Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko przy takich widokach to wszystkie drobne smuteczki muszą pierzchnąć..... bajka ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry popołudniowo, prawie weekendowo;)
Dzionek rano zapowiadał się całkiem nieźle, świeciło piękne słoneczko ale teraz już sobie poszło :D i pada śnieg...
Ja korzystając z okazji ferii, mam wolne w poniedziałek i wtorek;)... także chcę je dobrze wykorzystać;)

Madzia :wit
Co do traw, to zakupiłam Spartynę... tylko obawiam się jej ekspansywności... ale nic, nad miejscem dla niej jeszcze się zastanowię;)
U mnie nadal lodowo i trzeba uważać...
Jak się czujesz na tarasie, dobrze Ci? :D Madziu te lilie pachną tylko, że ja...nie lubię ich zapachu... i mam zamiar ich przesadzić;) Po prostu jakoś ten zapach źle mi się kojarzy, brrr...
Aniu cieszę się, że mamy podobne odczucia;) i, że... podobają Ci się moje hortenki;) Pozdrawiam!
Aguniu :wit
Dzisiaj czuję się dobrze, ale odczułam na własnej skórze urok śliskiej nawierzchni i samochód mam do klepania... W środę jak wracałam z pracy wjechał we mnie autobus :roll: .... nikomu nic się nie stało, to najważaniejsze, ale jak się człowiek przyzwyczai do wygody to bez autka ciężko się funkcjonuje...ale zaraz szukam pozytywnych stron i myślę sobie, że teraz mam więcej ruchu... dla zdrowia;)
Z hortensjami to się chyba troche przeliczyłam, bo nie zabezpieczałam ich bo nie było takich mrozów a taraz są z lodu i nic nie da rady z nimi zrobić :roll: Mam nadzieję, że ten lód ich trochę uchroni przed mrozem, bo czytałam, ze to też jest ochrona dla roślin;) Zobaczymy! ;:196
Aguś dziękuję bardzo za takie ciepłe słowa! ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś autobus ;:oj no co ty ;:oj
Całe szczęście że nic się nie stało, no poza autkiem ;:108
Buziaczki z mroźnego Lubicza ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Najważniejsze że nikomu nic się nie stało. Choć wiadomo że to nic przyjemnego. U mnie nie raz to dosłownie epitety latają pod nosem. Kierowcy widza jak jest ślisko a jeżdżą jak wariaci. A potem piruety na jezdni robią. ;:223 . Oby hortenkom nic się nie stało bo wiesz jak uwielbiam je oglądać. Na tarasie siedzi mi się bardzo dobrze, aż chyba za dobrze :) Miłego wieczoru!
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Witaj Grażynko :wit To miałaś nieprzyjemne doświadczenie :( , dobrze, że się nic Tobie i współpasażerom nie stało ! W takie ślizgawice na drogach, to jest bardzo niebezpiecznie.

Twoje zdjęcie hortensji rozmraża zimę za oknem ;:79 ależ ona są cudne ! Bajka ! Mam nadzieję, że dadzą radę tej pogodzie i nic im się nie stanie. Grażynko, a ile czasu masz je już u siebie ?

Miłego popołudnia :wit
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko jak tam wolne mija?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, witaj wieczorem ;:196
Przeraziłaś mnie opisem wypadku... kurczę, zderzenie z autobusem to poważna sprawa, nawet jeśli prędkość nie była duża.
Mam nadzieję, że psychicznie już wszystko ok?
Ściskam serdecznie!
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzień dobry wszystkim, piątkowo :wit
Oj coś ostatnio u mnie brak weny do pisania... wolę czytać;) Mój umysł trochę się rozleniwił, tak sądzę;)
Słoneczko dzisiaj pięknie świeci chociaż mróz i wiatr nie dają za wygraną... mało co łba nie urwie :D
A ja znowu śpikam :D

Monia dziękuję seredecznie za troskę, wszystko jest już w porządku a dla mnie zagięta blacha to nie jest problem, grunt, ze nikomu nic się nie stało;) Pozdrawiam Cię gorąco z malinową herbatką w dłoni! Czy u Ciebie też tak wieje? :evil:
Madziulka urlop minął... było bardzo miło;) Trochę lenistwa bardzo potrzebowałam;)
O hortensje szczerze sie obawiam, bo one bardzo nie lubią wiatru a tutaj.... sama widzisz :evil:
Asiu faktycznie takie zdarzenia nie należą do najprzyjemniejszych ale dobrze, ze nikomu nic sie nie stało;) Hortensje mam 3 sezon;) Dziękuję za takie miłe słowa!
Aguś może to tak groźnie zabrzmiało.. ale nie było aż tak źle;) Samochód się klepie :wink: Starałam się kierowcę autobusu uspokoić bo taki był rozdygotany... posiedział chwilę i dopiero wtedy mogłam z nim dojśc do porozumienia;)
Aga nie cierpię takiego wiatru, szczerze :evil: Lubię zimę ale bez takich dodatków...Pozdrawiam Cię seredcznie!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nareszcie jesteś, już chciałam uruchamiać tajemne działa ;:224
Przesyłam promienie ;:3 ;:196

P.S. Jak egzaminy?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka jestem, jestem :D ... i właśnie zbieram siły do nauki;) A tu mnie jeszcze przeziębienie męczy i trudno sie skupić nad książkami :roll:
Ale staram się ratować... sok malinowy, herbatka z lipy itp;) Dam radę!
Serdeczne dzięki ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zdrowiej kochana i nabieraj sił ;:196
U nas kapie z dachów :tan
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

aage pisze:Zdrowiej kochana i nabieraj sił ;:196
U nas kapie z dachów :tan
Oj, to super! Niech trochę odpuści bo jest bardzo ślisko i niebezpiecznie!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A jak samochód? Naprawiony?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka mój car jest w trakcie naprawy :D ...klepie się :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Będzie dobrze ;:333
Zdradź jakie pomysły masz na nowy sezon?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”