Byłam zadowolona ale po pewnym czasie doszłam do wniosku, ze smakują tak jak z Lidla

Bardziej mi odpowiada smak tradycyjnych odmian np Juliana. To jest TEN smak.
Wątek na ten temat jest tutaj:anabelka23 pisze:Mam pytanko o te "bransoletki", które umieszczacie na pomidorkach z ich nazwą. Widziałam na forum kiedyś wpis na ten temat, ale nie zapisałam sobie, a nie mogę znaleźć. Gdzie można kupić te białe etykietki, które można powiesić na łodydze?
Też miałam Juliana, ale skusiła mnie zdrowotność Alhambry i długość okresu plonowania.ostatnia szansa pisze:Miałam Alhambrę w 2011, porobiłam słoików tradycyjnie kiszonych i z octem, dobrze się trzymały, ostatnie zjadłam po 30 miesiącach od zrobienia.
Byłam zadowolona ale po pewnym czasie doszłam do wniosku, ze smakują tak jak z Lidla![]()
Bardziej mi odpowiada smak tradycyjnych odmian np Juliana. To jest TEN smak.
Ja też czekam na śnieg, by go wrzucić(by nawóz lepiej przerobił). Myślałam nawet, by po prostu podlać wodą, bo zrobiła się pustynia taka, że kury robią sobie kąpiele piaskowe ;).darbo pisze:Póki co czekamy. Ziemia skopana w foliaku na ostro leży odłogiem. Gdyby był śnieg, to tradycyjnie bym śniegu wrzucił aby ziemia nie przesychała. Trochę mi to nie pasuje ale nie ma cudów żeby go wreszcie nie było. Gorczyca tylko wyszła ponownie. Sterczą metrowe badyle.
Nie wyrobiła w moim "gorącym"gizela-75 pisze:
Rybka Co z tą Alhambrą było nie tak ..., bo planuję ją wysiać w tym roku pod niskie tunele.
Może zadam głupie pytanie, albo coś przeoczyłem, ale w jakim celu?Tournesol pisze:J? wlasnie w tym roku pierwszy raz kupiłam lucerne (http://www.google.fr/search?client=safa ... CDMQvwUoAA ) i mam zamiar zasiac w moim tunele.