Martuś te fotki to pokrzepienie

Jak te wszystkie kwiatki się do mnie śmiały

Martusiu i będziesz rozmnażać na sprzedaż?koziorozec pisze:kupuję takie spore okrawki w tartaku i robię obrzeża,pół wpuszczam do ziemi a pół wystaje,wsypuję ziemię do środka i sadzę,nie wiem czy zauważyłaś po zdjęciach wpis do Ciebie ,że jest biały pigwowiec do rozmnożenia

Proszę jak będą nadwyżki bodziszka żałobnego to dopisz mi do listy moich chciejstw.
 Proszę jak będą nadwyżki bodziszka żałobnego to dopisz mi do listy moich chciejstw.

Klejnocik.
 Klejnocik.

Martusiu .
 Martusiu .

I ze względu na cudne kwiaty jak i na niesamowicie dekoracyjne owoce..... Nie pamiętam czy już pytałam.... ale chyba nie.... wykorzystujesz w jakiś sposób owocki???
 I ze względu na cudne kwiaty jak i na niesamowicie dekoracyjne owoce..... Nie pamiętam czy już pytałam.... ale chyba nie.... wykorzystujesz w jakiś sposób owocki???
 , oczywiście że poczekam ale sama już nie wiem co będzie jak wstawisz listę nadwyżek, chyba zacząć musz eodkładac bo tyle kwiatów mi sie u Ciebie podoba ze nie wiem co to będzie.  Jabłoń w formie płaczącej piekna, jakbyś nie podpisała to bym nie wiedziała co to jest i się zastanawiała. Wilczomlecz piękny i mam nadzieję że nadwyżkach znajdzie sie dla niego miesjce
 , oczywiście że poczekam ale sama już nie wiem co będzie jak wstawisz listę nadwyżek, chyba zacząć musz eodkładac bo tyle kwiatów mi sie u Ciebie podoba ze nie wiem co to będzie.  Jabłoń w formie płaczącej piekna, jakbyś nie podpisała to bym nie wiedziała co to jest i się zastanawiała. Wilczomlecz piękny i mam nadzieję że nadwyżkach znajdzie sie dla niego miesjce 

podzielę was gałązkami tego pigwowca
  podzielę was gałązkami tego pigwowca  

,u mnie zimują bez problemu ,bez okrycia,zupełnie się nimi nie przejmuję
,u mnie zimują bez problemu ,bez okrycia,zupełnie się nimi nie przejmuję