Kamienne ścieżki pod dębem Czesławem. Cz.12 - wspomnieniowa
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kamienne ścieżki pod dębem Czesławem. Cz.12 - wspomnieniowa
Wandeczko, w nowym roku życzę Ci wspaniałych róż i radości z ich oglądania.
Zajrzałam do Ciebie i z przyjemnością obejrzałam letnie widoczki. Twój ogród należy do moich ulubionych ogrodów forumowych (mam taką sentymentalną listę), zaglądam, patrzę co zakwitło, co się zmieniło, pozachwycam się i znikam.
Pozdrawiam, Danuta
Zajrzałam do Ciebie i z przyjemnością obejrzałam letnie widoczki. Twój ogród należy do moich ulubionych ogrodów forumowych (mam taką sentymentalną listę), zaglądam, patrzę co zakwitło, co się zmieniło, pozachwycam się i znikam.
Pozdrawiam, Danuta
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wandziu piękne kamienne ścieżki wtopione w zieleń,fiolet, róż- aż miło pospacerować, poczułam powiew wiosny idąc Twoimi ścieżkami.
Irysy na pierwszym zdjęciu bardzo ciekawy kolor, ale najfajniejsze w Twoim ogrodzie jest to, że róże pięknie są wtopione w zieleń i inne rośliny stanowią zgraną całość. Bardzo podobają mi się też podpórki na róże? takie czarne kręcone.

Irysy na pierwszym zdjęciu bardzo ciekawy kolor, ale najfajniejsze w Twoim ogrodzie jest to, że róże pięknie są wtopione w zieleń i inne rośliny stanowią zgraną całość. Bardzo podobają mi się też podpórki na róże? takie czarne kręcone.
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WANDZIU...zawsze zachwycały mnie Twoje kamienne ścieżynki....nie będziesz za nimi tęskniła
...czas wspomnień dobrze robi każdemu z nas...na mnie jednak działają maki.......

...czas wspomnień dobrze robi każdemu z nas...na mnie jednak działają maki.......
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Wandziu różyczki naprawdę się postarały,warto było poczekać dla takiego widoku. 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
Witam w nowy wątku
A jak sie nazywają te niechciane różyczki z pierwszych fotek
Sławek

A jak sie nazywają te niechciane różyczki z pierwszych fotek

Sławek
Wandeczko, róże są jak marzenie, chociaż wystawiły na próbę Twoją cierpliwość. Ale za ten kolor i tę masę kwiatów wybaczyłabym im wszystko.
A maczek na pewno wróci, rozsiewa się sam, i to bogato, bo to chwast zbożowy. Ale jaki dekoracyjny!

A maczek na pewno wróci, rozsiewa się sam, i to bogato, bo to chwast zbożowy. Ale jaki dekoracyjny!
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wandziu śledzę Twój wątek od dawna i zawsze twierdziłam ,ze piękny ten Twój ogród,ale po tej dawce zdjęć wspomnieniowych
masz jak w raju

- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wandeczko piękne zdjęcia robisz 
Kępy irysów bajkowe

Kępy irysów bajkowe

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ojej, jak dużo gości.
Robaczku, Majka411, JagiS, doromichu, koziorożec, sweety, magenta, An-ka, Anness, renzal, Barabella, Sławek, dorcia7, JLG - dzięki. Nie dam rady odpowiedzieć indywidualnie. Ale to wspaniałe uczucie, że ma się tylu forumowych przyjaciół, bliższych i dalszych. Witam stałych bywalców, a oprócz tego bardzo się cieszę, że odezwały się także Majeczka, Georginia i Effka, których nie widziałam kopę lat, a brakowało mi ich niezmiernie. Frido, ty to wiem, że obserwujesz FO z dala i mam tego świadomość. Może kiedyś też tak będę, jak na dobre mi się odechce pisania. Czasem miewam już takie fazy. Rozetko, czy ten klonik, o którym mówimy, to Orange Dream? Miewa się dobrze. Jest na piątym zdjęciu po prawej stronie. Lineto, ten maczek musiał więc przynieść do mnie jakiś ptaszek z odległego pola. Neno, nie mam faktycznie czerwonych roż, najwyżej burgundowe, pąsowe, bordowe. Nie, mam jedną: Gebruder Grimm, ale to chyba przez nieuwagę. DTJ, podpórki pod róże są do kupienia w OBI. Leszczyno, tylko jedna ścieżka ulegnie zmianie, inne pozostaną
Ktoś, witam serdecznie, chyba już kiedyś rozmawiałyśmy gdzieś, ale nie pamiętam.
Odpowiem zbiorowo w sprawie pnących różowych różyczek. Nie mam najmniejszego pojęcia, jaka to odmiana, bo wyrzuciłam przed laty etykietkę, gdyż nie było to dla mnie w ogóle istotne. Teaz sama chciałabym wiedzieć, co to za róże Może ktoś mi pomoże?

Ktoś, witam serdecznie, chyba już kiedyś rozmawiałyśmy gdzieś, ale nie pamiętam.
Odpowiem zbiorowo w sprawie pnących różowych różyczek. Nie mam najmniejszego pojęcia, jaka to odmiana, bo wyrzuciłam przed laty etykietkę, gdyż nie było to dla mnie w ogóle istotne. Teaz sama chciałabym wiedzieć, co to za róże Może ktoś mi pomoże?
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
to nam odpowiedziałaś zbiorowo na temat róż 

- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02

Róże tak pięknie Ci zakwitły, że wszyscy chcą znać ich nazwę

Ale nic nie szkodzi, tym bardziej będą kusić, ... bo nieosiągalne

Wandeczko, czarujesz pięknymi, kolorowymi zdjęciami

Twój ogród jest prześliczny

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Wandziu jestem i ja i drepczę po ścieżynkach między roślinkami, róże przepiękne warte czekania, ale teraz oczy moje zatrzymały się na tej śliwie przed domem możesz coś więcej o niej powiedzieć
,

Wandziu- szybko się wpisuję, żeby w Twoim kipiącym kwiatami ogrodzie przeczekać do wiosny- ależ będzie miło i kolorowo
Ścieżki kamienne są super i fajnie, że coś zostawisz- dodają uroku i tajemniczości.. Ten potężny dąb u stóp którego masz skalniak to coś wspaniałego- króluje chyba nad ogrodem i nadaje mu ton..
Róże faktycznie pięknie zakwitły- to jednak się sprawdza fakt, że trzeba roślinę postraszyć eksmisją- od razu bierze się w garść

Ścieżki kamienne są super i fajnie, że coś zostawisz- dodają uroku i tajemniczości.. Ten potężny dąb u stóp którego masz skalniak to coś wspaniałego- króluje chyba nad ogrodem i nadaje mu ton..
Róże faktycznie pięknie zakwitły- to jednak się sprawdza fakt, że trzeba roślinę postraszyć eksmisją- od razu bierze się w garść

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Witaj Wandziu
Piękne fotki z pięknego ogrodu.
Też mam taką różę, która nie chce kwitnąć.Chyba spróbuję Twojej metody.

Piękne fotki z pięknego ogrodu.
Też mam taką różę, która nie chce kwitnąć.Chyba spróbuję Twojej metody.

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Wandziu - piękne zdjęcia! Takie widoki z rana dają powera na cały dzień. Dopiero dzisiaj zauważyłam Twój wątek wspomnieniowy. Będę zaglądała