Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Ten tytuł do mnie nie pasuje zupełnie ;:oj wolę po prostu Aguś :wink:
Czy się realizuję? po prostu to lubię tylko nie każdy lubi mój minimalizm? ale jestem otwarta na wszystkie pomysły i zostawiam w pewnym sensie właścicielom wolną rękę. Jestem ciekawa jak mi pójdzie ;:224 Mimo wszystko dziękuję za kciuki ;:168
Clematisy zawsze wybieram bylinowe, teksańskie, włoskie...a więc podsumowując wszystkie te które kwitną na jednorocznych pędach może i tobie się z nimi uda?
Miłego popołudnia ;:196
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
Ogrodówek mam pięć krzaków. Cztery chcę oddać w dobre ręce, bo moje jakoś nie umią im dogodzić i nie chcą mi kwitnąć. Jak znajdę fotki kwitnących, bo takie je kupiłam, to podeślę ci na Pw :wink:
Gratuluję zdanego egzaminu, następne też na pewno zaliczysz ;:196
Warzywniak w skrzyniach, bardzo mi się podoba, już nie jedną fotkę widzialam. Ja mam normalny
sieję, ogórki, fasolkę szparagową, cebulkę, sałatę, pietruszkę i seler. Rośnie też krzaczek lubczyku.
Fajnie mieć swoje warzywka pod ręką.

Aga będzie się realizować ogrodowo ;:108 Zapomniała jeszcze dodać, że moje dwie rabaty musi mi pomóc obsadzić ;:224

Miłego wieczorku ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie w słoneczny dzień :wit
Ależ dzisiaj pięknie....aż nowe zycie w człowieka wstępuje;) Wcale się na zimę nie obrażę jeżeli nie odwiedzi mnie w tym roku;)
Jakoś dzisiaj z pracową weną ciężko... a tu tyle spraw :roll: ... chyba kawkę musze sobie zaparzyć i delikatnie się zmobilizować :lol:
Aguś :D
Bardzo sie cieszę, że będziesz realizowała sie w swoim temacie;) Mam nadzieję, że będziesz informowała nas na bieżąco w swoich postępach i planach :) ... a nad tematem clematisów musze się dobrze zastanowić i chyba dojrzeć do następnej próby;)
Dobrego dnia!
Reniu :wit
Reniu pięć krzaków...wow ;:oj A wiesz co to za odmiana? Bo z tego co wiem są teraz w sprzedaży ogródówki, które kwitną na tegorocznych pędach, tylko bardzo trudno dostępne (info z ogrodniczego sklepu;)) Warzywniak też planuję normalny:)... chyba, że może zioła posadzę w skrzyni... zabaczymy;)..a lubczyk uwielbiam i nie wyobrażam sobie zupki bez niego... zamrażam i gotowe;)
Jesteśmy obserwatorami Agusi w nowej roli więc będziemy jej ostro kibicować :heja... a czym chcesz obsadzić swoje rabaty?
Za egzaminy- dziękuję ;:196
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Cześć Grażynko :wit Buziaki za zdane egzaminy ;:196 . Z zakłopotaniem przyznaję, że nie wiem jakiego rodzaju te egzaminy ;:131 Uczysz się na jakimś kursie, doszkalasz, czy może studiujesz? Przepraszam, ale chyba nie doczytałam, albo nie pamiętam (mam już sklerozę, wybacz :D ).
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dzień dobry Iwonko :wit
Dziękuję serdecznie za buziaczki :D Rozumiem doskonale, że człowiek nie jest w stanie nadrobić i być na bieżąco we wszystkich wątkach... mam tak samo;) Iwonko obecnie robię studia podyplomowe z finansów;) ... i nie ukrywam, że bardzo dobrze się z tym czuję;)
Może kawusię wypijemy? Mam nawet malinową :D
U mnie się chmurzy;)
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Podziwiam osoby, które znajdują czas i chęci, aby w siebie inwestować. Trzymam zatem kciuki.
Kawa w Twoim towarzystwie - zawsze chętnie ;:108
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam, dopiero teraz wiem jak się nazywam, i chrupię marchewkę, skusisz się na jedną?
Mam nadzieję, że będzie co pokazywać :wink: ale najważniejsza jest dla mnie opinia oczywiści właścicieli swoich ogrodów.
Z clematisami dokładnie wiem o czym mówisz, ja kupiłam na próbę w poprzednik sezonie i teraz już wiem że to był strzał w 10 ;:333
Ściskam ;:167

Reniu wiesz, że pamiętam i skrzykniemy się z łopatami w wiadomym miejscu ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Iwonko, co do mojej dalszej nauki... moja mama zawsze powtarzała mi, że najlepsza inwestycja człowieka to inwestycja... w siebie... i trudno mi sie z tym nie zgodzić;)... po prostu tą myśl mam gdzieś głęboko zakorzenioną w podświadomości... bo w życiu jak to w życiu, różnie bywa... a to co człowiek się nauczy to ani ogień ani woda mu nie zabierze;) i staram się uczyć i tłumaczyć to również mojej córce;) A z drugiej strony po kilku latach przerwy i zdobytych doświadczeń, miło jest poczuć, ze znowu człowiek idzie do przodu i całkiem nieźle mu to wychodzi :D
Aguś marcheweczkę chętnie pochrupię bo... bardzo lubię;) i czekam z niecierpliwością na Twoje efekty poczynionych prac!

Dzisiaj mam wizytę mojej przyjaciółki, która wróciła z córcią po pierwszym protokole z chemii (a trwał on 4 miesiące) Jest dobrze!
Dobrego popołudnia Wam życzę!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zdrowia dla małej i wyściskaj je mocno ;:196
Miłego popołudnia Wam życzę.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko PW :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko tak się cieszę że dobre wieści przekazujesz w sprawie córki przyjaciółki. Takie rzeczy nie powinny dotykać dzieci :( Piszesz o malinowej kawie? Dobra?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Plany na wieczór uległy zmianie tj. spotkanie odwołane i przeniesione na jutro z uwagi na... brak zgody od synka;) który bardzo stęsknił się za mamusią... zresztą, trudno mu się dziwić;) Przełożyłyśmy spotkanie na jutro;) A ja się w duchu cieszę ogromnie, że są razem ;:167 Spotkanie nie zając- nie ucieknie;)
Właśnie jestem po intensywnym treningu i wcinam musli z jogurtem, żeby uzupełnić energię;) ale nie ukrywam, że zjadłabym coś bardziej kalorycznego, szczególnie gdy córcia smaży zapiekanki.. toż to normalnie tortury psychiczne są :lol:... a ja przynajmniej jak tutaj się wyżalę to ochotę może będę miała mniejszą :lol:
Ogarnęłam chałupkę bo jutro wizytacja księdza i w końcu posprzątam ozdoby świąteczne, które mnie już drażnią;)
Aguniu dziękuję ;:196 Na pewno zrobię to jutro!
Reniu pw :lol:
Madziu tak to w życiu bywa. Czasami dzieją się rzeczy całkowicie niezależne od nas;( i cóż... wtedy zostaje tylko zakasać rękawy i walczyć ile się da, i wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
To bardzo trudne chwile, które przewartościowują całe życie, potrafią otworzyć oczy na sprawy, których w codziennym życiu nie zauważamy, nie mówiąc o docenieniu prostych czynności, które jesteśmy w stanie zrobić wstając rano...
Pytasz o malinową kawkę... hmm... czy jest dobra? Powiem tyle, ze lepiej pachnie niż smakuje :D

i troszeczkę wspomnień dla milszego czekania na wiosenkę :D

Obrazek

Spokojnego wieczoru!
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś melduję się od rana na kawusię ;:304
dobrze że dzisiaj piąteczek :tan
Fotka rewelacyjna - aż się rozmarzyłam :uszy
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniczko, dzień dobry!
Ja już też jestem na stanowisku pracy z kawusią w dłoni :D
Ja mam weekend zajęty w szkole ale i tak się cieszę!
Moniu, wiosenka już niedługo;) Będziemy działać;)
Rozmarzyłaś się...? To się cieszę bo taki był jej cel ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję za fotkę, skutecznie ładuje mnie energią ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”