Skrętniko-maniak zarażony na dobre.
Skrętniko-maniak zarażony na dobre.
Dzień dobry jestem nowym skrętniko-maniakiem zarażonym na dobre!Mam kolekcję skrętników w ilości około 15 odmian w tym najwięcej Draco,Euros,Holka,Pocahontas,Falling Star,Białasek,Red Salmon,Peggy,ukorzeniam Renie, Arkę , Birth of Typhon i Hototugisu. Mam doświa-
dczenie w hodowli ogrodowej skrętnika Euros i Białaska , które świetnie rosły w lekkim zacienieniu na działce przydomowej tak-nie tylko rosną w doniczkach.Oczywiście przed przymrozkami wyjąłem je z ziemi i stoją w jasnej piwnicy w maju pójdą znowu do ogrodu.Zmoderowano
Nie podajemy tutaj adresu a na wszelkie wymiany mamy dział handlowy(regulamin), zapraszamy do aktywności na naszym forum. /Iwona
dczenie w hodowli ogrodowej skrętnika Euros i Białaska , które świetnie rosły w lekkim zacienieniu na działce przydomowej tak-nie tylko rosną w doniczkach.Oczywiście przed przymrozkami wyjąłem je z ziemi i stoją w jasnej piwnicy w maju pójdą znowu do ogrodu.Zmoderowano
Nie podajemy tutaj adresu a na wszelkie wymiany mamy dział handlowy(regulamin), zapraszamy do aktywności na naszym forum. /Iwona
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Skrętniko-maniak zarażony na dobre.

- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj na forum.
Czekamy na fotki.

Czekamy na fotki.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 kwie 2012, o 16:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj.Alllllle cudeńka
Coraz bardziej skręcioły wpadają mi w oko

Coraz bardziej skręcioły wpadają mi w oko