dzięki za pochwałę hibiskusków

Ewuniu to jest inna lilia ale jaka też piękna ,dobrze zrobiłaś kupując , będzie ślicznie zdobić Twój ogródeczek

Podziwiam Twoje iryski z pierwszych zdjęć, i zastanawiam się gdzie podziałaś taki piękny szpaler?
 Podziwiam Twoje iryski z pierwszych zdjęć, i zastanawiam się gdzie podziałaś taki piękny szpaler?

Ja mam fioła na ich punkcie.Mało tego nie potrafię wyrzucić żadnej roślinki.Zawsze muszę zakopać, chociaż gdzieś w kąciku, ale wywyalić nie potrafię.Mam przez to ogólny rozgardiasz
 Ja mam fioła na ich punkcie.Mało tego nie potrafię wyrzucić żadnej roślinki.Zawsze muszę zakopać, chociaż gdzieś w kąciku, ale wywyalić nie potrafię.Mam przez to ogólny rozgardiasz    

.
 .

Aż żal wykopywać...
 Aż żal wykopywać...

Mój miał łososiowe kwiatki, ale już go nie ma, pożarły mi go jakieś robale
 Mój miał łososiowe kwiatki, ale już go nie ma, pożarły mi go jakieś robale  Wczoraj widziałam w K ..f....e   ładne hibiskusy, ale...bałam się, że zanim dotrę z nim do domu to już będzie mrożonką. Lubię hibiskusy. Bardzo.
 Wczoraj widziałam w K ..f....e   ładne hibiskusy, ale...bałam się, że zanim dotrę z nim do domu to już będzie mrożonką. Lubię hibiskusy. Bardzo.

pozdrawiam z ciepłego miasta naszego
 pozdrawiam z ciepłego miasta naszego