U nas też biało i mroźnawo:)
Sezon twórczy u kochammmkwiaty
- asma
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Sezon twórczy u kochammmkwiaty
Znalazłaś roszpunkę?
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie
Początek dnia nie zaczął się dobrze
ale jest jeszcze południe i popołudnie i wieczór więc daje sobie szanse.
Dookoła panuje taka ślizgawica, że muszę się dzisiaj zająć napominaniem UG w sprawie bezpieczeństwa na drogach wewnętrznych.
Jeżei chcemy marudzić to musimy coś z tym robić, w myśl tej zasady, będzie dzisiaj atak na urzędników ds. odśnieżania dróg..bójcie się
Niestety ale UG w miejscowości w której mieszkam bardzo kuleje , od września jest nowy wójt - daję mu szanse, pozytywy widzę więc poprawa w pewnych obszarach z pewnością jest, liczę , że będzie dobrze bo jak wórjt myśli opoprawie życia mieszkańcó to i wszystkim się dobrze żyję. W dzisiejszych czasach dobry wójt to skarb, dobry zarządzający, jak szef....najważniejszy aby myślał o całości a nie o jednostkach, aby nie był łasy na przekupstwo i inne korupcje urzędowe tak modne w dzisiejszych czasach.
A co za oknem - dalej biało w tym temacie się nic nie zmieniło
Zgodnie z prośbą załączam widoki letnie życząc Wam wszystkim
Pozytywnego dnia

Początek dnia nie zaczął się dobrze
Dookoła panuje taka ślizgawica, że muszę się dzisiaj zająć napominaniem UG w sprawie bezpieczeństwa na drogach wewnętrznych.
Jeżei chcemy marudzić to musimy coś z tym robić, w myśl tej zasady, będzie dzisiaj atak na urzędników ds. odśnieżania dróg..bójcie się
Niestety ale UG w miejscowości w której mieszkam bardzo kuleje , od września jest nowy wójt - daję mu szanse, pozytywy widzę więc poprawa w pewnych obszarach z pewnością jest, liczę , że będzie dobrze bo jak wórjt myśli opoprawie życia mieszkańcó to i wszystkim się dobrze żyję. W dzisiejszych czasach dobry wójt to skarb, dobry zarządzający, jak szef....najważniejszy aby myślał o całości a nie o jednostkach, aby nie był łasy na przekupstwo i inne korupcje urzędowe tak modne w dzisiejszych czasach.
A co za oknem - dalej biało w tym temacie się nic nie zmieniło
Zgodnie z prośbą załączam widoki letnie życząc Wam wszystkim
Pozytywnego dnia

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- asma

Już niedługo
Agnieszko pw ,miłego dnia.Ja lecę na ćwiczenia:)
Agnieszko pw ,miłego dnia.Ja lecę na ćwiczenia:)
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Asiu w wolnej chwili pomyślę i odpiszę, ja dzisiaj mam sprawy bankowe do załatwiania.
Roszpunki nie znalazłam, ale we czwartek jadę wypożyczyć strój księżniczki z Cisowej, tam jest duża wypożyczalnia strojów karnawałowych.
Aniu witaj, również nie przepadam za wiatrem i staram się ratować w takich chwilach dobrym nastrojem i relaksem o ile mogę sobie na to pozwolić. Śnieg jeszcze leży , w mieście widziałam coraz mniej u nas jeszcze jest.
Kicia to mały szaleniec jak dokucza w domu idzie na przymusowy spacer
Trzymaj się ciepło życzę uśmiechu
Aniu u nas długo śnieg trzyma jak już spanie, miejscowość jest ok 140 m nad poziomem morza - jak w Gdyni czarno to u nas biało.
Przyzwyczaiłam się do tego. Zresztą zima jest..... przytulam ciepło
Roszpunki nie znalazłam, ale we czwartek jadę wypożyczyć strój księżniczki z Cisowej, tam jest duża wypożyczalnia strojów karnawałowych.
Aniu witaj, również nie przepadam za wiatrem i staram się ratować w takich chwilach dobrym nastrojem i relaksem o ile mogę sobie na to pozwolić. Śnieg jeszcze leży , w mieście widziałam coraz mniej u nas jeszcze jest.
Kicia to mały szaleniec jak dokucza w domu idzie na przymusowy spacer
Trzymaj się ciepło życzę uśmiechu
Aniu u nas długo śnieg trzyma jak już spanie, miejscowość jest ok 140 m nad poziomem morza - jak w Gdyni czarno to u nas biało.
Przyzwyczaiłam się do tego. Zresztą zima jest..... przytulam ciepło
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś tytuł książki mnie zainspirował poszperam może znajdę i oddam się lekturze.
Sernikocholika i ja mam u siebie pod dachem a więc wiem o czym mówisz
Nie mogę uwierzyć że u Ciebie regularna zima nastała
Sernikocholika i ja mam u siebie pod dachem a więc wiem o czym mówisz
Nie mogę uwierzyć że u Ciebie regularna zima nastała
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Jak dobrze, że jesteście tutaj a ja z Wami
Wczoraj podjęłam ważną decyzję życiową i od dzisiaj można powiedzieć zaczynam nową kartę w pewnym moim obszarze,
Bardzo się lękam, ale nie poddaje - niewiadoma jest spora - ale cóż to by było za życie monotonne i kierowane przez czynniki jakim jest strach. Są plusy i minusy ale życie jest takie , że tzreba dokonywać wyborów bo stać w miejscu nie można. Stając w miejscu stajemy się zrzędliwy, gderliwi i wycofujemy się....
No dobrze dość już tego filozofowania na dzisiaj
Wczoraj ostatecznie pożegnałam wszelkie świąteczne ozzdoby -nie lubię jak za długo są po świętach. W pokojach zrobiło się pusto i przestrzennie Za oknem mały mrozik i biała kołderka .
Życzę dobrego dnia kończąc jak zawsze dla ocieplenia letnimi zdjęciami

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś piękna śnieżna zima....... u mnie nadal śniegu ani śladu.... ale myślę , że dotrze i w moje rejony.....
Tu pada deszcz, który błyskawicznie zamarza tworząc śliską lodową powłokę.... na ulicach prawdziwe lodowisko....
Zdjęcia letnich dni cudne..... strasznie już tęskno do takich widoków
Tu pada deszcz, który błyskawicznie zamarza tworząc śliską lodową powłokę.... na ulicach prawdziwe lodowisko....
Zdjęcia letnich dni cudne..... strasznie już tęskno do takich widoków
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
U mnie tez za oknem biało,ale mrozu nie ma więc pewnie szybko biel zaniknie
- asma

Nie pierwszy raz "przebąkujesz"o zmianach więc jak już rozgrzałaś moją ciekawość
-powiedziałaś A, TO UCHYL RĄBKA TAJEMNICY CO TEŻ TO ZA ZMIANY-powiedz B
Zdjęcia w moich ulubionych kolorkach
Zdjęcia w moich ulubionych kolorkach
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witaj
Do mnie jeszcze śnieg nie dotarł i jak dla mnie, to dotrzeć nie musi
Dzięki za kolorowe fotki. Jeszcze chwilkę i będziemy się cieszyć żywymi kwiatami
Moim zdaniem tylko odważni albo bardzo zdesperowani ludzie mają siły na zmiany w swoim życiu i cenie ich za to
Wydaje mi się, że chodzi ci o prace.......
Buziaczki
Do mnie jeszcze śnieg nie dotarł i jak dla mnie, to dotrzeć nie musi
Dzięki za kolorowe fotki. Jeszcze chwilkę i będziemy się cieszyć żywymi kwiatami
Moim zdaniem tylko odważni albo bardzo zdesperowani ludzie mają siły na zmiany w swoim życiu i cenie ich za to
Buziaczki
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Witajcie,
Wpadam na momencik oczy mi się zamykają...ale przybiegłam mocno Was uściskać.
Na dzisiaj wieczór zapowiadają śniegu więc uważajcie abyście z rana nie zostali zaskoczeni przez białą pierzynę (rejon trójmiasta).
Cieszę się, że jutro piątek i weekend - chociaż muszę przyznać, że ostatnio dni dostają szybkiego pędu nie wiem czemu.
Potrzebna mi jest energia do akumulatorów, zmiany pogody wiosno-zimowej też robią swoje.
Dzisiaj miałam wielkie nieporozumienie wśród zwierząt
Do podziału było kilka parówek z dnia ostatnich - po równo otrzymali Gacek, Stefek i Czarek.....psia chciwość zagarnęła wszystkie półmiski - stał jak cerber tylko warczał.
Niestety pojemność żołądka nie pozwoliła na pochłonięcie całej mięsiny i tak pies przespał koło misek pół dnia aby po kilku godzinach znów strawić to co nie zjadł...to się nazywa zwierzęca solidarność
Niestety zabrakło aparatu - ubaw po pachy
Reniuto chyba ja należę do zdesperowanych, dobrze odczytałaś mój obszar. Czasami tak jest, że trzeba wykonać ten krok w przód i nie ma lepszego wyjścia. Obecnie mam taką sytuację jaką nie miałam w całym swoim życiu zawodowym
Z reguły jak zmieniałam pracę to przeskakiwałam dużym susem do kolejnej.
Tutaj to całkiem inna bajka i kaliber - usługi dla firm, odpada Ci jeden główny truciciel i koniec. Staram się podchodzić pozytywnie i ogarniać to co zrobiłam swoją odwagę a może szaleństwo, chociaż uważam, że to był akt desperacji tego co się nazbierało przez jakiś czas. Powtarzam sobie afirmacje będzie dobrze no przecież musi być i zakasuje rękawy do nowej pracy i wyzwań, do mojej próby i testu - czy wygram zobaczymy
Asiu już wiesz
Dorotko - na dzisiaj na pomorzu zapowiadają duży śnieg. Coś czuję, że łopata do śniegu pójdzie w ruch
Aguś - pewnie już dotarła ? U nas dzisiaj nawał zimowy nocny (chyba) no cóż styczeń mamy. Dziękuję za wizytę
Jutro odwiedzę Was na wątkach - dzisiaj wybaczcie oczy się zamykają ze zmęczenia.
Dobrej nocy życzę

Wpadam na momencik oczy mi się zamykają...ale przybiegłam mocno Was uściskać.
Na dzisiaj wieczór zapowiadają śniegu więc uważajcie abyście z rana nie zostali zaskoczeni przez białą pierzynę (rejon trójmiasta).
Cieszę się, że jutro piątek i weekend - chociaż muszę przyznać, że ostatnio dni dostają szybkiego pędu nie wiem czemu.
Potrzebna mi jest energia do akumulatorów, zmiany pogody wiosno-zimowej też robią swoje.
Dzisiaj miałam wielkie nieporozumienie wśród zwierząt
Niestety pojemność żołądka nie pozwoliła na pochłonięcie całej mięsiny i tak pies przespał koło misek pół dnia aby po kilku godzinach znów strawić to co nie zjadł...to się nazywa zwierzęca solidarność
Niestety zabrakło aparatu - ubaw po pachy
Reniuto chyba ja należę do zdesperowanych, dobrze odczytałaś mój obszar. Czasami tak jest, że trzeba wykonać ten krok w przód i nie ma lepszego wyjścia. Obecnie mam taką sytuację jaką nie miałam w całym swoim życiu zawodowym
Z reguły jak zmieniałam pracę to przeskakiwałam dużym susem do kolejnej.
Tutaj to całkiem inna bajka i kaliber - usługi dla firm, odpada Ci jeden główny truciciel i koniec. Staram się podchodzić pozytywnie i ogarniać to co zrobiłam swoją odwagę a może szaleństwo, chociaż uważam, że to był akt desperacji tego co się nazbierało przez jakiś czas. Powtarzam sobie afirmacje będzie dobrze no przecież musi być i zakasuje rękawy do nowej pracy i wyzwań, do mojej próby i testu - czy wygram zobaczymy
Asiu już wiesz
Dorotko - na dzisiaj na pomorzu zapowiadają duży śnieg. Coś czuję, że łopata do śniegu pójdzie w ruch
Aguś - pewnie już dotarła ? U nas dzisiaj nawał zimowy nocny (chyba) no cóż styczeń mamy. Dziękuję za wizytę
Jutro odwiedzę Was na wątkach - dzisiaj wybaczcie oczy się zamykają ze zmęczenia.
Dobrej nocy życzę

- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Dzień dobry Aguś
Mijamy sie w wielu wątkach i postanowiłam do Ciebie po prostu wpaść
Zaznaczam Twój wątek i lecę nadrobić zaległości:)
Zima u Ciebie, że ho, ho;)
Czy wygrasz? Tego jestem pewna... to trudna droga, ale na końcu jest wielka radość i jej najbardziej Ci życzę
Pozdrawiam serdecznie!
Mijamy sie w wielu wątkach i postanowiłam do Ciebie po prostu wpaść
Zaznaczam Twój wątek i lecę nadrobić zaległości:)
Zima u Ciebie, że ho, ho;)
Czy wygrasz? Tego jestem pewna... to trudna droga, ale na końcu jest wielka radość i jej najbardziej Ci życzę
Pozdrawiam serdecznie!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś przepiękne zimowe widoki.... tak jak powinno być o tej porze roku
Ale najbardziej zachwyciła mnie Twoja przeszklona ściana.... coś wspaniałego.... normalnie Ci jej zazdroszczę
Uwielbiam takie otwarte widoki na ogród i w ogóle na świat..... ja mam duże oszklone drzwi tarasowe, ale przy takiej wielkiej szklanej ścianie jak u Ciebie to po prostu nic 
Ale najbardziej zachwyciła mnie Twoja przeszklona ściana.... coś wspaniałego.... normalnie Ci jej zazdroszczę
- asma

Byłam widziałam,to nie cała ściana-prawdziwa uczta jakdla mnie to OKNO widokowe na ogród
CACUSZKO
u NAS TEŻ BIAŁO I WCIĄŻ SYPIE BIAŁYM
CACUSZKO
u NAS TEŻ BIAŁO I WCIĄŻ SYPIE BIAŁYM