Wiejski ogród cz.15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wiejski ogród cz.15

Post »

U mnie nie jest tak źle, ale jeśli coś mnie przytłacza, to nie zima, a raczej komplikacje rodzinne.... Dlaczego nie może być po prostu spokojnie???
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

sweety pisze: Dlaczego nie może być po prostu spokojnie???
Aniu, bo ludzie bardzo lubią komplikować sobie życie, jak tak obserwuję to większość ma taką przypadłość :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Marysiu właśnie przyszło i do mnie słoneczko :wit dziękuję ,że wpadłaś do mnie z pocieszką ;:196 To strasznie fajne ...wiesz ;:4
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko dla mnie grudzień jeszcze nie jest taki, bo do ogrodu można wyjść (kury mnie mobilizują), ale luty i nie daj Boże marzec (jak leży śnieg) jest takim okresem wyczekiwania. Teraz idą święta spotkamy się rodzinnie. Zarówno do Ciebie jak i do mnie dzieci przyjadą i będzie wesoło, a jeszcze gości będę miała po świętach to już w ogóle pełna radość ;:138
Aniu masz rację takie wydarzenia najbardziej martwią, tym bardziej że na ogół nie mamy na to wpływu, ale gdyby życie było po różach ......
Dorotko jak fajnie, że wychyliłaś nosek znad swojej kawki ;:4 U mnie świeci słońce , koguty pieją sama radość!
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Maska pisze:Natalko nastała szarość :uszy i dlatego muszę Was pobudzić do rozmów, tylko czym?
Oj, pobudziłaś tym skalniakiem ;:oj we mnie głównie zachwyty ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Marysiu,bardzo lubię takie wapienne kamienia,u nas niestety nie ma takich,ja tak jak Ty nienawidzę lutego ,dłuży mi się okropnie stoję bezradnie w oknie i patrzę bezmyślnie przed siebie i zdaje mi się że nie wytrzymam już dłużej tej zimy,a pianie kogutów to uwielbiam,bo tak zawsze piały u mojej babci,pozdrawiam :wit ;:168
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Marysiu, może Ty mi pomożesz. Mam w ogrodzie kilka właśnie takich wapiennych kamieni, chciałabym więcej, ale nigdzie nie mogę dostać :shock: Może się orientujesz, gdzie je mogę dostać? Wiosną i tak będę krążyć po małopolsce, więc kilka sztuk mogę nawet spod Krakowa przywieźć.. Przepiękny masz skalniaczek! ;:180
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

zielonajagoda pisze:
sweety pisze: Dlaczego nie może być po prostu spokojnie???
Aniu, bo ludzie bardzo lubią komplikować sobie życie, jak tak obserwuję to większość ma taką przypadłość :wink:
Zgadzam się z Iwonką.
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Natalko to udało się :lol: a długo broniłam się przed zrobieniem skalniaka :uszy
Martusiu u mnie sąsiedzi z obu stron chowają drób i koguty, więc pianie wpisane jest w dźwięki odgłosy mojej wsi :lol:
a wracając do lutego, to przez to czekanie zawsze za wcześnie posieję niektóre nasionka i potem męczę się z rozsadami :wink:
Ja kamienie zastałam na miejscu ale gdzie nie idę na wycieczkę to są kamienie.
Milenko popatrz jak pisałam u Marty znalazłam zdjęcia z wycieczek jesiennych i tu widać kamienie w polu

Obrazek

Obrazek

Umówimy się wiosną i ja namierzę wcześniej gdzie leżą kamienie...podjedziesz i siup na samochód :uszy
Alicja czasem ktoś nie chce ale tak wyjdzie :oops:
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Marysiu - brak mi słów. Twoje zdjęcia są wspaniałe. Nie jestem znawcą ale powinnaś pomyśleć o albumie.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
halinowska
200p
200p
Od: 16 wrz 2010, o 23:37

Post »

Marysiu! Wróciłam dziś po południu i z tego, co widzę, nie dam rady dziś nadgonić zaległości, ale muszę chociaż się przywitać. Jechałam trasą z Wolbromia, świeciło cudowne słońce, spoglądałam na zachód i myślałam, że przecież niedaleko Ty mieszkasz i też cieszysz się jego urokami. W Skale namierzyłam sklep firmowy, gdzie sprzedają zachwalane przez Ciebie sery, ale niestety jechałam BUS-em. Serdecznie pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Helenko pozostanę na razie przy FO ;:196 ale miło mi, że ktoś chce je oglądać ;:180
Witam Cię Halinko tak ja też dzisiaj jechałam autobusem jak słoneczko zachodziło, bo umówiłam się z przyjaciółkami. Sery ze Skały można kupić w paru krakowskich sklepach, nawet dzisiaj wieczorem wracając swój ulubiony chudy kupiłam :lol: Do mnie jedzie się olkuską więc blisko byłaś.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Maryś co ja mogę powiedzieć tylko że widać w Twoich zdjęciach oko bardzo wrażliwego człowieka na piękno przyrody...brzoza ;:215 ..przytuliłam się do niej dodała mi większej energii do działania... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Misiu ;:167 miałam się uczyć rysowania , malowania ale weszłam której nocy na FO, jak poczytałam Wasze posty... że Wy tak piszecie jakbyście się znali od zawsze, to się zarejestrowałam .....a jak przyjęliście mnie z otwartymi ramionami to już nie było czasu na jazdy do K. na zajęcia rysunku i malarstwa. Potem zobaczyłam, że moje zdjęcia są takie sobie ...... to kupiłam lepszy aparat i zaczęłam fotografować i jest mi z tym dobrze ;:196
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Marysiu i może dobrze, że nie trafiłaś na ten kurs, bo jeszcze by Cię wciągnęło i na FO nie miałabyś już czasu ;:108
Co do kamieni to super - jak to niedaleko Ciebie, to może uda się nawet taką wycieczkę zrobić sobie wspólnie? ;:131 Ja z tych, co z lasu wynoszą szyszki z duszą na ramieniu, musisz mnie wesprzeć :lol: ;:180
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”