Dzień dobry Giguniu. ładny dzień się u nas zapowiada i życzę Ci takiego ładnego dzionka jak u mnie.A teraz idę z kawunią na spacerek po ogródeczkach.Może się spotkamy u kogoś i razem kawusię wypijemy?
witajcie Kochane dziewczyny. Bardzo mi miło ze mnie odwiedzaci i głupio, ze ja nie nadążam Was wszystkie odwiedzić. Postaram sie nadrobic zaleglości w miarę mozliwości. Zyczę wszystkim miłego i spokojnego dnia.
Gigo a kiedy wyjeżdżasz? Ja też w tym miesiącu wyjadę za chlebkiem,ale nie wiem czy będę płakać,bo to pierwszy raz u mnie i sama nie wiem co mnie czeka tam na obczyźnie,ale dam radę na pewno
Boguniu to Ty tak ja ja -za chlebkiem. Ja 4 wrzesnia do końca października. Będę tesknic bardzo za wszystkimi moimi kochanymi koleżankami z forum, mam nadzieję że nie zapomnicie mnie, a znając siebie jak wrócę to pierwsze co to do kompa usiądę. :P
Jak Boguniu chcesz coś więcej sie dowiedzieć co i jak to pisz - z chęcia odpowiem i podpowiem- bo pierwszy raz to wiadomo jak to jest ,że człowiek nie wie jak i co. Przybliż jeśli mozesz do jakiej jedziesz pracy?. Buziaki
Hanus kochana- szybko to zleci. Nawet sie nie obejrzę a juz będe w domku. Oby tylko tam nie lało w sezonie-bo to jest najgorsze w tym wszystkim, ze po 10godz. na deszczu-brrrrr
Halinko wiem, ale pocieszam się tym, że to juz będzie jesień i będą długie wieczory i tak często na działke nie trzeba latać, to sobie ponadrabiam zaległości. Kochane jesteście
Masz rację Boguniu w 100%. Abym tylko po niemiecku nie szprechała na forum bo mnie wyrzucą, a zawsze jak wracam to sie zapominam i jakieś łówko mi wpadnie. hihi :P