KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tylko pamiętaj o zachowaniu kątów, bo z przyjemności może zrobić się piwny wodospad. Z trzema kubkami to może i dałbym sobie radę ale 5. No nie wiem chyba też spróbuje kiedyś.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

A ja sobie popijam malibu z mleczkiem <mniam> ... hihi przez te święta wpadnę w alkoholizm :P ... ale moze lepiej , żebym piła ... przynajmniej mój brzucho za bardzo nie urośnie ;)

Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
hehe Nela ja odpadam w przedbiegach .... nawet nie startuję w tej konkurencji ... bo ja generalnie nie pije :P ... no chyba ze samo mleko ... wtedy to litrami ;)
Pij melko będziesz wielki !! ... wystarczy popatrzec na mnie ;)

Pij melko będziesz wielki !! ... wystarczy popatrzec na mnie ;)

Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Spoko Nela nie martw się ... ja sobie nic z tego nie robię ... wręcz przeciwnie całkiem mi się tu podoba ... na kawiatkach sie jeszcze za bardzo nie znam , a żartować i wygłupiać się uwielbiam ;) ... więc " spoko loko luz i spontan " ze mną można pożartować ;)
Cieszę się , że " weterani " mnie troszku akceptują ;)

Cieszę się , że " weterani " mnie troszku akceptują ;)

- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Agnieszko nie zawsze imprezy muszą się tak kończyć

Na pewno nie po Malibu. Poza tym jak wspomniała Nela my to nie tacy zawodnicy i nie ta liga.

Na pewno nie po Malibu. Poza tym jak wspomniała Nela my to nie tacy zawodnicy i nie ta liga.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Yaro32 pisze:Agnieszko nie zawsze imprezy muszą się tak kończyć
Na pewno nie po Malibu. Poza tym jak wspomniała Nela my to nie tacy zawodnicy i nie ta liga.![]()
![]()
![]()
Hehe oj ja mimo wszystko wole nie ryzykować ...moja głowa nie przyzwyczajona do picia ... więć wolę nie ryzykować ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

No to Drodzy Moderatorzy trzeba będzie po świętach co nieco posprzątać na forum.