nie będąc w temacie,ale też bym chciał widzieć minę tego ochroniarza

W rzeczy samejprzemo1413 pisze:Na początku przeczytałem że zapisałaś się i uczęszczasz na spotkania PTMK . Czyż by na dodatek w Warszawie ?
Ale tak już ten świat urządzony, że jednym lepiej wchodzi do głowy przez uszy a innym przez oczy no to ja bombarduję na oba sposobyhen_s pisze:Te fotki to doskonała propaganda wysiewów - dużo skuteczniejsza i bardziej przekonywująca moim zdaniem niż słowa.
W grudniu już się raczej nie będę pchał ..W rzeczy samej
I polecam Tobie zrobić to samo bo warto![]()
No i niech się stanieprzemo1413 pisze:Ale może moim postanowieniem noworocznym będzie zapisanie się do PTMK ( w końcu ... ) i w styczniu odwiedzę Wasze szeregi Kro wie Tylko zastanawiam się czy mam wystarczającą liczbę kaktusów by móc się zapisać bo u mnie raptem 5 sztuk na krzyż jest
Żanetka umiarkowana panika wskazana, ręce się trzęsą i nasionka ładnie rozrzucone na substracie lądująpiasek pustyni pisze:Co to będzie, co to będzie...
Ja należe do tych co wcale nie mają i się tego nie wstydzęMartada pisze:A w sprawie liczby posiadanych to minimum nie ma, poza tym wiadomo, że nikt z nas nie dysponuje ilością większą niż 5 szt a są tacy jak na forum co wcale nie mają
No toż przecież tłumaczę Przemkowibanditoo pisze:Ja należe do tych co wcale nie mają i się tego nie wstydzę