Ogród - hal1959 /r.2008/
Halinko aż oczy szeroko otworzyłam ze zdumienia
ale zakupy zrobiłaś i hibiskusik na którego ja choruję
ale dopiero wiosną kupię
i klematis piękny ja mam takiego samego ,kwitnie i kwitnie non stop
z czego ja się ciesze oczywiście
Kochanie życzę miłego dnia
ja biorę się za pieczenie ciast bo dziś mam gości
Ach żabka superowa
PRZEPRASZAM
Kochanie życzę miłego dnia
Ach żabka superowa
PRZEPRASZAM
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuniu i _oleander_ dzięki,że zechciałyście obejrzeć moje zakupy,miłego dnia życzę.
Jadziuposzłam do ogrodniczego,nie planując co kupię,chciałam kupić to czego nie mam jeszcze i natknęłam się na duży wybór hibi,więc kupiłam3 kolory.zastanawiałam się nad różami,ale muszę najpierw miejsce jakieś uszykować i nie było zbyt dużego wyboru i nazwy nie znane mi,no jedna mi się podobała.Może następnym razem....
Wpadnę na ciacho,bo ja dziś nie będę piekła.U nas słoneczko od rana
,pozdrawiam.(czemu jestem dla Ciebie Hanią) 
Madziu,ten drugi hibi jest różowy,były te 3 kolory hibi i wzięłam wszystkie,bo na pewno nie umiałabym wybrać jednego
Tess,ja kupuję w Koszalinie,bo jestem zawsze raz w tygodniu i mieli akurat dostawę tych tulipanów,a że planowałam jeszcze kupić jakieś inne niż kupiłam tydzień wcześniej,w innym sklepie ,to wzięłam.Myślę,że mi wystarczy bo nie wiem gdzie te posadzę,ale gdy spotkam jakiś ciekawy kolor to na pewno się skuszę

Gosiu cieszę się,że podoba Ci się mój skalniak,miło ,że zaglądasz do mnie
Pozdrawiam Was dziewczyny i miłego dnia życzę.
Jadziuposzłam do ogrodniczego,nie planując co kupię,chciałam kupić to czego nie mam jeszcze i natknęłam się na duży wybór hibi,więc kupiłam3 kolory.zastanawiałam się nad różami,ale muszę najpierw miejsce jakieś uszykować i nie było zbyt dużego wyboru i nazwy nie znane mi,no jedna mi się podobała.Może następnym razem....
Wpadnę na ciacho,bo ja dziś nie będę piekła.U nas słoneczko od rana
Madziu,ten drugi hibi jest różowy,były te 3 kolory hibi i wzięłam wszystkie,bo na pewno nie umiałabym wybrać jednego
Tess,ja kupuję w Koszalinie,bo jestem zawsze raz w tygodniu i mieli akurat dostawę tych tulipanów,a że planowałam jeszcze kupić jakieś inne niż kupiłam tydzień wcześniej,w innym sklepie ,to wzięłam.Myślę,że mi wystarczy bo nie wiem gdzie te posadzę,ale gdy spotkam jakiś ciekawy kolor to na pewno się skuszę
Gosiu cieszę się,że podoba Ci się mój skalniak,miło ,że zaglądasz do mnie
Pozdrawiam Was dziewczyny i miłego dnia życzę.
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No No Halinko ale zakupy poczyniłaś.Nie mów mi,że 1,30zł zapłaciłaś za paczkę tulipanów.Jeśli tak,to powinnaś wykupić wszystkie w tej cenie i na allegro.Clematisy piękne,ja próbowałam przygody z nimi ale u mnie coś im nie pasowało i odpuściłam ale teraz chyba znów będę próbować.A tak w ogóle to jestem w pracy
Życzę ci milutkiego dnia
Życzę ci milutkiego dnia
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Haniu1 zdjęcia tulipanów zrobiłam z opakowań w ogrodniczym,niestety za sztukę 1,30,Rococo po1 i jedne po 1,80,ale policzyła mi po 1,30 i 6zł końcówkę z całych zakupów darowała,więc tulipany wyszły taniej
.Z clematisami to ja początkuję,zobaczymy czy u mnie się będą rozrastać jak u niektórych szczęściarzy na forum

Haniu 55 o całowaniu kogokolwiek nie może być mowy,mój M jest zazdrosny do granic możliwości
,nawet myśl nie może mi taka przejść przez głowę
Cieszę się,że nic nie mówi na moje szaleństwa w zakupach ogrodowych,to jest już jak prezent
Olu ja kupiłam po 4 szt,myślę,że to wystarczy,w końcu się pomnożą kiedyś
,lilie też mi chodzą po głowie 
Haniu 55 o całowaniu kogokolwiek nie może być mowy,mój M jest zazdrosny do granic możliwości
Olu ja kupiłam po 4 szt,myślę,że to wystarczy,w końcu się pomnożą kiedyś
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- paulinka09
- 500p

- Od: 18 sie 2008, o 13:39