Fontanny bardzo ładne, wszystkie, trudny wybór. Mnie się marzy źródełko z takiego wielkiego głazu....
Kiedyś pokazywałeś nam Piotrze siewki żywych kamieni - Masz je jeszcze? Jak rosną?

zarówno twoich możliwości, bo nie każdy może sobie pozwolić na zakładanie ogrodu z takim rozmachem, jak i na Twojej kreatywności i pomysłów. Tworzysz piękne kompozycje. Wszystko sam wymyślasz? Tworzysz wcześniej jakiś projekt sobie? Tak mnie zaciekawiłeś, że będę zaglądał tutaj częściej
  zarówno twoich możliwości, bo nie każdy może sobie pozwolić na zakładanie ogrodu z takim rozmachem, jak i na Twojej kreatywności i pomysłów. Tworzysz piękne kompozycje. Wszystko sam wymyślasz? Tworzysz wcześniej jakiś projekt sobie? Tak mnie zaciekawiłeś, że będę zaglądał tutaj częściej  a teraz uciekam jeszcze przeglądnąć II część wątku...
 a teraz uciekam jeszcze przeglądnąć II część wątku...  

I te cudne różyczki.. Wszystkie piękne
 I te cudne różyczki.. Wszystkie piękne  

Wszystko sam wymyslam wszystkie kompozycje nic nie rysujematt55 pisze:Witam sąsiada
Przeglądnąłem całą I część Twojego wątku oraz tą aktualną i jestem pod wielkim wrażeniem. Przyznam się, że nie czytałem wszystkiego, ale nie da się nie zauważyć, że masz duży, piękny i zadbany ogród. Jestem pod wrażeniemzarówno twoich możliwości, bo nie każdy może sobie pozwolić na zakładanie ogrodu z takim rozmachem, jak i na Twojej kreatywności i pomysłów. Tworzysz piękne kompozycje. Wszystko sam wymyślasz? Tworzysz wcześniej jakiś projekt sobie? Tak mnie zaciekawiłeś, że będę zaglądał tutaj częściej
a teraz uciekam jeszcze przeglądnąć II część wątku...
 (PW odbierz)
  (PW odbierz)miło Cie widzieć_LeNa_ pisze:Piotrze urzekające zdjęcia hortensji.. Aż się rozmarzyłamI te cudne różyczki.. Wszystkie piękne

mnie mam pomarańczowy i żółty i rosną bezproblemowo
 mnie mam pomarańczowy i żółty i rosną bezproblemowo

pozdrawiam.
 pozdrawiam.

jak cos pisz zawsze odp.
  jak cos pisz zawsze odp.

) będę nosić do piwnicy. Tak na wszelki wypadek
) będę nosić do piwnicy. Tak na wszelki wypadek  Twój sposób pewnie wypróbuję, bo noszenie donic to nie jest moje ulubione zajęcie
 Twój sposób pewnie wypróbuję, bo noszenie donic to nie jest moje ulubione zajęcie 
 Hejka zwiedziłam twój ogród jest śliczny, jestem pod wrażeniem, widze że masz sosne pini ja mam jeden okaz i martwie sie czy przezimuje
 Hejka zwiedziłam twój ogród jest śliczny, jestem pod wrażeniem, widze że masz sosne pini ja mam jeden okaz i martwie sie czy przezimuje   na razie zimuje w domu ale ciekawa jestem czy u ciebie przezimuje
 na razie zimuje w domu ale ciekawa jestem czy u ciebie przezimuje