Kicia przesłodka A te zdjęcia to lato czy zima?
Wypatrzyłam u Ciebie jałowca Plumosa Aurea - tak mi się spodobał, że na wiosnę zaczynam poszukiwania w ogrodniczych lub na all
ewamaj66 pisze:Tak czy inaczej-przepuściłam wszystko na róże
a ja przepuściłem właśnie wszystko na nowy aparacik sony hx20v oczywiście kompakt coby się w łańcuchach na Orlej nie plątać ale makro i paprotki w cieniu też zrobi
Gosia zdjęcia oczywiście na bieżąco jaśmin nagokwiatowy tak ma a pigwowiec i powojnik to juz szaleństwa natury
powodzenia w poszukiwaniach
ZBYSZEK
Nowy aparat /gratulacje / to może częściej na Forumie będziesz bywał
Bo ostatnio jakby mniej Cię jest
Pozdrowienia i zaproszenie do zabawy irysowej
Sławek
Ewa nie wiem czy do końca przemyślany ale biorąc pod uwagę parę pozytywnych recenzji (nie sponsorowanych) i jego możliwości w pełni mi pasujące(mam nadzieję ) no i cena która zmalała znacząco bo na ceneo wciąż są oferty powyżej 1300 -1400 a te niższe które sprawdziłem to wyprzedażowe sztuki po przejściach , mój za 900 nówka nie śmigana
Sławek postaram się
to może rzut okiem (foto)z tarasu na moje najbliższe "centrum"
Zbyszku skoro masz nowy aparat to może wybierzesz się na wiosnę tzn po 15 czerwca porobić trochę zdjęć górskim roślinkom, bo one głównie kwitną na przełomie czerwca i lipca.
Olga i to jest słuszna koncepcja bo czekając do września skończy się tak jak w tym roku
wprawdzie to tylko kompakt i to ze średniej półki (optymistycznie patrząc) ale jest nareszcie będę miał możliwość robienia panoramy i filmów HD
Kiciuś jak żywy
U mnie trochę więcej śniegu, ale strat nie było. Dobrze, że róż nie przykryłam wcześniej żadnymi osłonami, bo pewnie po całym ogrodzie bym dziś je zbierała
Ależ ta kicia jest słodka.
Normalnie do zagłaskania. Fajnie, że masz nowy aparat. Staremu też nic nie brakowało./ Zdjęcia były bardzo dobre.
Mój niestety robi lepsze zbliżenia. Natomiast panorama do kitu