Dzięki gotowe hi hi hiLady-r pisze:Teraz jest bardziej przejrzyście.
Romantyczny ogród Kondzia :)
Re: Romantyczny ogród Kondzia :)
- 
				koziorozec
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Witaj ,ogród piękny, dopracowałeś go ze szczegółami,wszystko super przemyślane,nawet umywalka w warzywniku,podoba mi się 

Gratuluje widoków i pięknych kompozycji , jestem pod wrażeniem wkładu pracy pięknie 

Pozdrawiam Aneta
Daliowo mikusi

Daliowo mikusi
dziekuje bardzo widzę ze jesteś z moich stron i masz piekny ogrod i widzę ze masz nadwyżki roślinne superkoziorozec pisze:Witaj ,ogród piękny, dopracowałeś go ze szczegółami,wszystko super przemyślane,nawet umywalka w warzywniku,podoba mi się
-- 14 sty 2014, o 13:41 --
dziekuje mój ogrod cały czas bedzie sie zmieniał bo całkiem nie jestem z nie go zadowolony chciałbym zmienić rabaty angielskie i przód domu rabate przy tarasiemikusia pisze:Gratuluje widoków i pięknych kompozycji , jestem pod wrażeniem wkładu pracy pięknie
- kamil888
 - 500p

- Od: 26 lip 2012, o 17:59
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Witam Kondziu  

Ogród śliczny
 Wszystko ładne i uporządkowane. Najbardziej mi się podoba ten ogródek przed bramą 
 Śliczny jest, a trzmielniny na pniu są cudowne  
  Sam je wyhodowałeś, czy kupowałeś sadzonki już szczepione?

Ogród śliczny
A ja chce go zmienić. Oczywiście trzmieliny zostają juz kupiłem takie szczepione ale były bardzo małe główki a ta część jest naj starsza która robiłem oprócz drzew w sadziekamil888 pisze:Witam Kondziu![]()
Ogród ślicznyWszystko ładne i uporządkowane. Najbardziej mi się podoba ten ogródek przed bramą
Śliczny jest, a trzmielniny na pniu są cudowne
Sam je wyhodowałeś, czy kupowałeś sadzonki już szczepione?
- 
				obserwator

- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Bardzo ciekawy ogród.A najbardziej zainteresował mnie ten strumień.Czy w przyszłości będzie więcej jego zdjęć?I czy można prosić o opis jego wykonania?Jeżeli to nie problem 
 .No i ta umywalka na środku świetna.Nie trzeba biec do domu żeby umyć ręce czy warzywa.

Bedzie więcej zdjeć strumienia tylko jeszcze nie skończyłem go obsadzać bo skończyłem go dopiero na puźną jesień a nie miałem pomysłu i było już za puźno na przesadzanieumywalka po to była zrobiona uwielbiam jeść warzywa prosto z warzywniak szczególnie marchew, rzodkiewkę lub pomidorkiobserwator pisze:Bardzo ciekawy ogród.A najbardziej zainteresował mnie ten strumień.Czy w przyszłości będzie więcej jego zdjęć?I czy można prosić o opis jego wykonania?Jeżeli to nie problem.No i ta umywalka na środku świetna.Nie trzeba biec do domu żeby umyć ręce czy warzywa.
- matt55

- Od: 17 cze 2012, o 22:10
 - Kontakt:

Ogród naprawdę ładny. Styl w jaki go tworzysz chyba jest moim wymarzonym stylem 
Ten strumień jest ciekawy. Jak go zrobiłeś? Pisałeś już gdzieś o tym? Bo przyznam się, ze tylko przeglądnąłem zdjęcia. 18 arów to tyle co moja działka. Masz ciekawie wkomponowany sad i warzywniak.
Sam o wszystko dbasz?
Z chęcią będę tu częściej zaglądał
Zapraszam do siebie

Ten strumień jest ciekawy. Jak go zrobiłeś? Pisałeś już gdzieś o tym? Bo przyznam się, ze tylko przeglądnąłem zdjęcia. 18 arów to tyle co moja działka. Masz ciekawie wkomponowany sad i warzywniak.
Sam o wszystko dbasz?
Zapraszam do siebie
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu
Moja domowa zielona dżungla
Spis moich wątków Wizytówka

tak napisałem wpisie wyżej hi himhommatt55 pisze:Ogród naprawdę ładny. Styl w jaki go tworzysz chyba jest moim wymarzonym stylem
Sam o wszystko dbasz?
Zapraszam do siebie
- matt55

- Od: 17 cze 2012, o 22:10
 - Kontakt:

Oj, ale za mnie gapa... i to tuż nade mną  

Wybacz... zaraz wracam przeczytać
Oj w takim ogrodzie to mnóstwo pracy...
A z jakich jesteś okolic? Jaki masz tam klimat?

Wybacz... zaraz wracam przeczytać
Oj w takim ogrodzie to mnóstwo pracy...
A z jakich jesteś okolic? Jaki masz tam klimat?
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu