Ogród Marty cz. III
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. III
Marto o Twoich choinkach i kolekcji baniek z kościółkami opowiadałam wczoraj w domu i wiesz może sobie wymyślę jakąś kolekcję i też co roku coś kupię
Ja też uwielbiam słoneczko i to nie akurat do opalania, ale jak jest to dusza się raduje. Jak roślina potrzebuje słońca tak i ja go potrzebuję 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Ewo,czasu to będziesz miała mniej jak będą wnuki,chyba że będziecie daleko od siebie mieszkać,ale cudnie jest z nimi przebywać,wtedy wszystko się zostawia,nawet ogród
Marysiu,jak zaczniesz to tak jak z kwiatkami do ogrodu ale ich nie potrzeba aż tak dużo,w tym roku nie kupiłam banieczki,bo nie miałam czasu pooglądać ,bo ja muszę kupić taką ,która mi się najbardziej podoba,za to na drugi rok kupię sobie dwie,a słońce to uwielbiam i mam wrażenie że ono mnie ładuje jak baterię,po całodziennej kąpieli słonecznej w ogrodzie przy pracy mam energii za dwóch
Marysiu,jak zaczniesz to tak jak z kwiatkami do ogrodu ale ich nie potrzeba aż tak dużo,w tym roku nie kupiłam banieczki,bo nie miałam czasu pooglądać ,bo ja muszę kupić taką ,która mi się najbardziej podoba,za to na drugi rok kupię sobie dwie,a słońce to uwielbiam i mam wrażenie że ono mnie ładuje jak baterię,po całodziennej kąpieli słonecznej w ogrodzie przy pracy mam energii za dwóch
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś ściskam Was mocno poświątecznie 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marto,masz piękny dom,nie ściany i wystrój,ale poprzez rodzinę i tętniące w nim życie.Dzieci to największy skarb i oby wszystkim nam było dane cieszyc się nimi.
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
Uściski przesyłam i serdeczności... Lecę właśnie jakieś fotki porobić, bo słońce piękne i tlenu mi potrzeba... Ale dotlenić się dotlenię, fotek pięknych nie zrobię, bo fotograf ze mnie marny... Coś tam jednak, mam nadzieję, wyjdzie...
Uściski przesyłam i serdeczności... Lecę właśnie jakieś fotki porobić, bo słońce piękne i tlenu mi potrzeba... Ale dotlenić się dotlenię, fotek pięknych nie zrobię, bo fotograf ze mnie marny... Coś tam jednak, mam nadzieję, wyjdzie...
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I co nie da rady zdjęć wklejać?
Czekam z niecierpliwością na Twój piękny ogród
Czekam z niecierpliwością na Twój piękny ogród
-
koziorozec

Aguś,dziękuję za uściski i też pozdrawiam sylwestrowo
Gosiu,masz rację bo dom tworzą jego mieszkańcy ,nie ma jak dom wypełniony dziećmi ,wszystkim tego życzę;:196
Dorotko,uściski i Tobie przesyłam i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku i żeby wszystko pięknie rosło
Gosiu-Margo,pozdrawiam gorąco i spróbuję coś włożyć.
Wszystkim odwiedzającym mój ogród życzę w Nowym Roku zdrowia,spełnienia wszelkich marzeń,pełnego optymizmu,wiary ,szczęścia i powodzenia,buziaczki dla wszystkich
Gosiu,masz rację bo dom tworzą jego mieszkańcy ,nie ma jak dom wypełniony dziećmi ,wszystkim tego życzę;:196
Dorotko,uściski i Tobie przesyłam i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku i żeby wszystko pięknie rosło
Gosiu-Margo,pozdrawiam gorąco i spróbuję coś włożyć.
Wszystkim odwiedzającym mój ogród życzę w Nowym Roku zdrowia,spełnienia wszelkich marzeń,pełnego optymizmu,wiary ,szczęścia i powodzenia,buziaczki dla wszystkich

-
koziorozec

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Poczułam ich zapach 
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu pokazałaś nam swoje miłości w Starym Roku. Śliczne masz piwonie życzę, żeby zdobiły coraz Twój ogród coraz piękniejsze kwiaty a Ty żebyś miała siłę i zdrowie opiekować się nimi. Zostawiam uściski
Wczoraj dostałam pierwszą banieczkę bałwanka i nim zaczynam swoją kolekcję
Wczoraj dostałam pierwszą banieczkę bałwanka i nim zaczynam swoją kolekcję
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ piękne te Twoje piwonie ,balsam na moje oczy
Martusiu samych pięknych kwitnień w Nowym Roku
Martusiu samych pięknych kwitnień w Nowym Roku
-
123katex
- 1000p

- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Och jakie piękne w całej okazałości, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok.

- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
Ale cudeńka pachnące i kwitnące pokazałaś...
Wspaniałe mają kwiaty, zwłaszcza ta pełna jasno różowa podbiła moje serce...
Serdeczności Ci życzę i na ten wieczór i na cały Nowy Rok...
Ale cudeńka pachnące i kwitnące pokazałaś...
Wspaniałe mają kwiaty, zwłaszcza ta pełna jasno różowa podbiła moje serce...
Serdeczności Ci życzę i na ten wieczór i na cały Nowy Rok...
-
koziorozec

Aguś,pachną pięknie więc się delektuj
,pomyślności w Nowym Roku
Renatko,dobrze że można się podzielić tymi kwiatami,,ze i inne osoby mogą je zobaczyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Marysiu,piwonie to rzeczywiście moje miłości ,cieszę się że już zaczęłaś kolekcję,to sympatyczne hobby ,przesyłam buziaki
,szczęścia w Nowym Roku
Grażynko,cieszy mnie że podobają Ci się piwonie,można tak na nie patrzyć i patrzyć a w realu jeszcze dotknąć i powąchać,myślę,że znowu pięknie zakwitną ,pozdrawiam gorąco
satysfakcji w Nowym Roku
Kasiu,piwonie są naprawdę piękne,potrafią zauroczyć niejednego ,powodzenia w Nowym Roku
Dorotko,miło że się podobają ,ta różowa ma olbrzymie kwiaty,dużo uśmiechu w Nowym Roku
Szczęśliwego Nowego Roku
Renatko,dobrze że można się podzielić tymi kwiatami,,ze i inne osoby mogą je zobaczyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Marysiu,piwonie to rzeczywiście moje miłości ,cieszę się że już zaczęłaś kolekcję,to sympatyczne hobby ,przesyłam buziaki
Grażynko,cieszy mnie że podobają Ci się piwonie,można tak na nie patrzyć i patrzyć a w realu jeszcze dotknąć i powąchać,myślę,że znowu pięknie zakwitną ,pozdrawiam gorąco
Kasiu,piwonie są naprawdę piękne,potrafią zauroczyć niejednego ,powodzenia w Nowym Roku
Dorotko,miło że się podobają ,ta różowa ma olbrzymie kwiaty,dużo uśmiechu w Nowym Roku
Szczęśliwego Nowego Roku