Aleja Różana 33 cz. 2
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Aleja Różana 33 cz. 2
Terenu ładne fotki ,aż juz tęsknie za wiosną . 
Teresko, w sezonie to człowiek chodzi między tymi cudami i ledwo zauważa, że tu coś kwitnie. Ale teraz w obliczu takich zdjęć jak Twoje to aż się gęba sama uśmiecha. Przynajmniej moja. 
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tereniu, trawy by zasłonić kompostownik to pomysł taki sobie, trawy dopiero pod koniec lata są duże, a Tobie pewnie zależy od razu na efekcie? Trzeba by coś innego wymyślić. 
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko
mnie też się zaczyna to podobać...pierwszy raz od powodzi mogłam cieszyć się z takiej mnogości kwitnących kwiatów
Ja też już tęsknię za wiosną Jadziu
Gosiu a wiesz że tak jest jak piszesz...w sezonie kwitnie wiele roślinek i aż nie wiadomo na co patrzeć...robię wtedy dużo zdjęć, żeby teraz, w tym czasie móc je sobie pooglądać. A miałam w tym sezonie na działce bardzo dużo roślin...część z nich to były kwiatki mojej córci...
Iguś jakoś nic mi nie przychodzi do głowy (a już nawet chciałam do Ciebie pisać jakie byś mi poleciła trawy u siebie
)
To jest pas o dł. ok. 1,5 m i szer. 40 cm..z jednej dłuższej strony, kompostownik, z drugiej siatka ogrodzeniowa o wys. 1 m.
Co byś mogła mi innego doradzić?
Ja też już tęsknię za wiosną Jadziu
Gosiu a wiesz że tak jest jak piszesz...w sezonie kwitnie wiele roślinek i aż nie wiadomo na co patrzeć...robię wtedy dużo zdjęć, żeby teraz, w tym czasie móc je sobie pooglądać. A miałam w tym sezonie na działce bardzo dużo roślin...część z nich to były kwiatki mojej córci...
Iguś jakoś nic mi nie przychodzi do głowy (a już nawet chciałam do Ciebie pisać jakie byś mi poleciła trawy u siebie
To jest pas o dł. ok. 1,5 m i szer. 40 cm..z jednej dłuższej strony, kompostownik, z drugiej siatka ogrodzeniowa o wys. 1 m.
Co byś mogła mi innego doradzić?
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Mamo Moniki a ten wielosił wariegata to z nasion masz czy z sadzonki?
- MamciaTerenia
- 1000p

To jest sadzonka Marzenko....
siewki niestety są zielone, nie powielają cech macierzystych.
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Tereniu poprawiłaś mi humor tymi kolorkami
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Ja też z ochotą popatrzyłam sobie i naładowałam akumulatorki na noc Twoimi kolorkami 
- MamciaTerenia
- 1000p

Ewuś, Grażynko
cieszę się że podobają się Wam moje kolorki na zdjęciach...mnie też się dzisiaj przydały 
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Tereniu, lepiej mi się myśli na miejscu, pewnie wiosną się spotkamy. 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Tereniu,kolorki piekne kiedy za oknem biało poprzeplatane z czarnymi kopcami kretów na całej działce.Takiej inwazji nie miałam nigdy,boję się co zastanę jak śnieg stopnieje.Wiosną już jestem umówiona z Bożenka do Szmita,pewnie będzie jakieś spotkanie z ogrodowiska w ich ogrodzie,więc na pewno nie wrócę z pustym bagażnikiem,bo to byłby grzech robic pusty przebieg.
- MamciaTerenia
- 1000p

Iguś
już się cieszę.
Iwonko to jest firletka smółka...a była wśród kwiatków mojej córci i jak zakwitła od razu mi się spodobała
No i jak wykopywałam na jesieni jej roślinki nie mogłam się powstrzymać żeby nie skubnąć kawałeczek
Zobaczę jak u mnie się rozrośnie i wtedy wiesz, nie?
Małgosiu u mnie też biało, mroźno i wietrznie a zapowiadają jeszcze spadek temp....
Ja też mam kopce na działce i tak jak u Ciebie, nie pamiętam takiej kreciej inwazji
Już się boję bo na wiosnę mamy robić nowy trawnik... A od Szmita to chyba nie można wyjechać z pustymi rękoma
....zawsze coś ciekawego przywiozłaś, prawda?
Iwonko to jest firletka smółka...a była wśród kwiatków mojej córci i jak zakwitła od razu mi się spodobała
No i jak wykopywałam na jesieni jej roślinki nie mogłam się powstrzymać żeby nie skubnąć kawałeczek
Zobaczę jak u mnie się rozrośnie i wtedy wiesz, nie?
Małgosiu u mnie też biało, mroźno i wietrznie a zapowiadają jeszcze spadek temp....
Ja też mam kopce na działce i tak jak u Ciebie, nie pamiętam takiej kreciej inwazji
Już się boję bo na wiosnę mamy robić nowy trawnik... A od Szmita to chyba nie można wyjechać z pustymi rękoma
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Tereniu Twój eM zapewne nie podczytuje FO
to pochwal się co już zamówiłaś 
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- MamciaTerenia
- 1000p

Ilonko tak naprawdę to jeszcze nic, na razie przeglądam oferty i może z Monią coś zamówię, mamy się zdzwonić wieczorem
Myślałam że się powstrzymam w tym roku ale jakoś nie mogę
Chęć posiadania nowej roślinki jest silniejsza od mojego postanowienia
No i oczywiście przeglądam oferty różane i kombinuję gdzie jeszcze mogę coś zmienić i upchnąć
A muszę się zastanowić do końca stycznia. A Ty jakie masz chciejstwa w tym roku?
Myślałam że się powstrzymam w tym roku ale jakoś nie mogę
No i oczywiście przeglądam oferty różane i kombinuję gdzie jeszcze mogę coś zmienić i upchnąć
A muszę się zastanowić do końca stycznia. A Ty jakie masz chciejstwa w tym roku?