U Ciebie prawdziwy raj :P :P Tyle pięknych, kolorowych roślin (ależ Ci ładnie rosną, tfu tfu ;)), to jeszcze tyle smakowitości - warzywa, a przede wszystkim owoce cudowne (brzoskwinie bardzo duże i pewnie smaczne, nie ma to jak swoje).
U Agnieszki
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko
U Ciebie prawdziwy raj :P :P Tyle pięknych, kolorowych roślin (ależ Ci ładnie rosną, tfu tfu ;)), to jeszcze tyle smakowitości - warzywa, a przede wszystkim owoce cudowne (brzoskwinie bardzo duże i pewnie smaczne, nie ma to jak swoje).
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Witaj Danusiu, witaj Alano
Cieszę się, że spodobały się Wam moje ary. Jak zauważyłyście hoduję wszystko, mam lekkiego świrka na punkcie ekologicznej żywności, więc wolę jeść warzywka ze swoich upraw. Zapraszam do mnie częściej
Pozdrawiam, miłego dzionka 
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
- paulinka09
- 500p

- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Święte słowa Agnieszkosaaga pisze:Witaj Danusiu, witaj AlanoCieszę się, że spodobały się Wam moje ary. Jak zauważyłyście hoduję wszystko, mam lekkiego świrka na punkcie ekologicznej żywności, więc wolę jeść warzywka ze swoich upraw. Zapraszam do mnie częściej
Pozdrawiam, miłego dzionka
Pozdrawiam, Alicja
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ty to masz dobrze Agnieszko a ja do szkoły muszę iść już w poniedziałek (egzamin klasyfikacyjny). Wrzosy śliczne ale dzisiaj zaszalałem w Lublinie i w Niemcach i do swoich 5 wrzosów dokupiłem 8 nowych odmian więc mam też i u siebie co oglądać. Co do jesieni to stanowczo protestuję!!! Mamy jeszcze prawie miesiąc lata! Sałatkę chętnie przygarnę, najlepiej po deszczu lub w poniedziałek.
No niestety, ale ja mam już baaaaaardzo jesienny nastrój. W poniedziałek będę wieczorem na działce, więc zapraszam. A masz już telefon
Będziemy w kontakcie, zresztą ja w poniedziałek pewnie też wpadnę do szkoły na minutkę.
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Aga przedstawiłaś piękne zdjęcia z Nałęczowa ja często bywam w Nałęczowie jak jestem w rodzinnych stronach pomiędzy Kazimierzem Dolnym a Opolem L. teraz będę około 20 września. W N. mam zaprzyjaznionego miodziarza u którego kupuję pyszny miód. W twoim ogródku jest bardzo kolorowo dużo kwiatów Ci pięknie kwitnie.pozdrawiam
Witaj Eukomis, daleko Cię wywiało z Lubelszczyzny
Ja w Nałęczowie też dziś zakupiłam pyszniutki miód spadziowy, na jesień się przyda do malinowej herbatki. Dzięki za odwiedzenie mojego ogrodu. Zapraszam Cię częściej
Pozdrówka 
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród