Lewizja zaczęła mi zanikać jest jakaś mizerna,a tyćh białych tulipanków już niema,komuś się spodobałydorcia7 pisze:No proszę -lewizja bardzo ładna i tulipanki białe piękne
-- 22 lis 2013, o 20:41 --
gracha pisze:Słomka czy trawka miedzy truskawkami

Lewizja zaczęła mi zanikać jest jakaś mizerna,a tyćh białych tulipanków już niema,komuś się spodobałydorcia7 pisze:No proszę -lewizja bardzo ładna i tulipanki białe piękne
gracha pisze:Słomka czy trawka miedzy truskawkami

Dziękuję że Ci się podoba i za odwiedziny zapraszam częściej.alicjad31 pisze:Bardzo ładne San Fancisco
Masz jak w banku.gracha pisze:Jak dużo masz serduszek , może miałabyś maluteńką sadzoneczkę dla mnie na wiosnę,plis![]()
Ślicznie komponujesz rabatki![]()
![]()

Dziękuję za odwiedziny Ewuniu masz rację że ciężko uwierzyć w przemiany jakie nastąpiły .ewamaj66 pisze:Niesamowita przemianaDobrze, że pokazałaś, jak ogród wyglądał wcześniej-pewnie sama nie wierzysz, że to jest to samo miejsce
![]()
Zdjęcia wspomnieniowe w listopadzie pomogą przetrwać czas do wiosny![]()
Uszczykiwałaś żeniszki? Po takim zabiegu rosną kuleczki obsypane kwiatami. Zdziwiłam się, kiedy moje tak się zagęściłyNiestety, na skutek remontu cały efekt przepadł-i żeniszki też
Posieję następne wiosną. Widziałam u Ciebie parapety pełne siewek

Tak Dorotko napracowałyśmy się z mamą Wiesz ona też z tych zielono zakręconych,a już lata swoje ma w tym roku skończyła 81lat ale działka to jej życie ,całe godziny może rozmawiać o roślinkach.DTJ_1 pisze:To i ja zajrzałam widzę że się napracowałyście z mamą , ale praca opłaca, bardzo się zmieniło- teraz już możesz odpoczywać w kwiatach, zieleni mi daleko do tego sama widziałaś, ale też sporo zrobiliśmy jak na 2 sezony przy takim areale. Ze mną to jest tak jak coś mam to chcę więcej, szybciej, i tak aż padnę. Jak się w tym roku z taczkami z ziemią nalatałam to tylko ja wiem. Czasami myślę że taki formacik jak Twój nie za duży nie za mały w sam raz. Będę cię obserwowaćuważaj.
pozdrawiam i zaglądaj

Małgosiu bardzo dziękuję za miłe słowa aż sięPEPSI pisze:Marysiu, jak cudownie kolorowo u CiebieJak ja lubię takie kolorowe klimaty. A floksy masz rzeczywiście w kilku kolorkach. Najbardziej podoba mi się ten biały z różowym środkiem, no ten przepych wiosennych, wesołych kwiatów. A najpięknieszy kwiatuszek to Twoja wnusia
Witaj Iwonko zrobię jak mówisz dzięki za dobre radyiwona0042 pisze:Witaj Mario, lewizję musisz posadzić trochę wyżej, nie mogą liski moknąć, podsyp kamykami, lewizja nie lubi w rozetce wody, a teraz na zimę zrób jej daszek z szybki, wiosną przesadzisz i będzie piękna

ewamaj66 pisze:Uszczykuję też chryzantemyWiększość z nich tworzy potem przyjemne kwitnące kuleczki.