HOSTA mutacja
- zanna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A już myslałam, że mi się, psim swędem, uda....paco pisze:Normalnie nie rozumiem co tu się dzieje.![]()
Chwilę mnie nie było na forum, a tu anarchia:
Dobrze, że Tomek pilnuje porządku.zanna pisze:Tomaszu -Tomasz II pisze:Och Anna:) To na pewno długo potrwa ...a mój kolega po fachu Andrzej (paco) to co?No przecież się nie wpisał na listę!!!
![]()
![]()
Ale i tak znając życie będzie na 2. miejscu
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam. Ania
To takiś kulega?!Cóż... widzę, że po dobroci się nie dało... a szkodapaco pisze:Beato, Tomku - sadzonki tych host są niestety pojedyncze - ale jesteście na pierwszym miejscu do obdarowania przychówkiem (nie znam tylko czasu oczekiwania na potomstwo)

Beata
- paco
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ślicznie wyglądacie "ROBACZKI", ale ja nie należę do tych strachliwychPidżama pisze:To takiś kulega?!Cóż... widzę, że po dobroci się nie dało... a szkodapaco pisze:Beato, Tomku - sadzonki tych host są niestety pojedyncze - ale jesteście na pierwszym miejscu do obdarowania przychówkiem (nie znam tylko czasu oczekiwania na potomstwo)Tomaszu II wklej no proszę fotę z naszego ostatniego szkolenia... no wiesz którego .... myślę, że rozsądek podpowie Andrzejowi co należy uczynić z wiadomymi mutacjami i na czyje adresy je przesłać!
Jednak na wszelki wypadek dodam grzecznie, że dobrze znam Wasze adresy.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- paco
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Hosta Ghost Spirit
Czy to jest normalne u Hosty Ghost Spirit, że wszystkie nowe liście są zielone - czy jednak ona mutuje???
Na zdjęciach w Internecie różnie to wygląda.

Na zdjęciach w Internecie różnie to wygląda.

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,