Dziękuję pięknie za wszystkie życzenia noworoczne. Oby się spełniło 3/4 co najmniej
MaGorzatko balowałam w domu, głaszcząc rudego psa i tuląc pstrokatego kota. Burek jest normalny i petarda wystrzelona koło ucha nie robi na niej wrażenia

,więc dwie ręce w zupełności mi wystarczyły
Elu z moich czterech patyków hortensji,tylko ten jeden pokazuje,że żyje- póki co. Mam nadzieję,że to jednak nie koniec.
Aniu cieszę się,że doszły,teraz trzeba wysiać i czekać na kwiaty do 2015
Joasiu w takim razie będziemy się wspierać w tych różanych poczynaniach, na szczęście są na forum eksperci,którzy podpowiedzą w razie potrzeby
Kasiu dziękuję Ci,że przypomniałaś mi o jarzmiankach. Na pewno już o nich kiedyś myślałam,ale zdążyłam zapomnieć,że myślałam! Bo mam tysiąc myśli na minutę,jak oglądam niektóre ogrody- m.in. Twój.

Ja wysiewać będę pewnie z początkiem lutego,muszę miejsce znaleźć ,bo parapety wszystkie zajęte ...
Aniu naparstnice mam z nasion,już kwitnące.Ostróżki też wysiewałam w zeszłym roku,więc w tym powinny już kwitnąć. Zobaczymy jakie kolory będą.
a teraz pokażę coś ohydnego. Zdjęcia wiosenne z komórki na eN,a wiadomo,że te komórki mają beznadziejne aparaty foto.
moją łąka od pd-zach strony,dzięki której co roku mam dużo pracy na rabatkach (trawnik odpuściłam już dawno) (tzn.chciałabym,żeby to była
moja łąka

)
moja malutka,śliczna magnolia
Susan
Rododendrony i azalie -japońska i wielkokwiatowa ( te zdjęcia są wyjątkowo paskudne,w tym roku obiecuję poprawę)
i zdjęcie pt. "wola życia"