Z różami caly czas coś nowego potrzebuję... i "dobrze wiesz" może być tylko na nie długo...
 Jescze trzeba poradzić sobie z brusdownicą pędówką (Ardis brunniventris) i będę szczęście...
  Jescze trzeba poradzić sobie z brusdownicą pędówką (Ardis brunniventris) i będę szczęście... 

Cudnie!! Pomysłowo!!
 Cudnie!! Pomysłowo!!
 Kalinno za wyjaśnienia.
  Kalinno za wyjaśnienia.  
  bardzo ci dziękuję  za przypomnienie mi o EM-5. Od dawna świadoma tych preparatów i kupowalam w Moskwe. Poszukam w Krakowe.
 bardzo ci dziękuję  za przypomnienie mi o EM-5. Od dawna świadoma tych preparatów i kupowalam w Moskwe. Poszukam w Krakowe. 

bardzo mi  cieszę, że mój ogród powoduje takie uczucie...
 bardzo mi  cieszę, że mój ogród powoduje takie uczucie... 

płaczę z radością i nowych doświadczeń twoich słów...
 płaczę z radością i nowych doświadczeń twoich słów... 

Na zimę chowam wszystkie podpórki i wszystko co mogłoby się przydać tym zbieraczom .Teraz nawet wyrwali mi tuję rosnącą za siatką .Dobrze ,ze chociaż kwiatów mi nie niszczą ODPUKAĆ
 Na zimę chowam wszystkie podpórki i wszystko co mogłoby się przydać tym zbieraczom .Teraz nawet wyrwali mi tuję rosnącą za siatką .Dobrze ,ze chociaż kwiatów mi nie niszczą ODPUKAĆ