Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
Jagódko, mam nadzieję, że czujesz się nieco lepiej, chociaż trudno mówić o ukojeniu bólu. Chciałabym, żebyś do nas wróciła...
Ściskam Cię serdecznie i zawsze życzliwie,
A
Ściskam Cię serdecznie i zawsze życzliwie,
A
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jagódko...bardzo mi przykro...przytulam mocno i myślę o Tobie ciepło 
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Jutro odpowiem wszystkim ...jak zdążę i będę mieć siłę jeszcze coś skrobnąć .
Dziękuję przeserdecznie za wiele miłych słów i bycie ze mną w tych chwilach . Byłyście dla mnie podporą , wsparciem i dobrymi duszkami - nie wiem , jak mam Wam za to podziękować ...
.
Dzisiaj zawiozłam syna do Krakowa na operację nogi prawej , której nie może zgiąć w kolanie . Oczywiście pojadę znów jutro do Niego ...
Tęskno mi za Wami - niemożebnie tęskno ..a po głowie się przelewają słowa - jakże liryczne , nostalgiczne ...ale nie układam je w wersy ...ale chyba muszę to zrobić ...
Muszę się czymś zająć - bo zwariuję ...szal mam zrobić na zamówienie , na święta ...tudzież stroiki , wianki i karty świąteczne ...by podreperować budżet domowy ...oj , ciężko ostatnio , ale cóż począć - takie życie ...raz na wozie , raz pod wozem ...
Buziaki
i wielkie dzięki za to , że jesteście

Dziękuję przeserdecznie za wiele miłych słów i bycie ze mną w tych chwilach . Byłyście dla mnie podporą , wsparciem i dobrymi duszkami - nie wiem , jak mam Wam za to podziękować ...
Dzisiaj zawiozłam syna do Krakowa na operację nogi prawej , której nie może zgiąć w kolanie . Oczywiście pojadę znów jutro do Niego ...
Tęskno mi za Wami - niemożebnie tęskno ..a po głowie się przelewają słowa - jakże liryczne , nostalgiczne ...ale nie układam je w wersy ...ale chyba muszę to zrobić ...
Muszę się czymś zająć - bo zwariuję ...szal mam zrobić na zamówienie , na święta ...tudzież stroiki , wianki i karty świąteczne ...by podreperować budżet domowy ...oj , ciężko ostatnio , ale cóż począć - takie życie ...raz na wozie , raz pod wozem ...
Buziaki
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Kontakt:
Iguś- napiszę tylko tyle
Jutro zadzwonię
Jutro zadzwonię
- Lisica

- Od: 19 lut 2013, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana Jagodo,
Ze ściśniętym sercem przeczytałam o ostatnim doświadczeniu, jakie zgotował Ci los. Serdecznie współczuję i wiem, że poczucia utraty nie zagłuszą żadne słowa. Dręczącą pustkę w sercu musimy przeżyć sami, do końca....
Ściskam serdecznie
Ze ściśniętym sercem przeczytałam o ostatnim doświadczeniu, jakie zgotował Ci los. Serdecznie współczuję i wiem, że poczucia utraty nie zagłuszą żadne słowa. Dręczącą pustkę w sercu musimy przeżyć sami, do końca....
Ściskam serdecznie
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jagodko
- jak trzeba będzie to wiesz jak mnie znaleźć,zaraz rano przygotowuję ulubioną smakową pana Janusza na wszelki pożarny i na sygnał .
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jagódko,dobrze,ze się odezwałaś.Czas zrobi swoje,ale wiadomo,to jeszcze trochę potrwa.Będzie dobrze,musi być dobrze.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajnie Jagódko ,że zajrzałaś do nas chociaż tylko na chwilkę
.Nie jest łaskawy ten rok dla Twoich nerwów i
.Oby to wszystko było już poza Tobą
. Wraz z nastaniem wiosny to i serce się podleczy kojącą oczy i
zielenią
dla Syna ,żeby wszystko się udało
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Dobrze, że4 masz czym zająć myśli. Będzie dobrze. Nadejdzie nowy rok, na pewno lepszy od tego.
Syn robi postępy. To najważniejsze.
Czy już po operacji?
Syn robi postępy. To najważniejsze.
Czy już po operacji?
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Serdecznie witam EwkęEs , Evluk , Jadzię , Lisicę , Gosię /Margo2 , Gosię ..z Rypina ( wybacz, ale Twój nick nie może mi jakoś przejść w klawiaturę ) oraz pozostałych Gości ...Agunię/Aguniada , AGNESS , Robaczka /Kasię , Bożenkę , Krysię , Ewiczkę52 , Danusię od Aniołów , Justysię , JagiS Nadmorską etc...itd... .....
Dziękuję za słowa wsparcia i kondolencje - moje serce ciągle mi o sobie przypomina ...nie mam dla niego czasu - łykam tabletki i ...w drogę . Tak się ostatnio składa , że kursuję między Krakowem , a swoim miejscem zamieszkania ...zaganiana , zarobiona po uszy ...ale myślami zawsze przy Was i z Wami
.
Obiecałam , że odpiszę na Wasze posty ...atu ..
- nie dotrzymałam słowa ...za dużo zwaliło się mi na głowę ...ale nie narzekam
Janusz miał tydzień temu operację źle złożonej nogi , a dzisiaj mówi , że czeka Go kolejna operacja tej samej nogi , w stawie kolanowym . A miało być już lepiej ...
, nawet elektryczna rehabilitantka , nastawiona na odpowiedni kąt / 60< non- stop pracuje ...dziennie po kilka godzin ...a tu takie rewolucje ...
Znów jadę jutro , ciekawe , co mi powiedzą - czyżby poszło coś nie tak ..?
Aby całkiem nie zwariować ...zaczęłam robić szale ...jeden na zamówienie , dla przyjaciółki z liceum , a drugi do sprzedania ... może ktoś kupi na prezent gwiazdkowy ?
Oto one ...

A ten w brązach, beżach , pomarańczach ...

Roślinki ..moje ukochane powierniczki , pocieszycielki , podopieczne ...rozweselają , cieszą oczy i jakoś na sercu lżej ...
Phalenopsis ...za 5 zł ...kupiony w Krakowie , obok CUMRiK ...mam trzy ...pozostałe nie mają pąków - ciekawe , jakie będą kolory ...

Moja ukochana Oliwka miała urodziny - 9 lat ...zrobiłam dla Niej taką oto kartkę ...

Miałam poprzedniej nocy sen...przyjechała do mnie Ula , z Borów Tucholskich i pojechałyśmy do Tereni /TeniaK . Znalazłam złote serduszko , zgubione przez Terenię ...
To było by na tyle ...
Jak dobrze , że jesteście
.
Dziękuję za słowa wsparcia i kondolencje - moje serce ciągle mi o sobie przypomina ...nie mam dla niego czasu - łykam tabletki i ...w drogę . Tak się ostatnio składa , że kursuję między Krakowem , a swoim miejscem zamieszkania ...zaganiana , zarobiona po uszy ...ale myślami zawsze przy Was i z Wami
Obiecałam , że odpiszę na Wasze posty ...atu ..
Janusz miał tydzień temu operację źle złożonej nogi , a dzisiaj mówi , że czeka Go kolejna operacja tej samej nogi , w stawie kolanowym . A miało być już lepiej ...
Znów jadę jutro , ciekawe , co mi powiedzą - czyżby poszło coś nie tak ..?
Aby całkiem nie zwariować ...zaczęłam robić szale ...jeden na zamówienie , dla przyjaciółki z liceum , a drugi do sprzedania ... może ktoś kupi na prezent gwiazdkowy ?
Oto one ...

A ten w brązach, beżach , pomarańczach ...

Roślinki ..moje ukochane powierniczki , pocieszycielki , podopieczne ...rozweselają , cieszą oczy i jakoś na sercu lżej ...
Phalenopsis ...za 5 zł ...kupiony w Krakowie , obok CUMRiK ...mam trzy ...pozostałe nie mają pąków - ciekawe , jakie będą kolory ...

Moja ukochana Oliwka miała urodziny - 9 lat ...zrobiłam dla Niej taką oto kartkę ...

Miałam poprzedniej nocy sen...przyjechała do mnie Ula , z Borów Tucholskich i pojechałyśmy do Tereni /TeniaK . Znalazłam złote serduszko , zgubione przez Terenię ...
To było by na tyle ...
Jak dobrze , że jesteście
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Iga,
Cieszę się, że znalazłaś chwilę
.
Zmęczona, zestresowana, ale z uśmiechem, gdy mowa o kwiatach. I tych filcowanych i pięknych domowych.
Życzę zdrówka tobie i najbliższym
Może podrzucisz jakiś link do filcowania?
Wszystko zakupiłam, ale do takich dużych form boję się zabrać
Spokojnej nocki
Cieszę się, że znalazłaś chwilę
Zmęczona, zestresowana, ale z uśmiechem, gdy mowa o kwiatach. I tych filcowanych i pięknych domowych.
Życzę zdrówka tobie i najbliższym
Może podrzucisz jakiś link do filcowania?
Wszystko zakupiłam, ale do takich dużych form boję się zabrać
Spokojnej nocki
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jagódko,jesteś bardzo zdolna bestia ,no i przeogromnie silna kobieta.Jestem pełna podziwu dla ciebie.
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Nareszcie jesteś
Bardzo się stęskniłam !!
Kochana te szale są cudowne
Bajka !!!!
Karteczka dla Oliwci bardzo ładna ...pewno bardzo się ucieszyła
Życzę Januszowi szybkiej pełnosprawności i wiary w lepsze !!A Tobie cierpliwości,siły i miłości ...ściskam gorąco i przesyłam wszystkie dobre myśli
PV.
Kochana te szale są cudowne
Karteczka dla Oliwci bardzo ładna ...pewno bardzo się ucieszyła
Życzę Januszowi szybkiej pełnosprawności i wiary w lepsze !!A Tobie cierpliwości,siły i miłości ...ściskam gorąco i przesyłam wszystkie dobre myśli
PV.
marzenia się spełniają! Dana
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jagódko witaj kochana...... tak się cieszę, że się odezwałaś..... tak dużo masz problemów..... bardzo smutny i trudny czas....ale zaglądaj do nas..... tak cieplutko o Tobie myślimy, wysyłamy do Ciebie najlepsze, najcieplejsze myśli..... myślę, że będzie Ci choć odrobinę lepiej, jak poczujesz troskę i ciepło jakie od nas do Ciebie emanuje
Szale, karteczki przepiękne.... jesteś niesamowicie utalentowana
Szale, karteczki przepiękne.... jesteś niesamowicie utalentowana
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Jagódko kochana ten sen może się spełni,nigdy nie wiadomo co nam życie planuje .Zapraszam serdecznie.
A zgubione serduszko? no cóż była zguba ale to mój M w miesiąc po ślubie zgubił obrączkę/było to ponad 40 lat temu/.
Synowi życzymy poprawy ,chyba teraz trochę przystopuje z wyjściem w góry- już i teraz.
Ty Iguniu dzielna jesteś ale życzymy wytrwałości.
Pozdrawiam.Teresa
A zgubione serduszko? no cóż była zguba ale to mój M w miesiąc po ślubie zgubił obrączkę/było to ponad 40 lat temu/.
Synowi życzymy poprawy ,chyba teraz trochę przystopuje z wyjściem w góry- już i teraz.
Ty Iguniu dzielna jesteś ale życzymy wytrwałości.
Pozdrawiam.Teresa