Ogródek Robaczka cz. 11
- Ivona44
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 11
Jezu Kaśka, jaka hortensja cudna, ale okaz , a ten kwiat, aż słońce się w nim odbija, wiadomo ekstra
. Otwieraj Kasia wątek, otwieraj, oczywiście różami. A na róże będziesz musiała mi połowę dołożyć, bo już 20 zamówiłam
... przez Ciebie i jeszcze taką jedną 
Pozdrawiam, Iwona.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zwijasz się z wątkiem to wpisze się na odchodne
Ale masz fajnie...kawka , kocyk i siup w fotelik przy kominku
Chyba Cie zmałpuje
Wiesz ...mnie tez nie pociąga Pinky Winky...ani ani...chyba jest za bardzo kontrastowa...nie wiem...ale nic mnie nie rusza...za to Vanilka , Annabell,Pink Annabell,Misiek Polarny, Limonka...baaardzo
Mam tez Diamont Rouge,Magica Fire, Candlight i Wim's Red ...zobaczymy jak się pokażą 
Wiesz ...mnie tez nie pociąga Pinky Winky...ani ani...chyba jest za bardzo kontrastowa...nie wiem...ale nic mnie nie rusza...za to Vanilka , Annabell,Pink Annabell,Misiek Polarny, Limonka...baaardzo
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko, to jaki tam masz ten rachunek..?
Dorotko, masz niesamowitą kolekcję! Oj...podobają mi się wszystkie wymienione....chyba zacznę obsadzać okoliczne rowy
Edytko, tej miniaturki nie znam, zaraz obejrzę. A widziałaś Sundae Fraise? To mniejsza odmiana VF
Dziękuję wszystkim za odwiedziny w tym wątku, do kolejnego zapraszam tutaj
Dorotko, masz niesamowitą kolekcję! Oj...podobają mi się wszystkie wymienione....chyba zacznę obsadzać okoliczne rowy
Edytko, tej miniaturki nie znam, zaraz obejrzę. A widziałaś Sundae Fraise? To mniejsza odmiana VF
Dziękuję wszystkim za odwiedziny w tym wątku, do kolejnego zapraszam tutaj