Ogrodzinka pod dębem Czesławem cz.11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogrodzinka pod dębem Czesławem cz.11

Post »

Anna11, dzięki. Stary rok był u mnie w porządku. Najważniejsze, że obyło się bez chorób i innych nieszczęść większych i mniejszych :D

Ivona44, dzięki za rewizytę. Ja myślę, że tych innych wątków to tak naprawdę nie warto czytać, bo są nieaktualne i w zasadzie jest w nich to samo, a właściwie mniej. Służą tylko do porównywania. Czasem, gdy w nie zerkam, to aż się dziwię, że coś tam mi się podobało. Teraz patrzę już na to całkiem inaczej. No i dobrze, grunt to postęp, prawda? Iwonko, co miałaś na myśli, pisząc o kocie w Kazimierzu?? Nie mam pojęcia. :roll:

Iga51. No tak, brak zdjęć wszystko usprawiedliwia. Ale może teraz coś cykniesz? Pogoda sprzyja, bo wszystko widać jak na dłoni. Ogród co prawda łysy, ale coś tam można jeszcze wyszukać.
Szkoda, że nie dokumentowałaś zmian. Zdjęcia porównawcze są bezcenne. Sami się wtedy możemy porządnie dowartościować ;:108

leszczyna, :uszy

Mufeczka, zobacz moje pytanko na pw :?

Margo, będę w takim azie musiała cię jeszcze raz odwiedzić i pokazać :;230 Albo ty odwiedź mnie ;:108

heliofitka, co prawda, to prawda. Mimo wszystko to jest forum, a nie pisanie bloga, a więc czuję się w miłym obowiązku odwiedzać moich gości. Buziaki dla Ciebie ;:196

kogra, jak fajnie Grażynko, że się odezwałaś, bo u ciebie stale zamknięte i słaby z tobą kontakt. Rośliny u mnie na szczęście nie wyłażą, ani jedna, choć u moich sąsiadek z ościennej wioski narcyzy już powyłaziły. A u mnie nie... bo nie mam narcyzów :;230 Róże niestety wypuszczają młode listki i to jest właśnie to, czym się martwię :(
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;:196 Zapału i sił na nowy sezon.Rób dużo zdjęć i wklejaj tu,bo to dla wielu ogromna inspiracja ;:173
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Wandziu cudownie kwitną storczyki.... bardzo energetyczne zdjęcie ich pokazałaś...musze pochwalić się mój jedynak storczyk prowadzony według Twoich wskazówek kwitnie już 2miesiące...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wanda i Ty takiego cudownego :roll: nie pamiętasz ? :tan .No nie :lol:

Obrazek

Pozdrawiam serdecznie. :wit
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Mireczko, będę wklejać już w nowym wątku, bo na wspomnienia mi się zebrało :D

Misiu kochana, ogromnie się cieszę z twojego storczyka. że tak długo kwitnie. Oznacza to, że dobrze go pielęgnujesz. Kup mu może drugi do towarzystwa :D

Iwonka, ano tak, faktycznie, ja już nawet o nim zapomniałam. Cudny był kocurek i taki wyniosły. Aż się dziwię, że w ogóle w tej swojej dostojności pozwolił mi się do siebie zbliżyć i zrobić zdjęcie. :roll:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Wando, i ja czekam na Twoje wspomnienia ogrodowe ;:170
Oby w Nowym Roku było jeszcze więcej powodów do radości! Ciekawa jestem jaką bylinę wybrałabyś na numer 1 ubiegłego roku? Ja zapamiętałam najbardziej Twoje jeżówki ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38

Post »

Pozdrowienia noworoczne dla Gospodyni i właścicielki pięknego
ogrodu :!:
Slawek
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Wandeczko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:333 !!!
Już dzień dłuższy i wiosna bliżej :heja .
Kasia Robaczek pyta o bylinę nr 1, a ja zapytam o najlepszą trawkę wg Ciebie w minionym sezonie ;:65 .
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Wandziu życzę - radości z obcowania w ogrodzie, pięknego kwitnienia, zdrówka i spełnienia marzeń w 2014 roku, a sobie więcej Twoich zdjęć z ogrodu ;:306 ;:196 . Jak dla mnie Twoje jeżówki też nr.1
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Wandziu,ale piękny kotek,siedzi jak król zwierząt
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Robaczku-Kasiu, otóż tą byliną number one w moim zeszłorocznym ogrodzie były oczywiście... jeżówki :D :D
Nie chcę pzez to powiedzieć, że bujnie u mnie rosły i kwitły, ale raczej że to im poświęciłam najwięcej uwagi i zachwytu. Zachwycałam się każdym kwiatkiem z osobna. Chciałabym, aby pozostały u mnie dłużej niż tylko ten jeden rok. Dalszy ciąg zimy o tym zadecyduje. Natomiast u ciebie jarzmianki zrobiły na mnie ogromne wrażenie i już zaczynam się za nimi powoli rozglądać. ;:173

Barabella, oj Basiu witam cię kochana. Zaraz otwieam achiwum wspomnieniowe, tylko muszę sobie na nowo przypomnieć te wszystkie techniczne czynności :D

Sławku, dzięki za pozdrowienia, wpadaj częściej i to jawnie ;:108

Rozetko, dzień dłuższy, jaśniejszy, a więc nowe siły i nowa energia w naszych sercach, prawda? Tak sobie myślę, jaką by tu wybrać najlepszą trawkę i dochodzę do wniosku, że wskazałabym turzyce wszelkiego rodzaju, ale jeśli to ma być jedna trawka to niech będzie Frosted Curls. Świetne ma te swoje włosy. Musisz mieć chociaż jedną, Moniko. A może już masz?

DTJ dzięki za życzonka! Wzajemnie! Jeżówki są the best, masz rację. Tylko żeby kępy z nich się porobiły, a nie takie pojedyncze badylki.

koziorożec, ten koteczek Marto to faktycznie wyglądał jak Król Lew. Na jego widok od razu sięgnęłam po aparat. :roll:
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Wraz ze starym rokiem porzucam moi kochani stary wątek, choć jeszcze mi zostało do wykorzystania kilka przepisowych stron.
Ale ponieważ dusza rwie się już do raju, więc zapraszam do wspomnień, głównie różanych tutaj:

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72404

I proszę moderatorów o zamknięcie tego wątku.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”