Mój domowy roślinny miszmasz...cz.4
- madusia
- 1000p

- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój domowy roślinny miszmasz...cz.4
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Kasieńko byłam, zaległości nadrobiłam i w fotkach i w czytaniu (choc przyznaję, że nie każde słowo, bo czasu by mi brakło
) zostawiam
i pędzę dalej 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- badzia

- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Kontakt:
Pisałam do Cię na PW, minęła doba a to wciąż wisi w "do wysłania".
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sprawdziłam - cenę 439zł
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- crazydaisy

- Od: 27 cze 2013, o 09:45
A teraz to ja sobie zrobie:
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Okropne ceny...
Ale faktycznie..dość duża roślinka..jak pisałaś..więc zapewne długo hodowana..więc w sumie to co się dziwić??? Tylko,że my chcemy taniej ale same wiecie ile nieraz kosztuje wyhodowanie egzemplarza..
, Hurtem nawet..to taka cena po kilku dobrych latach dopiero się zwraca..niby logiczne..tylko dla mnie to bardzo drogo..dla Was jak widzę też... zatem trzeba szukać mniejszych egzemplarzy...
Foczki na al.... to były jesienią malutkie..ale i nie drogie..teraz nie patrzyłam..
Wypadł jeden puszek bawełny..noooo tak trochę wypadł..a ja nie wytrzymałam i pociągnęłam...
I wiecie co? Strasznie się zdziwiłam..bo nasiona są w tej watce wrośnięte..a nie w szypułce pod "wacikiem"..jakby się wydawało..
Mocno obrośnięte tym puszkiem...że wyskubać trudno...6 szt znalazłam..w jednym puszku..bo dopiero ten jeden był taki jakby rozłożony ,pozostałe jeszcze stulone..
Ale faktycznie..dość duża roślinka..jak pisałaś..więc zapewne długo hodowana..więc w sumie to co się dziwić??? Tylko,że my chcemy taniej ale same wiecie ile nieraz kosztuje wyhodowanie egzemplarza..
Foczki na al.... to były jesienią malutkie..ale i nie drogie..teraz nie patrzyłam..
Wypadł jeden puszek bawełny..noooo tak trochę wypadł..a ja nie wytrzymałam i pociągnęłam...
I wiecie co? Strasznie się zdziwiłam..bo nasiona są w tej watce wrośnięte..a nie w szypułce pod "wacikiem"..jakby się wydawało..
Mocno obrośnięte tym puszkiem...że wyskubać trudno...6 szt znalazłam..w jednym puszku..bo dopiero ten jeden był taki jakby rozłożony ,pozostałe jeszcze stulone..
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Oj Ty niecierpliwa Ty
A kiedy będziesz siać?
A kiedy będziesz siać?
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- labka1

Siać to wiosną...w marcu..może lutym jakby słonko było..
Teraz to nawet nie mam już gdzie...bo szczypiorki..sałatki..szpinaki..rzeżucha..kiełki....i kilka różnych posiane innych.... reszta niech dojrzeje nasionek..zobaczę wtedy ile posiać..
Teraz to nawet nie mam już gdzie...bo szczypiorki..sałatki..szpinaki..rzeżucha..kiełki....i kilka różnych posiane innych.... reszta niech dojrzeje nasionek..zobaczę wtedy ile posiać..
- badzia

- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Kontakt:
Kasiu, gratuluję
, dopiero co wypatrzyłam i przybiegłam z gratulacjami.
- labka1

Dzięki Słoneczko..Imprezujemy na Plotkach..biegnij tam koniecznie..mamy jedzonko i napitki..
to kardio-impreza
to kardio-impreza
- crazydaisy

- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Kardio-impreza? Krople walerianowe na zapitke?
Gratulacje, Kasia!
Gratulacje, Kasia!
Kinga
- labka1

Dzięki Dziewczynki..
Jak są żółwiki..to kupujcie..teraz na pewno tańsze są , potem okropnie zdrożeją..
A ja chciałam pokazać Wam kłębuszek bawełny..i jej nasionka...bo sama bardzo się zdziwiłam,że one są powrastane w ta "watkę"...a jaka ona teraz jest mięciusieńka...wcześniej była jak taka ...anilana ze starej kołdry albo taki ocieplacz w kiepskiej kurtce..nie wiem do czego porównać...
ale teraz ta co się już rozpadła to jak delikatny puszek...
Nawet nitkę próbowałam uprząść..
...no to żart..bo przecież nie tak się to robiło...

A nasionek wyszukałam(wymacałam
) całe 7 sztuk...nie 6 jak myślałam..ciekawe jak te dwa pozostałe kłębuszki..się spiszą..
aha..i donoszę..że ona wypuszcza młode listki
..odbija jej normalnie
..a sucha była... 
Jak są żółwiki..to kupujcie..teraz na pewno tańsze są , potem okropnie zdrożeją..
A ja chciałam pokazać Wam kłębuszek bawełny..i jej nasionka...bo sama bardzo się zdziwiłam,że one są powrastane w ta "watkę"...a jaka ona teraz jest mięciusieńka...wcześniej była jak taka ...anilana ze starej kołdry albo taki ocieplacz w kiepskiej kurtce..nie wiem do czego porównać...
ale teraz ta co się już rozpadła to jak delikatny puszek...
Nawet nitkę próbowałam uprząść..

A nasionek wyszukałam(wymacałam
aha..i donoszę..że ona wypuszcza młode listki
- kubasia

- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Kasieńko widzę, że robisz konkurencję Egiptowi w produkcji bawełny
Zerknij do mnie na stronę 58