A zatok ci współczuję moja córka bardzo często je łapie
Mój ogród na fotografii -część 5
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
O wiem co to jest,bo mój M cierpi na to.bwoj54 pisze:Jadzieńko! Iwonuś!...o "deko" lepiej...ale jutro zamierzam wybrać się do lekarza...zatoki nadal "zawalone"
Zdróweczka Ci Bogusiu życzę
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uleńko! Aniu!...dziękuję za odwiedzinki
Zrezygnowałam z wizyty lekarskiej ponieważ dużo ludzi z infekcjami, nie chcę jeszcze czegoś do domu przynieść. Wczorajsze napary z rumianku...ulżyły.
U mnie dzisiaj niemal wiosenna pogoda...w tej chwili 9C na termometrze i trochę mży.
Pozdrawiam serdecznie i zostawiam trochę letniego klimatu

Zrezygnowałam z wizyty lekarskiej ponieważ dużo ludzi z infekcjami, nie chcę jeszcze czegoś do domu przynieść. Wczorajsze napary z rumianku...ulżyły.
U mnie dzisiaj niemal wiosenna pogoda...w tej chwili 9C na termometrze i trochę mży.
Pozdrawiam serdecznie i zostawiam trochę letniego klimatu

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
BOGUSIU
Ty to masz ogród
Przestrzeń - to jest to,czego mnie brakuje
Irysy z rumiankami - cream de la cream
Dzięki za udział w zabawie irysowej
Pozdrawiam,
Sławek
Ty to masz ogród
Irysy z rumiankami - cream de la cream
Dzięki za udział w zabawie irysowej
Pozdrawiam,
Sławek
- bwoj54

Sławku!...przestrzeń duża...ale coraz bardziej nie wyrabiam. Chciałabym wiele zmian ...chęci są, ale czasu brak i czasami zdrówko szwankuje.
A te łany margarytek..choć je co roku poskramiam...rozsiewają się same.Dziękuję za odwiedzinki
A te łany margarytek..choć je co roku poskramiam...rozsiewają się same.Dziękuję za odwiedzinki
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54

- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Właśnie ...i gdzie tu mowa o zimie. ale tylko w polskiej Afryce.U mnie jakaś stokrotka ostała się.Prognozy amerykańskie są dobre.Swoje pazurki zima ma
głęboko schowane.
głęboko schowane.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Wierzby urzekające ,są piękne .

- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Bogusiu ja leczyłam chore zatoki inhalacjami sól,soda,krople inhalacyjne lub amol ,zalane wrzątkiem w misce ,ręcznik na głowę i wdychać ile można ,mi pomagało ,może spróbujesz,na pewno nie zaszkodzi,pozdrawiam i zdrówka życzę
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Bogusiu - jakie piękne te fotki błękitnych irysów z bodziszkami 
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Wierzbę pokręconą też mam
Zdrowiej Bogusiu bo święta za pasem i trzeba być w formie lepiej teraz trochę poleżeć w łóżeczku jak póżniej się rozłożyć 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Bagusiu cudne kędziorki wierzby...a łany margaretek mnie u Ciebie fascynują...
zdrówka...
zdrówka...
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Bogusiu Ty chyba mieszkasz nie daleko mojej teściowej. U niej też tak ciepło.A zatoki koniecznie wylecz .Mnie czeka zabieg chyba ,że po zastosowaniu "różności''naprawią się . 
Pozdrawiam Alicja
- bwoj54

Moi Drodzy !...te ciepłe słowa płynące od Was + inhalacje... sprawiają,że czuję się zdecydowanie lepiej. Myślę,że choróbsko mnie na dobre opuszcza.Cieszę się,ze nie zapominacie o mnie. W miarę możliwości staram się śledzić Wasze wątki, choć nie zawsze pozostawiam ślad.
Janku!...to jest to ....Afryka w lubuskiem.
Dzisiaj kolejny ciepły dzień.Mogłoby być tak do wiosny..pod warunkiem,ze wiosna bez przymrozków... i zawirowań pogodowych.
Marysiu!...jestem pod wrażeniem tych wierzb..Późną wiosną były ścięte z pozostawieniem około 1m pnia. Rozrosły się niesamowicie, tworząc ciekawy pokrój...a warunki mają doskonałe...rosną nad stawem.
Grażynko!
...oczywiście ,że skorzystam z podpowiedzianych inhalacji. Amol to mój nieodłączny specyfik.
Marysiu!...wprawdzie nie mam wiele odmian irysów / nie jestem kolekcjonerką/ ale rozrośnięte kępy w odcieniach niebieskiego ...w towarzystwie łanów margaretek, bodziszków ...też mnie zniewalają. Takie naturalistyczne zestawienie, bez większej mojej ingerencji.../posadziłam irysy/ margaretki wysiewają się same...
Eluniu!...przy Waszym wsparciu psychicznym....zdrowieję.No właśnie...ze mnie taka "niepokorna dusza"...nie potrafię w dzień leżeć...to jest dla mnie największa kara.
Aluniu!...a w jakich okolicach mieszka Twoja teściowa?
Wiesz ...do tej pory nie miałam problemów z zatokami. Myslę ,ze znajdę skuteczny sposób z Waszą pomocą.
Pozdrawiam serdecznie!
Janku!...to jest to ....Afryka w lubuskiem.
Marysiu!...jestem pod wrażeniem tych wierzb..Późną wiosną były ścięte z pozostawieniem około 1m pnia. Rozrosły się niesamowicie, tworząc ciekawy pokrój...a warunki mają doskonałe...rosną nad stawem.
Grażynko!
Marysiu!...wprawdzie nie mam wiele odmian irysów / nie jestem kolekcjonerką/ ale rozrośnięte kępy w odcieniach niebieskiego ...w towarzystwie łanów margaretek, bodziszków ...też mnie zniewalają. Takie naturalistyczne zestawienie, bez większej mojej ingerencji.../posadziłam irysy/ margaretki wysiewają się same...
Eluniu!...przy Waszym wsparciu psychicznym....zdrowieję.No właśnie...ze mnie taka "niepokorna dusza"...nie potrafię w dzień leżeć...to jest dla mnie największa kara.
Aluniu!...a w jakich okolicach mieszka Twoja teściowa?
Wiesz ...do tej pory nie miałam problemów z zatokami. Myslę ,ze znajdę skuteczny sposób z Waszą pomocą.
Pozdrawiam serdecznie!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Bogusiu cieszę się że bakcyle odpuściły, wszak świąteczny czas nie pozwala nam kobietą chorować