiam się jej ekspansywności... ale nic, nad miejscem dla niej jeszcze się zastanowię;)
U mnie nadal lodowo i trzeba uważać...
Jak się czujesz na tarasie, dobrze Ci?
Madziu te lilie pachną tylko, że ja...nie lubię ich zapachu... i mam zamiar ich przesadzić;) Po prostu jakoś ten zapach źle mi się kojarzy, brrr...
Aniu cieszę się, że mamy podobne odczucia;) i, że... podobają Ci się moje hortenki;) Pozdrawiam!
Aguniu
Dzisiaj czuję się dobrze, ale odczułam na własnej skórze urok śliskiej nawierzchni i samochód mam do klepania... W środę jak wracałam z pracy wjechał we mnie autobus
.... nikomu nic się nie stało, to najważaniejsze, ale jak się człowiek przyzwyczai do wygody to bez autka ciężko się funkcjonuje...ale zaraz szukam pozytywnych stron i myślę sobie, że teraz mam więcej ruchu... dla zdrowia;)
Z hortensjami to się chyba troche przeliczyłam, bo nie zabezpieczałam ich bo nie było takich mrozów a taraz są z lodu i nic nie da rady z nimi zrobić
Mam nadzieję, że ten lód ich trochę uchroni przed mrozem, bo czytałam, ze to też jest ochrona dla roślin;) Zobaczymy! 
Aguś dziękuję bardzo za takie ciepłe słowa!
Dzionek rano zapowiadał się całkiem nieźle, świeciło piękne słoneczko ale teraz już sobie poszło

Ja korzystając z okazji ferii, mam wolne w poniedziałek i wtorek;)... także chcę je dobrze wykorzystać;)
Madzia

Co do traw, to zakupiłam Spartynę... tylko obawiam się jej ekspansywności... ale nic, nad miejscem dla niej jeszcze się zastanowię;)
U mnie nadal lodowo i trzeba uważać...
Jak się czujesz na tarasie, dobrze Ci?

Aniu cieszę się, że mamy podobne odczucia;) i, że... podobają Ci się moje hortenki;) Pozdrawiam!
Aguniu

Dzisiaj czuję się dobrze, ale odczułam na własnej skórze urok śliskiej nawierzchni i samochód mam do klepania... W środę jak wracałam z pracy wjechał we mnie autobus

Z hortensjami to się chyba troche przeliczyłam, bo nie zabezpieczałam ich bo nie było takich mrozów a taraz są z lodu i nic nie da rady z nimi zrobić

Aguś dziękuję bardzo za takie ciepłe słowa!

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Grażuś autobus
no co ty
Całe szczęście że nic się nie stało, no poza autkiem
Buziaczki z mroźnego Lubicza

Całe szczęście że nic się nie stało, no poza autkiem

Buziaczki z mroźnego Lubicza

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Najważniejsze że nikomu nic się nie stało. Choć wiadomo że to nic przyjemnego. U mnie nie raz to dosłownie epitety latają pod nosem. Kierowcy widza jak jest ślisko a jeżdżą jak wariaci. A potem piruety na jezdni robią.
. Oby hortenkom nic się nie stało bo wiesz jak uwielbiam je oglądać. Na tarasie siedzi mi się bardzo dobrze, aż chyba za dobrze
Miłego wieczoru!

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Witaj Grażynko
To miałaś nieprzyjemne doświadczenie
, dobrze, że się nic Tobie i współpasażerom nie stało ! W takie ślizgawice na drogach, to jest bardzo niebezpiecznie.
Twoje zdjęcie hortensji rozmraża zimę za oknem
ależ ona są cudne ! Bajka ! Mam nadzieję, że dadzą radę tej pogodzie i nic im się nie stanie. Grażynko, a ile czasu masz je już u siebie ?
Miłego popołudnia

Twoje zdjęcie hortensji rozmraża zimę za oknem

Miłego popołudnia

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Grażynko jak tam wolne mija?
Grażynko, witaj wieczorem
Przeraziłaś mnie opisem wypadku... kurczę, zderzenie z autobusem to poważna sprawa, nawet jeśli prędkość nie była duża.
Mam nadzieję, że psychicznie już wszystko ok?
Ściskam serdecznie!

Przeraziłaś mnie opisem wypadku... kurczę, zderzenie z autobusem to poważna sprawa, nawet jeśli prędkość nie była duża.
Mam nadzieję, że psychicznie już wszystko ok?
Ściskam serdecznie!
- Grazka226
- 1000p
Dzień dobry wszystkim, piątkowo
Oj coś ostatnio u mnie brak weny do pisania... wolę czytać;) Mój umysł trochę się rozleniwił, tak sądzę;)
Słoneczko dzisiaj pięknie świeci chociaż mróz i wiatr nie dają za wygraną... mało co łba nie urwie
A ja znowu śpikam
Monia dziękuję seredecznie za troskę, wszystko jest już w porządku a dla mnie zagięta blacha to nie jest problem, grunt, ze nikomu nic się nie stało;) Pozdrawiam Cię gorąco z malinową herbatką w dłoni! Czy u Ciebie też tak wieje?
Madziulka urlop minął... było bardzo miło;) Trochę lenistwa bardzo potrzebowałam;)
O hortensje szczerze sie obawiam, bo one bardzo nie lubią wiatru a tutaj.... sama widzisz
Asiu faktycznie takie zdarzenia nie należą do najprzyjemniejszych ale dobrze, ze nikomu nic sie nie stało;) Hortensje mam 3 sezon;) Dziękuję za takie miłe słowa!
Aguś może to tak groźnie zabrzmiało.. ale nie było aż tak źle;) Samochód się klepie
Starałam się kierowcę autobusu uspokoić bo taki był rozdygotany... posiedział chwilę i dopiero wtedy mogłam z nim dojśc do porozumienia;)
Aga nie cierpię takiego wiatru, szczerze
Lubię zimę ale bez takich dodatków...Pozdrawiam Cię seredcznie!

Oj coś ostatnio u mnie brak weny do pisania... wolę czytać;) Mój umysł trochę się rozleniwił, tak sądzę;)
Słoneczko dzisiaj pięknie świeci chociaż mróz i wiatr nie dają za wygraną... mało co łba nie urwie

A ja znowu śpikam

Monia dziękuję seredecznie za troskę, wszystko jest już w porządku a dla mnie zagięta blacha to nie jest problem, grunt, ze nikomu nic się nie stało;) Pozdrawiam Cię gorąco z malinową herbatką w dłoni! Czy u Ciebie też tak wieje?

Madziulka urlop minął... było bardzo miło;) Trochę lenistwa bardzo potrzebowałam;)
O hortensje szczerze sie obawiam, bo one bardzo nie lubią wiatru a tutaj.... sama widzisz

Asiu faktycznie takie zdarzenia nie należą do najprzyjemniejszych ale dobrze, ze nikomu nic sie nie stało;) Hortensje mam 3 sezon;) Dziękuję za takie miłe słowa!
Aguś może to tak groźnie zabrzmiało.. ale nie było aż tak źle;) Samochód się klepie

Aga nie cierpię takiego wiatru, szczerze

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nareszcie jesteś, już chciałam uruchamiać tajemne działa
Przesyłam promienie
P.S. Jak egzaminy?

Przesyłam promienie

P.S. Jak egzaminy?
- Grazka226
- 1000p
Agulka jestem, jestem
... i właśnie zbieram siły do nauki;) A tu mnie jeszcze przeziębienie męczy i trudno sie skupić nad książkami
Ale staram się ratować... sok malinowy, herbatka z lipy itp;) Dam radę!
Serdeczne dzięki

Ale staram się ratować... sok malinowy, herbatka z lipy itp;) Dam radę!
Serdeczne dzięki

- aage
Zdrowiej kochana i nabieraj sił
U nas kapie z dachów

U nas kapie z dachów

- Grazka226
- 1000p
Oj, to super! Niech trochę odpuści bo jest bardzo ślisko i niebezpiecznie!aage pisze:Zdrowiej kochana i nabieraj sił![]()
U nas kapie z dachów
- aage
A jak samochód? Naprawiony?
- Grazka226
- 1000p
Agulka mój car jest w trakcie naprawy
...klepie się 

- aage
Będzie dobrze
Zdradź jakie pomysły masz na nowy sezon?

Zdradź jakie pomysły masz na nowy sezon?