Od rana piękna pogoda, aż żyć się chce. Koty korzystają z wolności-przez ostatnie trzy dni w ogóle nie wychodziły z domu. Owszem, próbowały, ale zawracały po otworzeniu drzwi
Mój kawałek raju ... cz.4
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój kawałek raju ... cz.4
Mam nadzieję, że letni objazd się uda
Będę wyglądać
Od rana piękna pogoda, aż żyć się chce. Koty korzystają z wolności-przez ostatnie trzy dni w ogóle nie wychodziły z domu. Owszem, próbowały, ale zawracały po otworzeniu drzwi
Szybko.
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maryś u mnie owszem wiało ale śniegu jak na lekarstwo
a dzisiaj to śladu nie ma za to równiutko pada
lubię klimat Krakowa przed świętami, w żadnym innym mieście takiego nie ma
Aniu witaj po odpoczynku, sił nabrałaś to marzy Ci się wiosna
a tu jeszcze troszkę poczekać musimy
Tereniu ale go okryj dobrze na zimę, moje na razie mają pierwszą pierzynkę a jeszcze dojdzie otulina z liści częściowo przekompostowanych
Jadziu ale jak sobie pooglądam balet i zamknę oczy to też tak wiruję, może współczesny balet mnie nie porywa ale klasyka tak, piękna muzyka jest jeszcze do tego
w myślach wiruje cały ogród w takt muzyki, takie mam zawsze skojarzenia
Ewo to tak jak Ty każdy taniec lubię, polka, oberek, mazur, to tylko marzenie obecnie, ale dobry tancerz to walc, czemu nie, jakieś szarpane i dusza się cieszy
Grażynko u nas to Ksawery miał tylko preludium, a właściwie to zakończenie bo szedł od północy
ale i tak mocno dał się we znaki, halny wyczuję bo głowa mi pęka ale wtedy jest przynajmniej ciepło
Iwonko tam u Ciebie to dobrze powiało
Ewuś zobaczymy, na razie mam jedno kółko do roweru
Moje psiaki wypychałam za pupska bo inaczej to nie miały ochoty na wyjście, a ja nie miałam ochoty na sprzątanie po leniach
W ogrodzie szaro, buro i ponuro, wicher nie wyrządził mi żadnych szkód i to jest najważniejsze, roślinki powoli zapadają w sen zimowy, nawet miodunki ponakrywały swoimi listkami pąki kwiatowe
Aniu witaj po odpoczynku, sił nabrałaś to marzy Ci się wiosna
a tu jeszcze troszkę poczekać musimy Tereniu ale go okryj dobrze na zimę, moje na razie mają pierwszą pierzynkę a jeszcze dojdzie otulina z liści częściowo przekompostowanych
Jadziu ale jak sobie pooglądam balet i zamknę oczy to też tak wiruję, może współczesny balet mnie nie porywa ale klasyka tak, piękna muzyka jest jeszcze do tego
Ewo to tak jak Ty każdy taniec lubię, polka, oberek, mazur, to tylko marzenie obecnie, ale dobry tancerz to walc, czemu nie, jakieś szarpane i dusza się cieszy
Grażynko u nas to Ksawery miał tylko preludium, a właściwie to zakończenie bo szedł od północy
Iwonko tam u Ciebie to dobrze powiało
Ewuś zobaczymy, na razie mam jedno kółko do roweru
Moje psiaki wypychałam za pupska bo inaczej to nie miały ochoty na wyjście, a ja nie miałam ochoty na sprzątanie po leniach
W ogrodzie szaro, buro i ponuro, wicher nie wyrządził mi żadnych szkód i to jest najważniejsze, roślinki powoli zapadają w sen zimowy, nawet miodunki ponakrywały swoimi listkami pąki kwiatowe
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu u nas wiało i grzmiało nawet, ale na szczęście po wszystkim, na działeczce nic strasznego ten Ksawery nie wyrządził, tym razem obeszło się bez większych szkód i oby tak zostało 
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Dziękuję Marysiu za poradę,zabezpieczyłam chyba solidnie.Zobaczymy co będzie dopiero wiosną.
Pa,pa.Teresa
Pa,pa.Teresa
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ja też wróciłam z koncertu baaaardzo zadowolona
dawno tak się nie bawiłam wspaniale .Ja znów wolę operetki bo tam i śpiew i balet również, a najbardziej uwielbiam patrzyć i słuchać Grażyny Brodzińskiej .Kurcze jak ona śpiew i tańczy 
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Marysiu mnie też zainteresował mnie agapant wiosną na pewno postaram się go kupić.
Fajnie że byłyście z Jadzią w operze i operetce, ja byłam na piosenkach Anny German w Chorzowie, też to bardzo przeżyłam, jeszcze mam w głowie te melodie.
W piątek jadę na występ młodzieży ze szkoły muzycznej, będą grali muzykę M. Grechuty i G. Turnała. Zaproszone jesteśmy z naszego KLUBU SENIORA.
Fajnie że byłyście z Jadzią w operze i operetce, ja byłam na piosenkach Anny German w Chorzowie, też to bardzo przeżyłam, jeszcze mam w głowie te melodie.
W piątek jadę na występ młodzieży ze szkoły muzycznej, będą grali muzykę M. Grechuty i G. Turnała. Zaproszone jesteśmy z naszego KLUBU SENIORA.
- mar33

Iwonko oby więcej KSAWERYCH tej zimy nie było, to już nie o same ogrody chodzi, ale o całość, ile gospodarstw bez prądu a z tym się wszystko inne wiąże
Tereniu oby się wszystko dobrze udało, dwie ostatnie zimy były fatalne dla roślin a one biedne przetrwały, myślę że nie będę się musiała wstydzić za moje eksperymenty ogrodowe
Jadziu a na czym to kochana byłaś
P.Brodzińska wiekowo z nami ale takich głosów jest więcej i można ich słuchać bez końca
Irenko ten mój wyjazd był też ze szkoły muzycznej tylko tym razem dzieci słuchały artystów, natomiast przynajmniej co dwa tygodnie są jakieś występy w szkole u mojej Alicji i bardzo chętnie z takich atrakcji korzystam, teraz będą piosenki świąteczne
Tereniu oby się wszystko dobrze udało, dwie ostatnie zimy były fatalne dla roślin a one biedne przetrwały, myślę że nie będę się musiała wstydzić za moje eksperymenty ogrodowe
Jadziu a na czym to kochana byłaś
P.Brodzińska wiekowo z nami ale takich głosów jest więcej i można ich słuchać bez końca
Irenko ten mój wyjazd był też ze szkoły muzycznej tylko tym razem dzieci słuchały artystów, natomiast przynajmniej co dwa tygodnie są jakieś występy w szkole u mojej Alicji i bardzo chętnie z takich atrakcji korzystam, teraz będą piosenki świąteczne
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Marysiu kiedy wybierasz się do Maski jeżeli wiosną to chętnie bym do Ciebie dołączyła, razem było by mi raźniej.
Mam tyle roboty a ja w obłokach pływam.
Mam tyle roboty a ja w obłokach pływam.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Maryś byłam na jej występie piosenki operetkowej ,ale w ubiegłym roku i byłam pełna podziwu dla jej talentu .Gdzie nam do niej
chyba tylko wiekowo 
- mar33

Irenko wypad do Marysi będzie pewno wiosną ale kiedy
trudno przewidzieć, w tym roku wybierałam się od kwietnia i jak na razie nie dotarłam
a co będzie za 5 miesięcy
może to być spontaniczny wyjazd jak w ubiegłym roku
ot wstaję rano i mam nieodpartą chęć wyjazdu w okolice przyjazne duszy
telefon do Marysi z drogi i wypad udany a nie jak teraz 10 razy planowany i ani razu nie zrealizowany
wszystko przed nami
Jadziu no tylko o wiek mi chodziło
o nic więcej 
Jadziu no tylko o wiek mi chodziło
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Przyszła odwilż. Pewnie uda mi się zająć wreszcie różami i przygotować je do prawdziwej zimy.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marysiu z wczorajszego słoneczka ani śladu szaroburo . Z radością czytam o planach wiosennych Irenko nic nie stoi na przeszkodzie żebyś w każdej chwili do mnie przyjechała. Z Waszych stron o tyle łatwiej, że nie musicie jechać do Krakowa tylko wysiąść po drodze, bo ja muszę do Krakowa i dopiero na Śląsk. Albo do Olkusza i stamtąd do Was. Mamy swoje telefony!
- mar33

Ewo ja też dzisiaj miałam zamiar róże lekko pookrywać ale nic z tego nie wyszło
Owszem ciepło było jak na grudzień, szaro bez słoneczka i wyszukałam sobie inne porządki na podwórku po ostatniej wichurze
Marysiu mimo nieciekawej pogody było ciepło i udało mi się popracować
Owszem ciepło było jak na grudzień, szaro bez słoneczka i wyszukałam sobie inne porządki na podwórku po ostatniej wichurze
Marysiu mimo nieciekawej pogody było ciepło i udało mi się popracować
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ja tam nosa z domu nie wychylam.
M dzisiaj wędził karpie a ja ścierałam kurze z górnych półek.
M dzisiaj wędził karpie a ja ścierałam kurze z górnych półek.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mar33

Grażynko kurze pościerane, eM się u mnie nie przemęcza bo jest zimno a ja niestety usiedzieć nie potrafię więc przynajmniej po KSAWERYM kąty powymiatam 
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny