A zimy dalej nie ma

76 dni do wiosny!!!!!
dobrze, że ja miałem tylko jedną ... nie musiałem czekać z nią do końca styczniaElizabetka pisze:Dynie już wszystkie przerobione
Grażko 21 to magiczna liczba ...wyczytane z netu cyt.kogra pisze:Elżuś widzę, że zakręciłaś się różanie na całego....
121 róż
Jadźko moje prawdopodobnie żyją ....przetrwały mrozy ale jeszcze się nie ciesze.JAKUCH pisze: .Moje patyczki mają tylko przy ziemi malusi kopczyk i głowy nakryte butelkami i nic więcej
Lucynka tych grubych nie przygniesz ale ja miałam na myśli te wiotkie....prowadź je w poziomie.aguskac pisze:Taaa łatwo Ci powiedzieć przygnij...
Zaraz Ci poszukam fotkę i podkleję linka to zerkniesz. W tym roku kwitła bosko, ale tylko u góry.
no i widzisz....trochę zimy i zmieniamy punkt widzeniaaguskac pisze:
a tak w ogóle to ja nie wiem czemu się jej czepiam, przecież jak tak teraz patrzę, to całkiem przyzwoicie kwitła i też niemal od dołu![]()
Ewiczko zaproszenie aktualne.ewa w pisze:Muszę jednak przyjść do Ciebie latem
Tak Goś i wreszcie się doczekałam....właśnie dobiega końca tylko mebelki wstawić....uff. Najwyższy czas bo za chwilę zaczynamy pierwsze siewy i nie będzie głowy do remontów.Margo2 pisze:Remont kuchni?
Aniu lubię wiejskie zegrodki bo tam są wszystkie kolory.sweety pisze:Ale cudne kolory w ogrodzieRóże zachwycają, ale te dodatki bylinowe - także. Pięknie wygląda ta kępa naparstnic Choć kocham róże, bylin nie umiem się pozbyć. Zatem i u mnie mieszanka
Tosia1 pisze:
A zimy dalej nie ma