Ogród Marty cz. III
-
koziorozec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. III
Aguś,chyba wszystkie dzieci są słodkie,a te dwa maluchy jeszcze wierzą w Mikołaja i dla nich to wielkie przeżycie,tak bardzo się cieszyli,że ich radość udzielała się wszystkim,pozdrawiam gorąco

-
koziorozec

Ewciu,ona ma prawo tak się zachować bo jeszcze malutka,u nas najmłodszy Franiu ma 7 lat ,Mieszko ma 9 lat,a Zuzia 14,u nas nieprawdopodobnie ciepło, 17 stopni,piękne słońce,tak było cały dzień 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To zdjęcie najmłodszego wnuczka jak otwiera swój prezent bezcenne.
Uwielbiam jak prezenty sprawiają komus radość.
A na tym zdjęciu widać jaki on jest szczęśliwy
Uwielbiam jak prezenty sprawiają komus radość.
A na tym zdjęciu widać jaki on jest szczęśliwy
-
koziorozec

Gosiu,ja też lubię ,jak ktoś tak cieszy się z prezentów i bardzo lubię obdarowywać ,czasem nie wiele trzeba ,żeby ktoś był szczęśliwy,to takie cudowne uczucie 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie tak dobrze nie ma, tylko 6 stopni na termometrze i mży. Tyle, że wiatr nie taki uciążliwy jak wczoraj. Czosnek główkowy pojawił się nad ziemią w postaci szczypioru długości 10 cm. Wcale się nie cieszę.
-
koziorozec

Ewo ,u mnie dzisiaj chłodniej i pochmurno,ale nie pada,ogólnie nieźle ,mój internet taki ślamazarny dzisiaj, że w ogóle nie wstawią zdjęć,może potem ,na chwilę muszę go wyłączyć ,może mu przejdzie 
- ewamaj66

Poproś, ponamawiaj, może się bestia zawstydzi i ruszy z kopyta 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marto z moim i internetem i laptom klęska od wczoraj co ja biedna bez kontaktu z Wami zrobię, żeby jeszcze było ciepło to ogród ....ale w zimie 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Martusiu, witaj poświątecznie
Wspaniała fotorelacja, a te roześmiane i szczęśliwe buźki...
Domek cudnie przystroiłaś na Święta, do tego rodzinka w komplecie i można poczuć się jak w bajce, prawda?
Tylko za oknem widoki zupełnie nie zimowe. Zdecydowanie za ciepło dla roślin, ogród powinien spać w najlepsze o tej porze
Osobiście, pomijając biedne rośliny, bardzo cieszę się z tak ogromnej ilości słońca. W zeszłym roku zimą słonka było jak na lekarstwo, w tym - naprawdę nas rozpieszcza. A jak to dobrze wpływa na nasze samopoczucie 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Piękna kolekcja bombek.
Takie prawdziwe, a nie te plastiki.
Pięknie też ustrojony dom na okres świąteczny.
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Martusiu, witaj poświątecznie
Wspaniała fotorelacja pomocników Mikołajowych
i te przeszczęśliwe pysie, wyrażające zachwyt z wymarzonych prezentów.
Darczyńców zapewne, aż chwytało za serducha z wielkiej radości, że trafili w dziesiątkę.
Zuzia, to już duża i urocza panienka.
Wspaniała fotorelacja pomocników Mikołajowych
Darczyńców zapewne, aż chwytało za serducha z wielkiej radości, że trafili w dziesiątkę.
Zuzia, to już duża i urocza panienka.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Rozradowane buziaki wnuków to widok bezcenny. To głównie dla dzieciaczków urządzamy te kolorowe święta,robimy ozdoby i dekorujemy domek. Nam oczywiście też jest bardzo przyjemnie, ale to one potrafią dojrzeć każdy szczególik i każdym się zachwycić 
-
koziorozec

Ewo ,proszę ,czaruję,wyłączyłam i teraz trochę lepiej,może uda się jakieś zdjęcia wstawić
Marysiu,z moim też od wczoraj klęska ,ale coś ruszył,może była sieć przeładowana,,albo był zmęczony, zrobiłam przerwę i troszkę mu przeszło
Marysiu,z moim też od wczoraj klęska ,ale coś ruszył,może była sieć przeładowana,,albo był zmęczony, zrobiłam przerwę i troszkę mu przeszło
-
koziorozec

Milenko witaj,dzieciaki rzeczywiście szczęśliwe i roześmiane,domek stroję żeby dzieci widziały tą różnicę że jest inaczej,tak bardzo świątecznie ,zresztą oni chętnie w tym uczestniczą,a rodzinka nie jest w komplecie i już nigdy nie będzie,bo życie i los są czasami okrutne ,ale to nie powód żeby dzieci nie czuły się jak w bajce ,one to na pewno wniosą do swojego dorosłego życia.Na polu jest rzeczywiście bardzo ciepło,ale myślę że rośliny jakoś z tego wybrną ,za czasów mojego ogrodu raz był taki ciepły styczeń,praktycznie cały czas robiłam w ogrodzie,potem przyszły tęgie mrozy ale roślinom nic się nie stało,piszesz że słoneczko dobrze wpływa na nasze samopoczucie to prawda,ja uwielbiam słoneczko, a bardzo źle odbieram ponure dni,więc niech tak może dalej nam świeci,gorąco pozdrawiam
Ewuniu,cieszę się że kolekcja bombek się podoba ,uwielbiam namalowane na nich ośnieżone kościółki ,chatki i choinki,to wszystko ze szkła,ale nawet dzieciaki uważają żeby nie rozbić ;pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie:196
Stasiu,pomocnicy Mikołajowi wywiązali się doskonale ze swoich obowiązków,a śmiechom i radości nie było końca ,niech mają piękne wspomnienia,nam też było miło ,bo nie ma nic piękniejszego jak uśmiech i radość dzieci,a Zuzia to rzeczywiście dorośleje ,ciągle się ze mną mierzy czy mnie już przerosła,i cieszy się, bo może już 1 cm jest wyższa,całą trójkę kochamy nad życie
Wandziu,masz rację,dzieci tyle radości wnoszą w nasze życie ,że człowiek nawet załamany potrafi się jakoś otrząsnąć,widząc ich beztroski śmiech ,radość na twarzach i serdeczność,gdy ciągle chcą się przytulić .To prawda że dla nich głównie dom jest bardziej przystrojony ,oni widząc jak robię stroiki,to też robią swoje,łatwiejsze i prostsze ,ale super im to wychodzi ,wszystko co zrobią i co jest do zawieszenia to mogą powiesić ,pomagali ubrać choinki,nawet do spania nie chcieli iść ,bo muszą mi pomagać,żeby było pięknie,z dziećmi to dom tętni życiem ,pozdrawiam gorąco
Ewuniu,cieszę się że kolekcja bombek się podoba ,uwielbiam namalowane na nich ośnieżone kościółki ,chatki i choinki,to wszystko ze szkła,ale nawet dzieciaki uważają żeby nie rozbić ;pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie:196
Stasiu,pomocnicy Mikołajowi wywiązali się doskonale ze swoich obowiązków,a śmiechom i radości nie było końca ,niech mają piękne wspomnienia,nam też było miło ,bo nie ma nic piękniejszego jak uśmiech i radość dzieci,a Zuzia to rzeczywiście dorośleje ,ciągle się ze mną mierzy czy mnie już przerosła,i cieszy się, bo może już 1 cm jest wyższa,całą trójkę kochamy nad życie
Wandziu,masz rację,dzieci tyle radości wnoszą w nasze życie ,że człowiek nawet załamany potrafi się jakoś otrząsnąć,widząc ich beztroski śmiech ,radość na twarzach i serdeczność,gdy ciągle chcą się przytulić .To prawda że dla nich głównie dom jest bardziej przystrojony ,oni widząc jak robię stroiki,to też robią swoje,łatwiejsze i prostsze ,ale super im to wychodzi ,wszystko co zrobią i co jest do zawieszenia to mogą powiesić ,pomagali ubrać choinki,nawet do spania nie chcieli iść ,bo muszą mi pomagać,żeby było pięknie,z dziećmi to dom tętni życiem ,pozdrawiam gorąco
- ewamaj66

Lubiłam mieć małe dzieci, czekam na wnuki
Może więcej czasu będę miała?