Przyszłam się przywitać Grażynko w nowym wątku pięknie i ciekawie pokazałaś jak powstawała twoja działeczka.
Życzę wam żeby następny sezon był jeszcze lepszy od tego ,pięknych kwiatów i obfitych zbiorów z warzywnika .
Pozdrawiam
Witaj Grażynko, pewnie że chcę z tak miłą osobą jak Ty to sie chce.
Twój ogród na przestrzeni kilku lat zmienił się i to na lepsze. Alejka wejściowa bardzo mi się podoba
Pozdrawiam cieplutko
Marysiu sąsiadko z drugiej strony miasta witam Cię serdecznie ,dziękuję za życzenia i oby się sprawdziły Sylko witam Cię pachnącym hiacyntem, za oknem zima a u mnie na parapecie wiosna
Grażynko no to życzmy Sobie wszystkiego dobrego z okazji naszego święta
Ja byłam w piatek u wnusia w szkole na dniu babci w szcz ,a w ten piątek jadę do wnusi do przedszkola.
hiacynciki kwitną ślicznie.
Sylko wnusie to wielka radość Marysiu ja mam przedszkolną tylko wnusię,najmłodszy wnusio jeszcze nie chodzi do przedszkola ale dzwonił do babci i z wrażenia pomyliły mu się wierszyk i zaczął tak" Mikołaju nasz......" bardzo mnie rozbawił , córka zaraz go poprawiła i powiedział prawidłowy ,Babciu,babciu cóż Ci dam jedno serce ,które mam a w tym sercu róży kwiat ,babciu ,babciu żyj sto lat!!
Wiesz to wielki stres mowić wierszyk dla babci to niema się co dziwic że maluszek się pomylił .
Moje dziś dzwonili i śpiewali mi piosenki jedno przez drugie aż się pokłócili o telefon i córka musiała wkroczyć.
Musiałam obiecac że na pewno przyjadę w piątek.