Aniu Jakie cudne ujęcie krokusika i powojnika
 Piękne stokroteczki

Piękne Rododendrony

Piękniutki kolorek azalii

Piękne tulipany

Śliczna macierzanka

Cudny kolorek Irysa

Kolorowe wspomnienia lata przepiękne i prześliczne

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 Nie lubię tej długiej zimy.Orliki to moje młode  wiosenne nasadzenia.Chyba jeszcze niebieskiego i czarnego mi brakuje
 Nie lubię tej długiej zimy.Orliki to moje młode  wiosenne nasadzenia.Chyba jeszcze niebieskiego i czarnego mi brakuje  
  Te orliki to nowe nabytki...jeszcze jakieś ciemne kolorki dokupię.
 Te orliki to nowe nabytki...jeszcze jakieś ciemne kolorki dokupię.  

Tak myślę,że kielichowiec jeszcze był młody,chociaz sporą sadzonkę kupiłam.Będę czakała z niecierpliwością,,, jak zakwitnie.Ma tak piękne,oryginalne i pachnące kwiaty
 Tak myślę,że kielichowiec jeszcze był młody,chociaz sporą sadzonkę kupiłam.Będę czakała z niecierpliwością,,, jak zakwitnie.Ma tak piękne,oryginalne i pachnące kwiaty  Orliki jeszcze planuję sobie jakieś dokupić.
 Orliki jeszcze planuję sobie jakieś dokupić. Masz rację,każdy kwiatek nawet zwykły może być niezwykły,,piękny i cieszyć nasz  oczy ,bo  je po prostru kochamy:D
 Masz rację,każdy kwiatek nawet zwykły może być niezwykły,,piękny i cieszyć nasz  oczy ,bo  je po prostru kochamy:D  

od razu cieplej na sercu się robi
 od razu cieplej na sercu się robi 

klemki na szóstkę...bardzo ładne kolory...Masz jeszcze inne kolory
 klemki na szóstkę...bardzo ładne kolory...Masz jeszcze inne kolory 

Miło popatrzeć klematiski
 Miło popatrzeć klematiski   

Kwiatuszkowe wspomnienia wszystkie są piękne
 Kwiatuszkowe wspomnienia wszystkie są piękne  
  To prawda,ja też kupiłam kilka innych kwiatów i innych lolorów i pomyłka,okazało się zupełnie co innego niż w relamie
 To prawda,ja też kupiłam kilka innych kwiatów i innych lolorów i pomyłka,okazało się zupełnie co innego niż w relamie  
  Host pachnących jest kilka,,,nie wszyskie posiada,,,ale te co mam cuudnie pachną
 Host pachnących jest kilka,,,nie wszyskie posiada,,,ale te co mam cuudnie pachną  

W rezultacie mam ich już 60 sztuk
 W rezultacie mam ich już 60 sztuk