To miało znaleźć się w wątku Toski. Znowu pomyliłam wątkiAlfaXIII pisze:W przyszłym tygodniu wyślę Ci roślinki... korzonki już są widoczne
Przedstawiam moich zielonych dawców tlenu - Zuza.G
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jejku, kochane, coś mi się poczta zblokowała bo nie dostawałam maili z odpowiedziami na ten post!
Stąd te braki odpowiedzi... za co serdecznie wszystkie przepraszam...
Ale ale
DZISIAJ WYSZŁAM ZA MĄŻ!!!
Dlatego wybaczcie mi wszystkie forumowiczki i forumowicze za braki wysyłek i braki w odpowiedziach
Na dniach nadrobię na pewno zaległości
A ten cieniutki rypsik to Rhipsalis cassutha
Stąd te braki odpowiedzi... za co serdecznie wszystkie przepraszam...
Ale ale
DZISIAJ WYSZŁAM ZA MĄŻ!!!
Dlatego wybaczcie mi wszystkie forumowiczki i forumowicze za braki wysyłek i braki w odpowiedziach
Na dniach nadrobię na pewno zaległości
A ten cieniutki rypsik to Rhipsalis cassutha
Rypsiki i Crassulki...
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zuziu wielgachne gratulacje i buziaki !!!!

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- basga
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to co Ty robisz na forum młoda mężatko?Ślubnego już na koleżanki zamieniasz? :P
Ja też życzę Wam...
Kochajcie się, ale nie róbcie z miłości kajdanów. Niech miłość będzie jak poruszający się ocean pomiędzy brzegami waszych dusz. Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki, ale nie pijcie z tej samej. Dajcie sobie swojego chleba, ale nie jedzcie z tego samego bochenka. Śpiewajcie i tańczcie razem, cieszcie się,ale pozwólcie sobie być osobno. jak struny lutni, które są osobno, to jednak dźwięczą razem do tej samej muzyki. Dajcie sobie serca, ale nie do przechowania. Stójcie razem, a jednak nie za blisko. Jak kolumny świątyni, które podpierają ten sam strop, a jednak stoją osobno. I jak dąb i cyprys nie rosną w swoich cieniach...
Kochajcie się, ale nie róbcie z miłości kajdanów. Niech miłość będzie jak poruszający się ocean pomiędzy brzegami waszych dusz. Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki, ale nie pijcie z tej samej. Dajcie sobie swojego chleba, ale nie jedzcie z tego samego bochenka. Śpiewajcie i tańczcie razem, cieszcie się,ale pozwólcie sobie być osobno. jak struny lutni, które są osobno, to jednak dźwięczą razem do tej samej muzyki. Dajcie sobie serca, ale nie do przechowania. Stójcie razem, a jednak nie za blisko. Jak kolumny świątyni, które podpierają ten sam strop, a jednak stoją osobno. I jak dąb i cyprys nie rosną w swoich cieniach...