Śnieg topnieje u mnie bardzo wolno, pewnie prace w ogrodzie będą możliwe dopiero po niedzieli. Tym razem najpierw zakopcuję róże, a potem dopiero będę się martwić o temperaturę

Kamilo to zrób im kiedykolwiek zdjęcia i przedstaw nam te swoje sierściuchy bo my bardzo takie stworyPani Szlązkiewicz pisze:Powinnam zrobić zdjęcie jak się moczą w mojej wannie, a dwa wielkie, miauczące sierściuchy zastanawiają się jak je dopaść nie mocząc futerka
 Mój rudy sierściuch przylazł z dworu, rozwalił mi się na kolanach i był wściekły że nim ruszam stukając w klawisze, teraz leży na swoim krześle i udaje że śpi ;)
 Mój rudy sierściuch przylazł z dworu, rozwalił mi się na kolanach i był wściekły że nim ruszam stukając w klawisze, teraz leży na swoim krześle i udaje że śpi ;) 
Asiu skoro zatęskniłaś to dobrze że wróciłaś, na forum można napaść oczy i duszęcamellia pisze:Same problemy, nie ma co opowiadać... zaczynam myśleć o świętach no i ...zatęskniłam za różami. Zbyt długo mnie tu nie było.

Majeczko to jesteś moją zodiakalną siostrzyczką ;))) ale ja nie za bardzo mam ochotę ciągle rozkopywać, może zbyt leniwa jestem ?majka411 pisze:Cześć Majeczko ja też baran?.
teraz wiesz dlaczego ciągle zmieniam nasadzenia na rabcie różanej hihihi..

też jestem takim stworkiem...
Czytam o nowych poczynaniach?..idź na całość ja też Ci kibicuję?.. będzie się działo?.

Filetowy fiołek rogaty przy którym przysiadł Edul jest cudny??
Irenko ta huśtawka ciśnienia chyba wszystkim dała się we znaki. Dzięki za podziwianie ale trochę mi głupio ;)adamiec pisze:Maju mnie też głowa daje mi popalić,walczę z tym ale efekty słabe.Podziwiam Twoje piękności i zapał do nowej inspiracji.
Aguś wspomnienia dzieciństwa są bardzo słodkie, ja żywo sobie przypominam lata spędzane u dziadków wśród łąk, pól i lasów, gdzie biegałam na bosaka jak wsiowe dziecię ;)))aguniada pisze:Mam wyjątkową słabość do tych drobnych brateczków... przypominają mi chyba dzieciństwo, kiedy to wraz z siostrą maiłyśmy kapliczki okoliczne wyzbieranymi na łące kwiatami... te, które pokazałaś, cudne maluszki!
Ach, niech już będzie wiosna
Pozdrawiam Cię gorąco!
Lisico ale mnie podbudowałaś taką oceną, żeby tylko otoczenie tych upartych baranów chciało choć troszkę współpracować to życie byłoby dużo lżejsze ;)Lisica pisze:Witaj Edulkotku!
Bardzo cenię sobie uparte barany, bo one są niezłomne w swoich dążeniach, z takimi ludźmi można coś zbudować.Świetne spostrzeżenie! Zgodnie z angielskim porzekadłem:ewamaj66 pisze:Edul sam w sobie jest niezwykle ozdobny. Ogród rozpościera się wokół niego (założę się, że tak myśli).
"W kocich oczach wszystko należy do kotów"
Pozdrawiam serdecznie

Bzy w pełni rozkwitu wyglądają przepięknie
 Bzy w pełni rozkwitu wyglądają przepięknie  Czasem żałuję, że to kwitnienie nie jest dłuższe, ale nie można mieć wszystkiego.
 Czasem żałuję, że to kwitnienie nie jest dłuższe, ale nie można mieć wszystkiego. A może dopiero będą?
 A może dopiero będą? 

Grażynko kupiłam ją jak śliczną nn, wyszukałam nazwę i gdzieś zapisałam, już w wątku chyba była o niej mowa ale teraz nie mogę sobie przypomniećkogra pisze:Majka a co to za śliczne trawki na trzeciej fotce od dołu.

Ewuś w maju bo to tylko maj młody Lucky nie bywał na 'salonach ogrodowych' choć Edul czasami się gdzieś schował. W następnych miesiącach będą inne rośliny i koty też się trafiąewamaj66 pisze:Na pewno nie pokazywałaś tej części ogrodu, a szkodaBzy w pełni rozkwitu wyglądają przepięknie
Czasem żałuję, że to kwitnienie nie jest dłuższe, ale nie można mieć wszystkiego.
Przyznam się, że szukałam obiecanych kotów i nie znalazłamA może dopiero będą?

Zauważyłaś, że w zasadzie wszystkie azalie pasują kolorem do Edulowego futerka? Nawet różowe mają cień pomarańczowego odblasku
 Zauważyłaś, że w zasadzie wszystkie azalie pasują kolorem do Edulowego futerka? Nawet różowe mają cień pomarańczowego odblasku 

rude futro odbija się blaskiem w moich kwiatach
  rude futro odbija się blaskiem w moich kwiatach  

Edul ma swój monotematyczny zakątek.
 Edul ma swój monotematyczny zakątek.  

ku czci mojego właściciela Edula
 ku czci mojego właściciela Edula   

.
 .  !!!
 !!!