Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobranoc Jadziu, śpij spokojnie. Sen jest dobrym lekarstwem, a jeszcze lepszym jest czas. Nie chodzi o to, żeby zapomnieć, ale żeby pamięć nie bolała. Wiem o czym mówię, bo kilka lat temu odeszła na zawsze moja starsza siostra. Miała zaledwie 36 lat, a ja nie mogłam jej uratować...
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Droga Jadziu napiszę Ci może niezbyt lubiany przez ludzi cytat "Alleluja i do przodu" tak powinien żyć każdy chrześcijanin. Pozdrawiamy Cię serdecznie całą rodzinką!!!
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam Was bardzo serdecznie
i dziękuję za wszystkie słowa
one pomagają i to bardzo
* Danusiu* dziękuję
piękna sentencja
*Joasiu * dziękuję
bardzo mądre słowa
*Jadzieńko*wczoraj byłam w odwiedzinach u Bezuni, operacja przebiegła dobrze trwała 4 godziny
teraz w piątek jadą do kontroli i będzie miała założony gips na 2 tyg .Z wyjazdem nie wiadomo co będzie
wszystko zależy od tego jak Bezunia będzie to wszystko znosiła i czy mama Grzesia sobie poradzi ,bo teraz musi być wyprowadzana na smyczy aby za bardzo nie rozrabiała .Dziękuję za odwiedziny
* giguś *Dziękuję kochana
*Dorotko* współczuję
*Julka* jest mi bardzo przykro z powodu taty
mój nie żyje 40 lat
ja miałam 7 jak zmarł
Julka dziękuję za odwiedziny
*Mario* masz rację kochana takie jest życie i My na pewne rzeczy nie mamy wpływu
dziękuję kochanie,że byłaś
Kawę zaparzyłam więc zapraszam
i na rogaliki oraz ciacho z malinami
oj mam tych malinek
dużo .Skończyły się prawie ogórki to zaczęły malinki
co drugi dzień zbieram prawie 2 godziny
A Ewik coś nie widać do pomocy

**Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna ,nie znajdziemy go nigdzie,
jeżeli nie nosimy je w sobie * *
Ach zapomniałam Wam napisać ,że mam na domku na tym czasie Fretkę ,urocze stożenie .
Pewna pani nie może się nią opiekować bo dużo pracuje ,ja nie nie mogę jej zostawić choć bardzo bym chciała ,ponieważ i tak dużo mam tych kochanych słoneczek .Ale już znalazłam jej kochający domek.
Później wkleję jej zdjęcie
Miłego dnia kochani i jeszcze raz bardzo
* Danusiu* dziękuję
piękna sentencja *Joasiu * dziękuję
bardzo mądre słowa *Jadzieńko*wczoraj byłam w odwiedzinach u Bezuni, operacja przebiegła dobrze trwała 4 godziny

* giguś *Dziękuję kochana

*Dorotko* współczuję
*Julka* jest mi bardzo przykro z powodu taty
Julka dziękuję za odwiedziny

*Mario* masz rację kochana takie jest życie i My na pewne rzeczy nie mamy wpływu
dziękuję kochanie,że byłaś

Kawę zaparzyłam więc zapraszam

**Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna ,nie znajdziemy go nigdzie,
jeżeli nie nosimy je w sobie * *
Ach zapomniałam Wam napisać ,że mam na domku na tym czasie Fretkę ,urocze stożenie .
Pewna pani nie może się nią opiekować bo dużo pracuje ,ja nie nie mogę jej zostawić choć bardzo bym chciała ,ponieważ i tak dużo mam tych kochanych słoneczek .Ale już znalazłam jej kochający domek.
Później wkleję jej zdjęcie
Miłego dnia kochani i jeszcze raz bardzo

Haniu mała jest bardzo oswojona i oczywiście można jeść ciacho i trzymać fretunię na kolankach
Co do pisków to nic jej nie robią Tekla chodzi za nią i pilnuje ,a Guciu najchętniej zalizałby na śmierć tym wielkim ozorem ,miłośnik jeden
Jolu ciesze się ,że Ci smakują
częstuj się kochanie
Tessko nie masz malinek na działce
jak byś chciała to tylko słówko powiec i masz wioną krzaczki a jesienią malinki

Co do pisków to nic jej nie robią Tekla chodzi za nią i pilnuje ,a Guciu najchętniej zalizałby na śmierć tym wielkim ozorem ,miłośnik jeden
Jolu ciesze się ,że Ci smakują
Tessko nie masz malinek na działce