Mój ogród - eukomis cz.1
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja tez mam taką funkię!
Teraz zazdroszczę Ci tego małego oczka. Gdybym miała takie małe, to i mój problem z dziurą byłby duzo mniejszy. No i szybciej mogłabym osiągnąć taki efekt, jak Ty.
Halinko, masz przesliczną jeżówkę! Moja nie umywa się do Twojej. Zastanawiam się, czy to jakaś inna odmiana, czy moja ma takie odmienne warunki?
A co to na drugim zdjęciu?
Teraz zazdroszczę Ci tego małego oczka. Gdybym miała takie małe, to i mój problem z dziurą byłby duzo mniejszy. No i szybciej mogłabym osiągnąć taki efekt, jak Ty.
Halinko, masz przesliczną jeżówkę! Moja nie umywa się do Twojej. Zastanawiam się, czy to jakaś inna odmiana, czy moja ma takie odmienne warunki?
A co to na drugim zdjęciu?
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko z przyjemnościa wpadłam wieczorową porą do Twojego ogródka
Takie rozkoszne dla oka widoki to lek na moje serce. Czysto, kolorowo i jeszcze tak apetycznie.
U mnie sąsiad wysadził bez pomyślunku pod oknami dwie skrzynki naprawdę wartościowych roślin(wszystko dary od działkowców) i tak zostawił. Nie pieli, nie podlewa a na domiar złego wszystko wokół wypalił randapem.
Nie daj Boże zwrócić mu uwagę...ech...
U mnie sąsiad wysadził bez pomyślunku pod oknami dwie skrzynki naprawdę wartościowych roślin(wszystko dary od działkowców) i tak zostawił. Nie pieli, nie podlewa a na domiar złego wszystko wokół wypalił randapem.
Nie daj Boże zwrócić mu uwagę...ech...
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

- bogusia177

Witaj, przyszłam z wizytą .... i
jestem pod wrażeniem. Taki ogródek pod balkonem??? Jest śliczny, aż się chce wyjść na balkon
U nas na osiedlu,przyznam szczerze nie widziałam tak ładnego ogródka. Zresztą za dużo wandali jest u nas. Blok porysowany a kwiatki pewnie by nie zdążyły urosnąć...
pozdrawiamy i zapraszamy
Ewa i Krzysiek
U nas na osiedlu,przyznam szczerze nie widziałam tak ładnego ogródka. Zresztą za dużo wandali jest u nas. Blok porysowany a kwiatki pewnie by nie zdążyły urosnąć...
pozdrawiamy i zapraszamy
Ewa i Krzysiek
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Haniu przeprasza Cię , że mnie nie było, ale ja na spotkanie mieszam już naleweczkę. Oj Haniu muszę moje kumpelki namówić na przyjazd do ciebie mnie nic nie stoi na przeszkodzie ja jesten już na emeryturce od maja tego roku więc mam czas gorzej z dziewczynami bo pracują ,może ci zrobimy kiedyś taką niespodziankę że długo bedziesz pamiętac. Haniu ja często jeżdzę trasą na Puławy i gdzieś koło Kielc ale to chyba obwodnicą kielecką kierowcą jest mój M.pozdrawiam