Ciekawa jestem, czy będziesz zadowolona ze swoich różyczek. Pewnie je wybrałaś po dłuższym zastanowieniu, więc na pewno się sprawdzą. Ja już róż nie zamawiam, ale bylinki do róż to owszem
W słońcu smagliczki
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Ula, ta latarenka to świetny prezent. Dla osób lubiących i uprawiajacych ogród jest po prostu idealna. Sama bym chciała taki dostać. Ja mam zwykłe latarenki z IKEI, ale zawsze na takie jak ta patrzę w sklepach łakomym wzrokiem
Ciekawa jestem, czy będziesz zadowolona ze swoich różyczek. Pewnie je wybrałaś po dłuższym zastanowieniu, więc na pewno się sprawdzą. Ja już róż nie zamawiam, ale bylinki do róż to owszem
Ula, doczytałam nt. Twojego zamówienia; fantastyczne różyczki zaplanowałaś. Najpiękniejsza to oczywiście L.R.
Zamierzasz posadzić je koło siebie?
Ciekawa też jestem tej rabaty planowanej na czerwiec
Ciekawa też jestem tej rabaty planowanej na czerwiec
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula latarenka bajeczna...... jestem pewna, że młodzi byli zachwyceni, to naprawdę piękny prezent
Pudełko życzeniami niesamowicie oryginalne i zaskakujące
Pytałaś mnie o żółtą lilię, którą pokazywałam..... nie bardzo wiem, którą masz na myśli.... jeśli tę pokazaną jako pierwsza, to jest to Big Brother..... jedna z moich ulubionych
ogromne , pięknie pachnące kwiaty 
Pudełko życzeniami niesamowicie oryginalne i zaskakujące
Pytałaś mnie o żółtą lilię, którą pokazywałam..... nie bardzo wiem, którą masz na myśli.... jeśli tę pokazaną jako pierwsza, to jest to Big Brother..... jedna z moich ulubionych
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nietuzinkowy prezent i jeszcze trafiony w samo sedno 
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam 
po 80 godzinach ciągłej przerwy w dostawie energii elektrycznej wreszcie mamy powrót do cywilizacji
Na posty odpowiem później bo ogonek za mną jak w latach 80 do spożywczego
po 80 godzinach ciągłej przerwy w dostawie energii elektrycznej wreszcie mamy powrót do cywilizacji
Na posty odpowiem później bo ogonek za mną jak w latach 80 do spożywczego
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uleńko!...latarenka super...a pudełeczko z życzeniami też ekstra. Pozdrawiam 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- usa1276
- 1000p

Bogusiu - bardzo dziękuje . Ja tez cie pozdrawiam
Aga - mam nadzieję że im będzie służył bo nie ma nic przyjemnego jak trafiony prezent choć przyznam się szczerzę że zanosiłam go z pewna obawa jak pręzęt zostanie odebrany bo raczej latarenki się nie daje w prezencie ślubnym
Agness - mnie też bardzo się podoba sama bym taką chciała szkoda że wszystkie imprezki się nie kumulują już bym wiedział co bym chciała dostać
zaraz zajrzę i sprawdzę która to lilia tak mi wpadła w oko
Aniu - wszystkie trzy L. R. będą rosły w jednej linii z pnącą Elfe i hortensją Limelight , a rabatkę na czerwiec planuję mieszaną kolorystycznie głównie z angielek
Wandziu - jak bym wiedziała że po odnowieniu przysięgi małżeńskiej taka dostanę to eM bym siłą do ołtarza zaciągnęła
wybierałam je po sprawdzeniu, przetrzepaniu internetu wszak forumki są najlepsza reklamą
towarzystwa do róż w postaci bylinek też szukam
Ilonko - postaram się poprawić i pokazywać na bieżąco córci wypocinki chwilowo studia i sesja zajmują jej czas, Ilonko ty masz szlaban
ciekawa jestem czy dasz radę i jak długo. Dziękuje za pozdrowienia i odpozdrawiam cię 
Aga - mam nadzieję że im będzie służył bo nie ma nic przyjemnego jak trafiony prezent choć przyznam się szczerzę że zanosiłam go z pewna obawa jak pręzęt zostanie odebrany bo raczej latarenki się nie daje w prezencie ślubnym
Agness - mnie też bardzo się podoba sama bym taką chciała szkoda że wszystkie imprezki się nie kumulują już bym wiedział co bym chciała dostać
Aniu - wszystkie trzy L. R. będą rosły w jednej linii z pnącą Elfe i hortensją Limelight , a rabatkę na czerwiec planuję mieszaną kolorystycznie głównie z angielek
Wandziu - jak bym wiedziała że po odnowieniu przysięgi małżeńskiej taka dostanę to eM bym siłą do ołtarza zaciągnęła
wybierałam je po sprawdzeniu, przetrzepaniu internetu wszak forumki są najlepsza reklamą
Ilonko - postaram się poprawić i pokazywać na bieżąco córci wypocinki chwilowo studia i sesja zajmują jej czas, Ilonko ty masz szlaban
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ula
Ale zima
Śliczne foty
widzę że śniegu masz więcej jak u mnie
a mróz już - 12 stopni 
Śliczne foty
Ula, będzie pięknie
A 80-godzinnej przerwy w dostawie prądu po prostu sobie nie wyobrażam. U mnie wszystko działa na prąd
A 80-godzinnej przerwy w dostawie prądu po prostu sobie nie wyobrażam. U mnie wszystko działa na prąd
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Ulciu,prezenty śliczne ,ale zimy okrutnej nie bardzo lubię, wyrosłam już z zimowego szczęśćia
,teraz to wnuki się cieszą z zimy,a ja wolę oglądać kwiatuszki i lato

- usa1276
- 1000p

Witam
Sobotni poranek przywitał nas mrozem - 17* mam nie okrytą magnolie i aż się boje czy aby mi nie przemarznie róże obkopczykowane i dodatkowo okryte stroiszem z choiny myślę że będzie ok
czas pokaże
Martuś - ja bardzo lubię zimę ale jak jest tak do - 5 i delikatnie wszystko oszronione ale taka temperatura jaka była dziś rano to już przesada takiej nie lubię
. Najbardziej martwi mnie za wysoki skok temperatury. Nasze hobby to jak gra w ruletkę
Aniu - mam taką nadzieję choć wasze ogrody to moje niedoścignione marzenie
, te 80 godzin bez prądu to po prostu szok ja miałam chociaż ogrzewanie ale byli i tacy u których nawet ogrzewania nie było temperatury w domach wahały się na pograniczu zera
Za oknami zima ale do wiosny pozostało nam jeszcze 50 dni więc trzymajcie się cieplutko

Sobotni poranek przywitał nas mrozem - 17* mam nie okrytą magnolie i aż się boje czy aby mi nie przemarznie róże obkopczykowane i dodatkowo okryte stroiszem z choiny myślę że będzie ok
Martuś - ja bardzo lubię zimę ale jak jest tak do - 5 i delikatnie wszystko oszronione ale taka temperatura jaka była dziś rano to już przesada takiej nie lubię
Aniu - mam taką nadzieję choć wasze ogrody to moje niedoścignione marzenie
Za oknami zima ale do wiosny pozostało nam jeszcze 50 dni więc trzymajcie się cieplutko

- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
usa1276 pisze: Najbardziej martwi mnie za wysoki skok temperatury. Nasze hobby to jak gra w ruletkę![]()
pomyśl sama ......
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ula tez mam trzy magnolie jedna stara ,bo ma 5 latek,ta da sobie radę,ale mam tez dwie młode,liczę,że nie zmarzną
Jaką masz odmianę? Moja 5 letnia to Galaxy...
Jaką masz odmianę? Moja 5 letnia to Galaxy...