Dzięki za życzenia dla mojego Okamusia

Macie rację, bardzo tą operacje przeżyłam. Ale Okami jest już w zasadzie zdrowy i zachowuje się zupełnie normalnie. Dziś był na ostatniej wizycie kontrolnej u weterynarza. Jedyne co pozostało, to miłość Okusia do legowiska. Bardzo chętnie go używa, a wcześniej służyło jedynie jako pojemnik na zabawki. Prawdziwy z niego słodziak, jak tak śpi na swoim posłaniu
Choć nie tylko jak tam śpi... I nie tylko jak śpi
Jak wszyscy na forum przygotowuje się do świąt. Dom już posprzątany, a zakupy zrobione. Do 7 stycznia mam urlop

teraz tylko ugotować i upiec, ale jest jeszcze dużo czasu. A w każdym razie więcej niż zwykle go miałam...
W domu pojawiły się kolejne ozdoby, w tym niektóre nowe.
Sypialnia zyskała taką konstrukcję. Jak na razie wszystkim bardzo się podoba. A i nie tylko w święta będzie mogła wisieć, bo ma raczej zimowy charakter. Wisi na belce stropowej nad łóżkiem i lekko faluje pod wpływem poruszającego się powietrza
A na karniszu zawisły rattanowe złocone świecące kule
W kuchni stanęła mała araukaria
Na górze w korytarzu stanęła kupiona na zeszłorocznej wyprzedaży w LM para
Na dole latarenka na tealighta w kształcie domku. Domek jest metalowy pomalowany na kolor waniliowy
Wianuszek od Agness, leżący na konsoli w przedpokoju, zyskała ozdobny talerz
Na urodziny od córci dostałam wesolutki talerz z Mikołajem i obecnie delikwent przygnieciony został mandarynkami
A od koleżanki dostałam taką wdzięczną choineczkę
No i mam dwie nowe bombki

Mam słabość do pojedynczych cacuszek
muffinka
i królik z "Alicji z Krainy Czarów"
I jeszcze cudeńka od Danusi
Życzę Wam owocnych przygotowań, a jako że dziś już sobie odpuszczam biegnę zobaczyć, jak Wam idzie