...nawet wysłałam linka jaką chce chaczke do chwastów
 ...nawet wysłałam linka jaką chce chaczke do chwastów  ....mina córci bezcenna
 ....mina córci bezcenna 
 ...nawet wysłałam linka jaką chce chaczke do chwastów
 ...nawet wysłałam linka jaką chce chaczke do chwastów  ....mina córci bezcenna
 ....mina córci bezcenna 

mi by się też przydało takie, bo ja trzymam w kilku pudełeczkach moje akcesoria do szycia, ale na dzień dzisiejszy to wolę coś do ogródeczka dostać, takie mam parcie na przedmioty związane z ogródeczkiem
 mi by się też przydało takie, bo ja trzymam w kilku pudełeczkach moje akcesoria do szycia, ale na dzień dzisiejszy to wolę coś do ogródeczka dostać, takie mam parcie na przedmioty związane z ogródeczkiem  no zobaczymy, czy moje aluzje zostaną pozytywnie odebrane hehe i dostanę to co mi się przyda
 no zobaczymy, czy moje aluzje zostaną pozytywnie odebrane hehe i dostanę to co mi się przyda 

A powinnam mieć ,bo przecież nici i takich tam u mnie sporo się pałęta.
 A powinnam mieć ,bo przecież nici i takich tam u mnie sporo się pałęta.

i fak to rarytas było tylko jedno
 i fak to rarytas było tylko jedno  

a ja mam w szufladzie i stale muszę porządkować
  a ja mam w szufladzie i stale muszę porządkować 

a ta w środku to widzę ją na parapecie w pokoju he he .......już rozplanowałam Twoje zakupy he he
 a ta w środku to widzę ją na parapecie w pokoju he he .......już rozplanowałam Twoje zakupy he he  .......synuś stopa fajnego zrobił
 .......synuś stopa fajnego zrobił   pewnie mamusia piątkę dostanie
 pewnie mamusia piątkę dostanie 

okno w łazience mam
  okno w łazience mam   .Synuś stopa robił sam ja tylko klamerki przykleiłam klejem na ciepło i gotowe
 .Synuś stopa robił sam ja tylko klamerki przykleiłam klejem na ciepło i gotowe  

chyba też bym obok nich nie przeszła objętnie.
  chyba też bym obok nich nie przeszła objętnie.

będą oryginalną dekoracją.
  będą oryginalną dekoracją.