Wiosenne planowanie w wiejskim ogrodzie cz.16
Re: Wiosenne planowanie w wiejskim ogrodzie cz.16
Ja dołączam w tym wątku, ale lecę oglądać poprzednie, bo zdjęcia nieba i kwiatów mnie bardzo urzekły 
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko
parę będę Ci mogła podesłać, bo niektórych mam sporo (no nie są to unikaty ale ....).
dehaef witam Cię serdecznie i cieszę się, że coś Cię u mnie urzekło, ale przestaw się żebym wiedziała jak się do Ciebie zwracać
dehaef witam Cię serdecznie i cieszę się, że coś Cię u mnie urzekło, ale przestaw się żebym wiedziała jak się do Ciebie zwracać
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu, bodziszki śliczne, mówisz, że to nie są unikaty, ale piękne, ja mam chyba ze dwa, jeden bardzo wysoki, a jeden bardzo niziutki, nie zwracałam na nie zbytniej uwagi, wygoglowałam sobie bodziszki i teraz dopiero widzę ile ich jest i jakie cudne 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Marysiu bodziszki wolno startują po przesadzaniu, u mnie te co kupowałam u innych forumek zamierały i ruszały po miesiącu albo i dłużej więc myślę, że na wiosnę i Twój ruszy - jeśli nie,t o doślę następne, bo moje już teraz nowe przyrosty wypuszczają...a popatrzyłam na oferty szkółek, których adresy Twoi mili goście wstawili i widzę, że sporo jest takich, których jeszcze nie mam...
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne bodziszki.
Ja nie mam, albo inaczej....jeszcze nie mam 
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Marysiu, jesteś jedyna...
Na razie niech Ci zdrowo rosną, niech się rozrosną w duże kępy... Ty jesteś na dorobku ogrodowym , to Ci trzeba roślinek...
Już nawet mam w głowie, co Ci podeślę, tylko muszę to z Tobą skonsultować, żebyś była zadowolona...
Już nawet mam w głowie, co Ci podeślę, tylko muszę to z Tobą skonsultować, żebyś była zadowolona...
a ja miejsca nie mam , a tyle bym chciałaPEPSI pisze:Śliczne bodziszki.Ja nie mam, albo inaczej....jeszcze nie mam
- survivor26

Są malutkie odmiany zmieściłyby się pod tymi różami pnącymi, ktore planujesziwonaPM pisze:a ja miejsca nie mam , a tyle bym chciałaPEPSI pisze:Śliczne bodziszki.Ja nie mam, albo inaczej....jeszcze nie mam
Pat dostałam już nasionka czarnuszki od Maryś na wypełnienia , ale może faktycznie jeszcze o czymś pomyślę ,bo róż muszę jednak trochę kupić
powoli zaczynam wypierać trawnik z ogródka 
- survivor26

Czarnuszka rośnie i na 0,5, metra; bodziszki są też takie, co ledwo nad ziemię wystają - wyszłaby fajna konstrukcja piętrowa... tak sobie piszę niezobowiązująco czekając na dzień w niedługiej przyszłości, kiedy się okaże, ze straciłaś cały trawnik, ale zyskałaś rozariumiwonaPM pisze:Pat dostałam już nasionka czarnuszki od Maryś na wypełnienia , ale może faktycznie jeszcze o czymś pomyślę ,bo róż muszę jednak trochę kupićpowoli zaczynam wypierać trawnik z ogródka
Pat rozmarzyłam się razem z Tobą
ale chyba by mnie z rodziny wypisali
wolę stopniowo ich oswajać z nadchodzącymi planami 
- Maska

- Kontakt:
Iwonko czyli miałaś jednego, ale widzę że to się zmieni
Pati mamy na to jeszcze cztery miesiące ...tylko. że ja nie pamiętam gdzie go posadziłam
ale na pewno wyjdzie
Ja zajrzałam jednak do Bergenii i .....no nie wiem, bo jak zacznę to zahamuję na zerze
Małgosiu bodziszki to nawet na miejskich trawnikach rosną i czasem bardzo ładne
Dorotko dwa to mam w takiej ilości, że możesz całe poletko obsadzić bo ja je już wyrywam
na pewno będę zadowolona
Iwonko przecież Ty masz tyle miejsca ! najpierw przekopiesz przy ogrodzeniu żeby się zasłonić przed sąsiadami, a potem.......poszerzysz rabatkę
Czarnuszka jest jednoroczna, a bodziszki wieloletnie
ale Wam się marzy ....dlaczego mieliby Cię wypisać jak młody podrośnie to cały trawnik dla Ciebie, przecież nie będziesz z tarasu w trawnik się wgapiać
Pati mamy na to jeszcze cztery miesiące ...tylko. że ja nie pamiętam gdzie go posadziłam
Ja zajrzałam jednak do Bergenii i .....no nie wiem, bo jak zacznę to zahamuję na zerze
Małgosiu bodziszki to nawet na miejskich trawnikach rosną i czasem bardzo ładne
Dorotko dwa to mam w takiej ilości, że możesz całe poletko obsadzić bo ja je już wyrywam
na pewno będę zadowolona
Iwonko przecież Ty masz tyle miejsca ! najpierw przekopiesz przy ogrodzeniu żeby się zasłonić przed sąsiadami, a potem.......poszerzysz rabatkę
Czarnuszka jest jednoroczna, a bodziszki wieloletnie
ale Wam się marzy ....dlaczego mieliby Cię wypisać jak młody podrośnie to cały trawnik dla Ciebie, przecież nie będziesz z tarasu w trawnik się wgapiać
i taki jest planMaska pisze: Iwonko przecież Ty masz tyle miejsca ! najpierw przekopiesz przy ogrodzeniu żeby się zasłonić przed sąsiadami, a potem.......poszerzysz rabatkę![]()
- Maska

- Kontakt:
Iwonko jest bardzo dużo wypełniaczy. Mnie ta czarnuszka to wpadła o oko u Zosi, może i Tobie coś się spodoba, teraz we wszystkich wątkach są róże.
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..o coś zaplanowały potem poczytam...