Moje ogródkowe zmagania cz.4
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: moje ogródkowe zmagania cz.4
Tylko zeby nie byl to zapach zbutwialych lisci i kompostownika Kolo piwnicy
Ale puszysty recznik jest ekscytujacy 
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Madziu , bardzo podoba mi się Twoja nowa zdobycz, lubię takie starocie,które można fajnie odnowić,lekko unowocześnić, nie zmnieniając ogólnej formy. Ja u siebie znalazła jakąś starą umywalkę która kiedyść w latach chyba 60 była używana w szpitalach, taka na pedały - fajna rzecz zamierzam zrobić ozdobę użytkową w ogrodzie.
Fajnie u ciebie, klimatycznie i dużo fajnych dodatków do ogrodu i domu, takie elementy bardzo ładnie uzupełniają ogród , pozwól że czasem przez płotek zerknę do Ciebie. Dorota
Fajnie u ciebie, klimatycznie i dużo fajnych dodatków do ogrodu i domu, takie elementy bardzo ładnie uzupełniają ogród , pozwól że czasem przez płotek zerknę do Ciebie. Dorota
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wpadam z rewizytą do Ciebie Madziu
Masz w domku i ogrodzie klimaty jakie lubię, będę zaglądała czy tego chcesz czy nie
Ta lawenda 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Od rana mam dobry humor....tak mi śpiewała moja mama jak byłam nastolatką i wstawałam z fochem
. Dzisiaj jednak naprawdę mam dobry nastrój. Z samego rana dostałam paczuszkę z kominkiem i zamówionymi wczoraj woskami
, a także z narzutą koronkową na sypialniane łóżko
. Poduchy do kompletu już czekają
Jule jak zamówię to spróbuję opisać zapach tychże wiatrów
Iwonko dostałaś paczuszkę ze świecami? Realizacja błyskawiczna, jestem mile zaskoczona
Dorotko miło mi Cię gościć. Cieszę się również, że założyłaś wątek. Zaraz lecę pooglądać co tam u Ciebie. Starocie są fajne, tak naprawdę to dopiero od mniej więcej dwóch lat odkryłam w sobie tę pasję i bardzo mi z tym dobrze. Pokażesz swoją umywalkę, jestem jej bardzo ciekawa
. Ostatnio na giełdzie była stara, rzeźbiona maglownica...gdybym tylko miała więcej miejsca w pralni
Dodatki uwielbiam, nie wyobrażam sobie swojego domu bez tych wszystkich pierdółek
. Na szczęście mojemu eMowi to nie przeszkadza
Małgosiu z otwartymi ramionami Cię witam. Cieszę się, że do mnie trafiłaś. Kilmaty sielsko-wiejskie nie są Ci obce? Cudownie
Lawenda z mojej platancji, która wciąż się samoistnie powiększa
P.S. Kominek się rozgrzewa i zaczyna pięknie pachnieć: miód z przyprawami
Jule jak zamówię to spróbuję opisać zapach tychże wiatrów
Iwonko dostałaś paczuszkę ze świecami? Realizacja błyskawiczna, jestem mile zaskoczona
Dorotko miło mi Cię gościć. Cieszę się również, że założyłaś wątek. Zaraz lecę pooglądać co tam u Ciebie. Starocie są fajne, tak naprawdę to dopiero od mniej więcej dwóch lat odkryłam w sobie tę pasję i bardzo mi z tym dobrze. Pokażesz swoją umywalkę, jestem jej bardzo ciekawa
Dodatki uwielbiam, nie wyobrażam sobie swojego domu bez tych wszystkich pierdółek
Małgosiu z otwartymi ramionami Cię witam. Cieszę się, że do mnie trafiłaś. Kilmaty sielsko-wiejskie nie są Ci obce? Cudownie
P.S. Kominek się rozgrzewa i zaczyna pięknie pachnieć: miód z przyprawami
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu czekam na zdjęcia zakupów 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu witaj piątkowo
Faktycznie taki poranek z piękną przesyłką musi być dobry
Pokaż kochana swoje zakupy, bo zapowiadają się cudnie .... i te podusie również 
Faktycznie taki poranek z piękną przesyłką musi być dobry
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
To super, przesyłka istna błyskawica
Obyś była zadowolona, bo będę miała wyrzuty sumienia
Czekam na foty i Twoją opinię 
- lulka

Agnieszko obfocę i po weekendzie wrzucę zdjęcia
Agness oj tak, taki poranek cieszy, a i wieczór (a raczej kurier) wczorajszy przyniósł zamówioną donicę na taras. Jutro rano przesadzę klemki-te przy róże deszczowej.
Milenko no cos Ty. Odpaliłam jeden kominek w biurze i pachnie jak nie wiem co, a w sumie zamówiłam 2, więc po ich odpaleniu na pewno bedzie w domku pachniec. Domy drewniane mają tą cudowną zaletę, że zapach rozchodzi się szybko i wszędzie
Agness oj tak, taki poranek cieszy, a i wieczór (a raczej kurier) wczorajszy przyniósł zamówioną donicę na taras. Jutro rano przesadzę klemki-te przy róże deszczowej.
Milenko no cos Ty. Odpaliłam jeden kominek w biurze i pachnie jak nie wiem co, a w sumie zamówiłam 2, więc po ich odpaleniu na pewno bedzie w domku pachniec. Domy drewniane mają tą cudowną zaletę, że zapach rozchodzi się szybko i wszędzie
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Madziu sprawdzę czy mam zdjęcia tej umywalki, nic z nią nie robiłam jeszcze, a Tobie to dobrze ze Twój M. jest taki wyrozumiały, bo mój to nie rozmumie moich taki dziwactw, lubi nowoczesność. Mam koło siebie fajny bazarek gdzie można zawsze poszperać i coś ciekawego nabyć . Kiedyś kupiłam cukiernicę, tzn. sama przykrywa i podstawa bez pojemnika na cukier, bo obudowa była fajna rzeźbona, a cukienicę kiedyś dokupię. na razie służy jako pojemnik na błyskotki.(tak od 6 lat)
taka ze mnie wariatka.
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Przyszłam i ja zajrzeć do Twojego ogrodu, bardzo mi się w nim podoba, wypatrzyłam też kilka inspiracji do swojego ogródka, na wiosnę. Te dwie czarne panny z pierwszej strony to te przysposobione koteczki
Wszystkie futerka proszę wygłaskać. Pięknie urządzony masz i ogród i dom
. Madziu skoro dostałaś paczkę, to napisz jak coś odpalisz, jestem w trakcie wybierania, na początek te małe woski, żeby wybrać to co spodoba mi się najbardziej, wtedy kupić duże, niestety wybór jest tak wielki, ze robię już któreś podejście i nie mogę się zdecydować
Och i jeszcze ta cudna kuchenka
, ja też nie wahałabym się ani sekundy 
Och i jeszcze ta cudna kuchenka
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Kominek i zapach miodu - to lubię
Przytulnie, pachnąco i w dobrym towarzystwie....przetrwamy tą zimę
Przytulnie, pachnąco i w dobrym towarzystwie....przetrwamy tą zimę
- lulka

Dopchałam się do domowego internetu, mam ciszę i spokój, więc mogę troszkę poforumować
. Sączę pyszny rumik delektując się nowymi zapachami i podczytuję Wasze wątki. Otóż pytacie, czy zamówione zapachy faktycznie roznoszą woń. Na razie mam przetestowany miód z przyprawami i muszę powiedzieć, że nie jestem zawiedziona. Oczywiście po jakimś czasie nochal przyzwyczaja się do zapachu, ale jak wyjdę na chwilę z domu i wrócę, to zapach jest bardzo wyczuwalny. Polecam kominki z woskiem, świece jeszcze nie przetestowane. Jednak nic straconego.
Jutro rano zabieram się za przesadzanie powojników do nowej donicy i muszę przerzucić New Dawn na drugą stronę. Mam tą róże od 3 lat. W pierwszym roku wymarzła totalnie, ale po jakimś czasie wypuściła cherlaka od korzenia. Nie przesadzałam jej dając szansę na przetrwanie. Drugą zimę przeżyła bez szwanku, jednak nie urosła za bardzo w sezonie(a przecież jest to róża bardzo żywotna). Wychodzi na to, że nie jest to miejsce dla niej. Mam nadzieję, że w nowym miejscu zachwyci swoim kwitnieniem.
Nie mogąc doczekać się świąt delikatnie przystrajam domek czerwienią. Na razie powiązałam wstążeczki

Jutro rano zabieram się za przesadzanie powojników do nowej donicy i muszę przerzucić New Dawn na drugą stronę. Mam tą róże od 3 lat. W pierwszym roku wymarzła totalnie, ale po jakimś czasie wypuściła cherlaka od korzenia. Nie przesadzałam jej dając szansę na przetrwanie. Drugą zimę przeżyła bez szwanku, jednak nie urosła za bardzo w sezonie(a przecież jest to róża bardzo żywotna). Wychodzi na to, że nie jest to miejsce dla niej. Mam nadzieję, że w nowym miejscu zachwyci swoim kwitnieniem.
Nie mogąc doczekać się świąt delikatnie przystrajam domek czerwienią. Na razie powiązałam wstążeczki

- zielonajagoda

- Kontakt:
Pięknie i nastrojowo, widzę nowy kominek w użyciu
, moje zamówienie pomału się krystalizuje, myślę że jutro wreszcie zakończę to zamawianie i w przyszłym tygodniu też będę się napawała pięknymi zapachami 
- zielonajagoda

- Kontakt:
Nareszcie złożyłam zamówienie w sklepie "Zapach Domu" , strasznie trudny wybór
, a że z woskami dopiero próbuję zdecydowałam się na 10 różnych tart, podgrzewacz i mały świecznik do kompletu, co prawda kominek mam, ale ten niebieski Vintage Blue wołał do mnie z ekranu kompa, -kup mnie, no kup mnie-
a żeby nie był samotny to dokupiłam świeczniczek z tej serii, może już we wtorek dostanę przesyłkę 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Widzę, że dom małymi kroczkami nabiera kolorów światecznych .Przyznam, że mnie też rączki świerzbią, żeby już klimaty odmienić z dyniowo - chryzantemowych, na iglasto - bombkowe.