Ja na razie zakupy robię, takie drobne, ale pewnie wyjdzie troszkę, jak wiosna przyjdzie...
Mój Raj część III
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj część III
Grażynko, dobrego wieczoru i czekamy na wiosnę...
Ja na razie zakupy robię, takie drobne, ale pewnie wyjdzie troszkę, jak wiosna przyjdzie...
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Grazynko- biegam za Toba już jakiś czas i wreszcie mam nawy wątek
Piękne lilie zwłaszcz ta w kropki co zmieniła sie po drugim kwitnieniu.
A hibiskusy okazałe
.Trzymaj się cieplutko .Jutro futerko z nutrii założe i zaraz przypomne sobie o Tobie.Otul sie ciepło bo mróz. 
A hibiskusy okazałe
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam miłe towarzystwo
Aniu -Franiu lubię też jak w domu kwitną kwiatki ,szczególnie zimą,mam teraz kwitnące hibiskusy i cyklameny
Marysiu wnusio 10 latek w lutym skończy ,wyobraź sobie jaką zrobił mi niespodziankę urodził się w moje urodziny
Aniu też mi żal mojej wiruskowej lilii,chociaż nie do końca rozumiem co ten wirus mógłby zrobić bo żadnych oznak choroby nie widziałam
Witaj Marzenko miło mi ze mnie odwiedzasz
Doroto-Pepsi szkoda że Twój hibiskus obumarł,muszę poczytać jak ukorzenić może wychoduję Ci sadzonkę
Alu dobrze że Ci tego neta nie odcieli ,nie wyobrażam sobie już teraz życia bez internetu,a nie tak dawno była tylko telewizja i też się żyło
Witam nowego gościa Danusiu miło mi.sierściuszek sąsiadki raczej nie należy do tych wygłodniałych,przyszedł do nas w celach towarzyskich,tylko mój niesforny wnusio pogonił go na drzewo
Ivonko wnusio niech ćwiczy, obroni nas może kiedyś przed łobuzami
Dorotko w zeszłym roku tak nie szalałam z zakupami,dzisiaj znowu zamówiłam u koleżanek forumek kolejne roślinki
i tak jak ty czekam na wiosnę ,oj będzie co robić 
Aniu -Franiu lubię też jak w domu kwitną kwiatki ,szczególnie zimą,mam teraz kwitnące hibiskusy i cyklameny
Marysiu wnusio 10 latek w lutym skończy ,wyobraź sobie jaką zrobił mi niespodziankę urodził się w moje urodziny
Aniu też mi żal mojej wiruskowej lilii,chociaż nie do końca rozumiem co ten wirus mógłby zrobić bo żadnych oznak choroby nie widziałam
Witaj Marzenko miło mi ze mnie odwiedzasz
Doroto-Pepsi szkoda że Twój hibiskus obumarł,muszę poczytać jak ukorzenić może wychoduję Ci sadzonkę
Alu dobrze że Ci tego neta nie odcieli ,nie wyobrażam sobie już teraz życia bez internetu,a nie tak dawno była tylko telewizja i też się żyło
Witam nowego gościa Danusiu miło mi.sierściuszek sąsiadki raczej nie należy do tych wygłodniałych,przyszedł do nas w celach towarzyskich,tylko mój niesforny wnusio pogonił go na drzewo
Ivonko wnusio niech ćwiczy, obroni nas może kiedyś przed łobuzami
Dorotko w zeszłym roku tak nie szalałam z zakupami,dzisiaj znowu zamówiłam u koleżanek forumek kolejne roślinki
- gracha
- 1000p

Jadzieńko dzięki że wpadłaś wieczorkiem,miło mi i cieplej jak więcej osób mnie odwiedza,
ja niestety futer i czapek z lisa pozbyłam się i teraz muszę się ubierać na cebulkę, Jadziu ubieraj futerko ,jedna rzecz a porządnie Cię ochroni od zimna
ja niestety futer i czapek z lisa pozbyłam się i teraz muszę się ubierać na cebulkę, Jadziu ubieraj futerko ,jedna rzecz a porządnie Cię ochroni od zimna
wreszcie przyszłam do Twojego raju, no i jest milutko. jeszcze raz dziękuję za podpowiedź z tym podpisem, ale jeszcze nie wiem jak go zrobic.
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko ja mojemu synkowi mówię ,żeby nie siedział przy komputerze bo się uzależni ,
ale mama daje zły przykład
ale mama daje zły przykład
Pozdrawiam Alicja
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko
Wnusio rośnie, jaki już may mężczyzna z niego. Fajnie że na pasję którą kocha. A to Ci niespodzianka i jaki cudowny prezent dla babci. W tym samym dniu sie urodziliście.
Jeśli chodzi o lilię to ja jej bym nie wyrzucała. Zarazona wirusem ale to dla jej korzyści, przepieknie zakwitła. Przesadziłabym ją w inne miejsce albo do doniczki ale na pewno nie wyrzucałabym jej. Jest prześliczna. Szkoda byłoby mi jej.
Hibiskusy prześliczne. Na jakiej wystawie okiennej je trzymasz? Czy je później przenosisz do ogrodu?
Pozdrawiam i ściskam cieplutko
Wnusio rośnie, jaki już may mężczyzna z niego. Fajnie że na pasję którą kocha. A to Ci niespodzianka i jaki cudowny prezent dla babci. W tym samym dniu sie urodziliście.
Jeśli chodzi o lilię to ja jej bym nie wyrzucała. Zarazona wirusem ale to dla jej korzyści, przepieknie zakwitła. Przesadziłabym ją w inne miejsce albo do doniczki ale na pewno nie wyrzucałabym jej. Jest prześliczna. Szkoda byłoby mi jej.
Hibiskusy prześliczne. Na jakiej wystawie okiennej je trzymasz? Czy je później przenosisz do ogrodu?
Pozdrawiam i ściskam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
No Grażynko to miałaś prezent na urodziny
Super.
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Grażynko byłam dziś na działce-mam wszystko zasypane śniegiem na 20-30 cm ale rododendronów nie zawinęłam we włókninkę i stoją teraz takie biedulki z pozwijanymi w tutkę listkami 
- gracha
- 1000p

Witam cię Aurelko w moim ogródeczku , jak Tobie jest miło to mi podwójnie
w Twoim wątku napisałam jak trzeba zrobić z podpisem
Alu mnie się wydaje że my zbzikowałyśmy z tym internetem , więcej siedzę przy kompie niż mój wnusiu,bo rodzice mu nie pozwalają za dużo,nam nie ma już kto zabronić
Sylko wnusiu pierworodny i jeszcze urodzony w dniu moich urodzin to było dla mnie coś niesamowitego,jak już przyszedł na świat to śmiałam się i płakałam ze szczęścia,
lilii na razie nie wyrzucę tylko przesadzę ją do doniczki na obserwację ,,
hibiskusy trzymam na oknie od północy, bo ja mam okna albo od południa albo od północy , od południa kwiaty nie dają rady za duże słońce latem, do ogrodu nie przenoszę ,w domu też musi coś u mnie kwitnąć
Marysiu, 10 lat temu w dniu moich urodzin dostałam najwspanialszy prezent na świecie , taki malutki a tyle dał mi radości
wracając do spraw ogrodowych - troszkę wspomnień

[url=http://www.fotosik.pl]
[/url
w Twoim wątku napisałam jak trzeba zrobić z podpisem
Alu mnie się wydaje że my zbzikowałyśmy z tym internetem , więcej siedzę przy kompie niż mój wnusiu,bo rodzice mu nie pozwalają za dużo,nam nie ma już kto zabronić
Sylko wnusiu pierworodny i jeszcze urodzony w dniu moich urodzin to było dla mnie coś niesamowitego,jak już przyszedł na świat to śmiałam się i płakałam ze szczęścia,
lilii na razie nie wyrzucę tylko przesadzę ją do doniczki na obserwację ,,
hibiskusy trzymam na oknie od północy, bo ja mam okna albo od południa albo od północy , od południa kwiaty nie dają rady za duże słońce latem, do ogrodu nie przenoszę ,w domu też musi coś u mnie kwitnąć
Marysiu, 10 lat temu w dniu moich urodzin dostałam najwspanialszy prezent na świecie , taki malutki a tyle dał mi radości
wracając do spraw ogrodowych - troszkę wspomnień

[url=http://www.fotosik.pl]
[/url- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powojniki śliczniutkie. ja mam kilka,ale chcę jeszcze z 3 dokupić. Mam plany i znalazłam miejsce ,gdzie je posadzę.
Tylko jeszcze nie wiem jakie odmiany. A jak rosną Twoje? Długo je masz
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko czytałam u Ali ,że twój storczyk długo nie kwitnie ,postaw go na jakieś trzy tygodnie w chłodniejsze miejsce .Czasem storczykom trzeba tak zrobić.
Pozdrawiam Alicja
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matulu, jakie powojniki
ja się martwię o swoje, one już miały spore listki, a teraz po tych mrozach 
Dziękuję Grażynko, już jak widac mam stopkę i podpis, a teraz zabieram się za zwiedzanie Twojego ogrodu
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Grazynko- dlaczego ukrywałaś tak piekne powojniki
Rupell bardzo mi sie podoba ,ale wybrałam podobne PILLU I Asao.
Rupell bardzo mi sie podoba ,ale wybrałam podobne PILLU I Asao.